UmbIsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
UmbIsik
MemberEi ole kunagi märganud, et venitamine kuidagi lihasvalu vähendaks.
UmbIsik
MemberVõta ära jätmist kui drastilist meetodi! Point on selles, et kehal jääb rohkem energiat üle. Ma ütlen veelkord. Andis reaalset tulemust, vähemalt lühiajaliselt seni kindlasti.!Aga tee nüüd teistpidi tsükkel, vaata mis siis juhtub. Kõigil huvitav teada…
UmbIsik
MemberSellest Kunnasest rääkis ta meile ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas midagi konkreetset ütles, või keerutas piinatud ilmega nagu ta tavaliselt teeb?
UmbIsik
MemberNiisiis probleem, et pärast paari jõutõmbe seeriat lööb alaselga sisse tuim valu, ja pärast harjutuse lõpetamist (4-5 seeriat) on valus isegi püsti seista. See läheb varsti küll peaaegu üle, aga annab veel nädal aega järjest “taustal” tunda, kui kummarduda vms teha. Enne tõmmet teen korralikult sooja ja tehnika on ka puhas (peeglist kontrollitud). Võtsin raskust ka väiksemaks, nii et jõuab 4×10 teha, aga ikka lööb valu sisse. Kas asi on lihtsalt liiga nõrgas alaseljas ja peaks rohkem sellekohaseid harjutusi tegema? Ja kas võib jõutõmbega muidu jätkata?Põhimõtteliselt on võimalik, et kergemat soojendusseeriat tehes oli tehnika korras ja raskust lisades vajus alaselg kõveraks – ma eeldan et tööseeriat tehes sa ikkagi peeglisse ei piilunud. Kui muidu ka selg valutab, siis tasuks vist arsti külastada.
Kuidas painduvusega lood on? http://www.exrx.net/Kinesiology/Inflexibilities.html
UmbIsik
MemberEga siis ainult linnainimestega ei kakelda. Naaberkülade jõmmid ikka vastastikku ka. Nii et linnameeste diskrimineerimist ei ole.
UmbIsik
MemberHernesuppi olen eluaeg vältinud. Vastlakuleid aga on ebamugav süüa, pärast üle näo koorega koos(koore eraldi ära lakkumine pole alternatiiv).
UmbIsik
MemberKüsimus rasvaspetsialistidele. Ostsin Fazeri Pööripäeva leiba. Pakendil on kirjas, et 100g leiba sisaldab 4,1 g rasva, millest küllastunud rasvhappeid on 0,4 g. Kas võin eeldada, et see 0,4g ongi siis parem osa leivas sisalduvast rasvast?
jaanuar 30, 2008 at 6:50 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #138100UmbIsik
MemberMees sai Levini abiga sapikivid…
“Filmiprodutsent Artur Talvik kaalus oma „parimail päevil” 117 kilo. „Ega see ülekaalulisus lust ole. Tervis läks kehvaks,” seletab mees ajendeid, mis sundisid teda liigse kaaluga maadlema. Nn Levini dieeti pidades kaotas mees kiiresti üle 20 kilo: „Mõnusast pontsakast sai üleöö selline kondiklibu, et tuttavad kahtlustasid lausa vähki.” Paraku kaasnesid tempoka kaalulangusega ka sapikivid”
UmbIsik
MemberOlen kogenud ka mingit sellist tõmblemist vms, et kas jalg või midagi muud väriseb järsku, see siis just vahetult enne magama jäämist!Kas see on siis ka unehalvatusega seotud? Nimelt 1998. aastal kui esimest korda süvenenult jalgpalli MM-i jälgisin oli mul õhtuti magama jäädes tavaline asi, et poolunne vajudes nägin jalgpallureid silme ees sibamas. Mõnda aega nad sibasid rahulikult, aga siis käis mul jalast tõmblus läbi – justkui oleksin ise tahtnud palli lüüa. Ja see äratas mu jälle üles. Mõni õhtu juhtus seda lausa kolm-neli korda järjest.
UmbIsik
MemberMa leidsin sellise kommentaari:inimene on elanud bakteritega aja algusest saati, ei ole keegi sellesse veel surnud. aga tänapäeval lisatakse kraanivette flouriidi ja kloori, need kaks on ühed suuremad mürkained maamunal. on ka muidugi mürgisemaid, mida saab peenetes laborites valmistada…..
saan aru et suurlinna veesüsteemi lisatakse kloori, kuid flouriidi lisamine on mingi vandenõu, kuna see on tohutult toksiline ollus, ja jutt hammaste tugevuse säilitamisest on müüt.
flouriidiga saab inimese IQ’d madaldada. eestis on flouriidi vist palju vette lisatud.
Vat kui hea, et ma joogiks kaevuvett tarvitan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>UmbIsik
MemberAga mulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igas vallas ja igaühe kohta on koguaeg kellegil midagi öelda ja kritiseerida. Aga seni kui leidub kasvõi üks inimene, kellele asi positiivse mulje jätab ja korda läheb on eesmärk saavutatud ja asi väärt … leian vähemalt mina. Muidugi võib mu mõtet jälle kritiseerida ja maha teha. Aga kindlasti on palju neid, kes arvavad samuti nagu mina ja see on tähtis. Vut.
Aga eks ühiskonna moraalijüngreid ja näpuga näitajaid on ka vaja. Muidu ju läheb maailm hukka, sest keegi ei oska ju ise mõelda ja ei oska ise teha. Sellised ühiskonna issid-emmed – tänan teid. Tänu teile me kasvame ja areneme ikka õiges suunas, mitte ei pöördu ürgaega tagasi.
Sa ära kritiseeri teiste kritiseerimist.
UmbIsik
MemberTeisest küljest muidugi julge tegu tema pooltMitte et see pilt mind segaks, aga ma ei saa aru, mis siin julgusega pistmist on.
UmbIsik
MemberMis seal saalis siis puudu on? Kang ja hantlid vast ikka leiduvad ja nendega saad kõik asjad ära teha.
UmbIsik
MemberNjah, nagu oma eelmises postis kirjutasin, siis “esialgu” aitas. Lehekülje värskendamisel artiklid kadusid.
-
AutorPostitused