Skip to main content

Ümiseja

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kehakaal 68kg pealt 55kilole??? #188389
    Ümiseja
    Member

Mulle tundub ka et sinu eesmärk 55kg oleks natuke vähe, kuigi eks inimesi on nn “erineva kondiga”. Lisaks on ka küsimus, et mida sa pärast tahad teha kui 55kg oled saavutanud? Mida sa tahad jaksata teha? Sporti tehes tuleb arvestada, et lihasmassi tõttu kaalu on võibolla rohkem kui kellelgi teisel, kes sporti ei tee aga kannab sama numbriga riideid. Ise olen 172cm ja kaalun 60-62kg. Kannan number 38 riideid. peki-polstrit pole, küll aga parajas koguses trimmis lihased. ja on kerge..ja on tugev tunne

in reply to: jooksmine ja valu :( #187500
    Ümiseja
    Member

Otsi foorumis natuke…siin peaks olema üks päris pikk arutelu jooksmine-pistmine teemal (veebruaris oli see aktiivne veel). Ei mäleta kahjuks enam, mis rubriigi all.

in reply to: Treeningkava jalgadele #184140
    Ümiseja
    Member

Harjutuste valikul tasuks ka jälgida, et nii eesmised reielihased, tagumised reielihased kui ka säärelihased saaksid piisavalt koormust (mitte nii et reie esiosa ainult saab põhilise “vati”) ja tegelikult tasuks spinis käies ikkagi ka kiireid intervalle kaasa teha, mis sest et võibolla vabasõhus sõites ei ole see sinul primaarne, aga arendab hästi!

in reply to: Tahaks joosta, aga ei saa #180695
    Ümiseja
    Member

Mul alustades oli ka sama jama. Tükk aega vaevas. Siis aga hakkasin pilateses ja joogas käima ning peale seda pole kordagi häda olnud. See enamlevinud nn kõhu piirkonnas pistmise puhul minu jaoks vähemalt tundus lahendus olevat kere keskosa lihaste tugevdamises. Väga peenete terminitega ei mõista seda seletada, aga tugevad seesmised kere lihased aitavad keskosa stabiilsena hoida, mis võimaldab hingamise abil samal ajal lõdvestada.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)