UmbIsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
UmbIsik
Memberhahhaa, ma küll ei taha minna loodust vaatama kulturismivõistlusele, tahan ikka kolle näha. wägew olex kui dopingukontroll spordis üldse puudux, siis näex tõeliselt võimsaid tulemusi, põnevam ikka kui loodust või tervisesportlast vaadata!Mida sa ise tarbid?
UmbIsik
MemberLiiga palju see vist teemast välja ei lähe, kui küsin, kuidas (jõu)tõstmises lood on? Kas on ka võrdsed ja võrdsemad?
UmbIsik
MemberAn attorney got home late one evening, after a very taxing day trying to get a stay of execution for a client, James Wright, who was due to be hanged for murder at midnight. His last-minute plea for clemency to the governor had failed and he was feeling worn out and depressed.
As soon as he got through the door at home, his wife started on him about, “What time of night do you call this? Where have you been?” And on and on. Too shattered to play his usual role in this familiar ritual, he poured himself a shot of whiskey and headed off for a long hot soak in the bathtub, pursued by the predictable sarcastic remarks.
While he was in the bath, the phone rang. The wife answered and was told that her husband’s client had been granted his stay of execution after all. Wright would not be hanged tonight. Finally realizing what a day he must have had, she decided to go upstairs to give him the good news.
As she opened the bathroom door, she was greeted by the sight of her husband’s rear end as he was bent over naked, drying his legs and feet. “They’re not hanging Wright tonight,” she said.
He whirled around and screamed, “FOR CRYING OUT LOUD, WOMAN, DON’T YOU EVER STOP?”
UmbIsik
MemberUmbIsik
MemberPalju õnne!
Kas eestlasi veel võistles?
UmbIsik
Memberkui on puhas poiss, siis 100% respect. Mulle väga näo poolest ei imponeeri .. siuke … rets tundub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näo poolest sarnaneb veidi Willem Dafoega.
UmbIsik
MemberKuidas nüüd järsku rahvale selline jutt ei meeldi? Alles siin oli teema, kus räägiti, et kuna Eestis olevat noorte seas nõrk konkurents, siis ei peagi ennast ennem lavale ronimist kriitilise pilguga vaatama.
…tegelikult ei ole teema algataja muidugi öelnud, mis alal ta võistelda kavatseb.
UmbIsik
MemberMina progen, aga mitte pangas.
UmbIsik
MemberMilleks?Muidugi ei saa seda välistada, aga vaevalt et nad seda eesmärgipäraselt tegid…
UmbIsik
MemberTeine halb asi on varustuse lõhkumine. Kui ei saa jõuga, siis saab nõuga – oma silmaga nägin, kuidas koolipoisid 70 kiloga kangi kõveraks väänasid.
UmbIsik
MemberTippsportlased(ei pea silmas ainult raskejõustikku)peavad pärast hooaja lõppu pika puhkuse kuna neil on suur treeningkoormus, palju võistlusi ning mõned kohad teevad võib-olla haiget ka. Tavalisel tervel inimesel pole küll niisugust asja vaja. Mõnikord soovitatakse võtta puhkenädal – trenni teed ikkagi, aga natuke väiksemate raskuste ja mahuga. Kui hädavajalik see tavainimesele on ei oska öelda.
UmbIsik
Memberminumeelest on särgiga surumine ebaaus.olen kuulnud et kõvematel tegijatel annab se juba mingi 70 kg juurdeMis mõttes ebaaus, särgiga mehed võistlevad ju omavahel?
UmbIsik
Memberma ei saa aru miks sa siis rinnale nii palju vatti annad?mina teen näiteks surumist üldse üle nädala ja tuleb palju kiiremini juurde kui mitu korda nädalas tehes.
ära unusta, et lihast kasvatab puhkus, mitte trenn. igatahes mina ei teeks rinda 2x nädalas.
Paljudes jõutõstmise kavades surutakse kaks korda nädalas. Vaata kas või siitsamast artiklite alt Killer Strength program.
UmbIsik
MemberMul on üks küsimus:Olen naissoost, pikkus 168, vööümbermõõt 65, puusaümbermõõt 92, reie ümbermõõt 54
Ja ma kaalun 73 kg
Kuidas on see võimalik, kui teised samades mõõtudes naised kaaluvad max 60 kg?
Mitte, et ma ütleksin, et sa laps oled, aga…
“Gudrun Veldre Tartu Ülikoolis tehtud uuringud näitasid, et 8–9-aastaste laste rasvavoldid alakõhul ja reitel on praegu tunduvalt suuremad kui kümme aastat tagasi, kuid kaal on vähenenud. See annab alust arvata, et laste lihasmass on vähenenud. “
UmbIsik
Memberhttp://www.maleliit.ee/modules.php?name=Co…age&pid=155
Maleliidu koduleheküljelt on sellist intervjuud päris üllatav leida.
-
AutorPostitused