UmbIsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
UmbIsik
MemberKui sa just jõutõstja ei ole ning ei plaani jõutõstmise võistlustel osaleda, siis ei ole mõtet vööd kasutada.Kas sa ikka lugesid ka, mis selle teise lingi taga kirjas oli?
UmbIsik
MemberMind ikka huvitab, et kust see info pärineb. Arvestades tolleaegseid elutingimusi polnud keskaegsetel skandinaavlastel küll vaja ennast külmaga harjutada, sest külm oli igapäevase elu pärisosa. Kas tegu oli mingisuguse rahvakombe või religioosse rituaaliga?
UmbIsik
MemberMuistsed viikingid kasutasid täiskasvanuna alajahutamist baasainevahetuse kiiruse tõstmiseks.Kuskohast see info pärineb? Ja kui nii tõesti tehti, siis mis oli protseduuri eesmärk tolleaegse viikingi arvates?
UmbIsik
MemberSurumise tehnika on ka Ronniel nagu ta on.Ma ei mõista mis sellise tehnika eesmärgiks on.Ma saan aru, et nii isoleerib rinda paremini ning kaasab vähem õlga, kui teha pool amplituudi ainult, aga miks ta seda niimoodi põrgatab? Ja üldse ta lihtsalt nagu vehkleb sellega, mingist aeglasest tempost ja heast vormist ei ole seal juttugi.Ma kaldun arvama, et proffide pealt ei ole mõtet õppida, kui sa treenid nii nagu nemad, siis ei jõua kuigi kaugele.Ma ei saa aru, kuidas surumine asjasse puutub? Jõutõmbes ei olnud ju poolikut amplituudi ega mingit “vehklemist”, mitte et sellise raskusega üldse vehelda saaks.
UmbIsik
MemberTeen töö juures aega parajaks enne kõrtsi minekut.
UmbIsik
MemberJõutõmmet tehes on kõhulihase pingutus ikka vääga vajalik. Kõht ongi see, mis alaselga sirgena hoiab.
UmbIsik
MemberNendega võiks lausa kolm trenni järjest tulla, iga ala kohta siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2008 at 5:32 e.l. in reply to: Kuna minna algajate kavast üle teise kava peale`? #165236UmbIsik
MemberKui areng toimub, st raskused suurenevad, siis lihtsalt niisama vahetamise pärast pole mõtet uut kava võtta.
UmbIsik
Membernüüd olen teinud peaaegu kuu aega seda negatiivi. + veel kätekõverdusi ja muid harjutusi, aga ikka ei tule midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lootsin, et kooliks tõmban ühe lõua ära aga areng oleks nagu takerdunud.Kui palju sa tegid neid negatiive? Kui tihti? Kui aeglaselt sa ennast ülemisest asendist tagasi alla lasid?
august 28, 2008 at 8:31 e.l. in reply to: Harjutus, mis vajalik küki ja jõutõmbe rekordite kasvatamiseks: „TERE HOMMIKUST”… #164397UmbIsik
MemberKas “tere hommikust” kaasab mingeid muid lihaseid ka võrreldes pukil keretõstetega?No ikka kaasab. Kuna raske kang on turjal, siis nt terve selja stabiliseerimine on teistsugune kui keretõstete puhul. Jala tagaosa töötab ka rohkem.
UmbIsik
MemberLisaks massile, mida sa üles surud, sõltub raskus ka nurgast, mille all sa massi surud.Kui õigesti mäletan, siis et teada saada, kui palju kalle mõjutab tuleb raskus läbi korrutada vertikaali ja kalde vahelise nurga koosinusega.
august 18, 2008 at 7:05 e.l. in reply to: Lihaspinge, lõdvestamine, foam rolling, trigger-pointid ja vahtkummirullide ostuvõimalused #163360UmbIsik
MemberKui pehmed need rullid siis õieti on? Taignarulliga ei kannata asendada?
UmbIsik
MemberParaku kui on tegu mitme osapoolega, siis ei sõltu kunagi kõik ainult ühe poole õigetest otsustest. Kahjuks ei ole asi nii, et kõik teiste teod on otsesed reaktsioonid mingisugustele meie toimingutele. Ka teistel on omad ambitsioonid ja huvid ja nad näitavad ise initsiatiivi üles. Me võime ju rahulikud olla, aga kas sellest jätkub on iseküsimus. Tõsise vajaduse korral on ettekäände leidmine kõige väiksem mure.