UmbIsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
UmbIsik
Memberspetsiaalseid jalanõuid kükkimiseks Eestist ei saagi, uuri välissaitidelt, või uuri kellegi Eesti koondise omade käest, kes lähevad välisvõistlustele, äkki toovad sulle sealt.Tõmbe jaoks oleneb milliseid sa tahad, kas tahad neid susse, siis mine otsi tavalistest laste riiete poest seal tavaliselt on neid. Kui tahad selliseid jalanõusid millega saad teha nii tõmmet, surumist ja kükki, siis sobivad kõige paremini maadlusjalanõud. Maadlusjaalõusid küsi maadlsusliidult, kui seal ei organiseerita sulle otsi mõni kõva maadleja, kes saab seal kindlasti. Poes eriti neid saada ei ole, kui muidugi Kasutatud riiete kauplusest ei vaata.
Nii et edu otsimisel.
Arvo Kaljapulk
Aitäh nõuande eest.
UmbIsik
MemberHelistasin sinna Viru tänava poodi ning ka Türi tänaval olevasse lattu. Midagi sellist kahjuks müügil ei ole, nii et kui üldse, siis peabki vist hakkama väljamaalt tellima.
UmbIsik
MemberMa vaatan, et see teema on siin umbes kuus kuud tagasi tehtud. Oskab keegi öelda, kuidas praegu tõstekingade saadavusega lood on? Mõtlesin endale ka hankida, käisin Sportlandis aga seal küll midagi näha ei olnud ning müüjad ei osanud üldse midagi öelda. Oskab äkki keegi juhatada?
UmbIsik
MemberSeda nüüd küll jah, aga otsides googlist tuleb rohkem muud materjali, mis pole selle kavaga üldse pistmist.UmbIsik
MemberKüsimus selline, et mida skjõumees sa tarbid toidule lisaks? Ei usu absoluutselt, et tavaliste toidulisandite baasil oled oma rekordid saavutanud. Ei aita siin ka ainult Westside treeningkava.Kas sa ise teed Westside’i?
UmbIsik
MemberJet Li
Üks tema toredamaid filme on “Fist of Legend”
UmbIsik
MemberSiin tekib ju aga kerge vastuolu sellega, et miks siis inimene jäi paikseks ja hakkas põldu harima, kui tal jahti pidades ja korilust harrastades tuli toit kergemini lauale.Noh, ega see ei toimunudki ju korra pealt ja ühe hetkega. Ühe ja sama kogukonna sees kütiti ja hariti põldu. Küttide suguharud eksisteerisid kõrvuti maaviljelejatega, kuna viimaste kogukonnad olid arvukamad, siis hoolimata viletsamast füüsisest(väiksem kasv, nõrgemad lihased) tõrjusid nad kütid välja. Arvesse tuleb võtta ka saakloomade vähenemine.
UmbIsik
MemberKui lugeda raamatut “Püssid, pisikud ja teras”(http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?12700), siis seal väidetakse, et pidev alatoitlus tekkis põllumajanduse arenguga. Põllumajandus tõi kaasa paikse eluviisi, mis võimaldas naistel tihemini sünnitada – inimeste arv kasvas natuke liiga kiiresti võrreldes toodetava toiduga. Väidetakse ka seda, et küttide pingutusi ja ajakulu toidu hankimisel hinnatakse tavaliselt üle.
UmbIsik
MemberHea küsimus. Mul on endal ka sellega väike probleem(see on veidi karmilt öeldud). Ma nimelt olen üks neist väristajatest. Kusjuures need väristamisharjumused perioodiliselt muutuvad. Viimased paar aastat ma enam ei värista erinevaid jäsemeid, vaid keerutan pastakat sõrmede vahel. Kui ülikoolis olid pikad loengud, siis muutusin selles väga osavaks ja pastakas liikus lausa astronoomilise kiirusega. Teistele inimestele võib see tõesti kohati tüütav olla. Kuidas sellest vabaneda, on raske öelda – labased lahendused nagu enesedistsipliin on vastuvõtmatud.
UmbIsik
MemberJalatrenn annab kõige parema endorfiinilaksu.
UmbIsik
MemberSeletage mulle ära, et kuidas saab inimene tõugata rohkem, kui ta rinnalt surub.Tõukamisel annavad ju kangile hoo sisse jalad.
UmbIsik
Memberet sa siis leitsid seal…kus kohast saab osta ??http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=459806
Selles artiklis küll kritiseeritakse lineaarset periodiseerimist, aga siin on ilusti tabelid ära toodud seeriate arvu, korduste arvu ja protsendiga su hetke maksimumist.
UmbIsik
MemberHI tahtis öelda, et mitte mingil juhul ärge tehke õlaringe. Isegi hoogne käteringitamine võib õlaliigeseid kõvasti kahjustada.Olen siiamaani teinud soojenduse ajal käteringe(tõsi küll, kindlasti mitte hoogsalt), milliseid harjutusi oleks siis ohutu õlgade soojenduseks kasutada?
UmbIsik
MemberTegijate treeningu rubriigist on see üks huvitavamaid artikleid.
Mul on Andrus Murumetsale mõned küsimused ka.
Lugesin juba üsna jupp aega tagasi kusagilt (vist Delfi spordirubriigist), et kasutad rebimisel ja kangi rinnale võttes tavapärase kükkiste asemel hoopis väljaastet. Kui see tõele vastab, siis kas kasutad põhiliselt seda tehnikat või lihtsalt mõnikord vahelduseks?
Artiklis on öeldud, et kasutad pidevalt kordusvahemikku 3-4, kas see on alati nii olnud või kasutasid kunagi ka pikemaid seeriaid? Kui vanalt üldse regulaarse treeninguga alustasid ja kas hakkasid kohe algusest peale klassikalise tõstmise harjutusi tegema?
UmbIsik
MemberVaata mure selles et tal on pink ühes tükkis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kui ei peagi käe sirgeks minema, tekkib küsimus kuidas siis käed peavad olema?? Mul lähevad käed, mismoodi nüüd õelda, eest vaadates _o_/

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga natuke ülesse poole, rõhk sõnal natuke.Kõige lihtsam oleks vahest lõuatõmbeid teha, masina vastav osa jääb siis küll kasutamata…
-
AutorPostitused