UmbIsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
UmbIsik
MemberEga’s Primus Noctum olnud eesti naisele mingi ebameeldiv kohustus,selle abil võis hoopis oma sotsiaalset staatust tõsta ja ainuke ebameeldivus kogu asja juures oli see,kui Härra tähelepanu EI osutanud.Vat see oli tragöödia!See Primus Noctum olevat suures osas väljamõeldis, soovmõtlemine.
UmbIsik
MemberJust seda ma kardangi. Ma arvan, et kui vana nahk kinni kasvab, siis järgmine kord tuleb ta veel kergemini ära. Ma tahan uut nahka.Ei usu hästi, et need lahtised naharibad sinna enam kinni kasvavad. Kunagi kui sai füüsilist tööd tehtud, siis läksid ka käed alguses katki ja see lahtine nahk lihtsalt kuivas ära.
UmbIsik
MemberKuskilt lugesin, et kui kätele tekivad mõhnad, nahapaksendid, siis tuleks need pimsskivi või mingi muu kareda asjaga õhemaks hõõruda, kuna just mõhnade juurest hakkavat nahk tõstes rebenema. Ise ei ole seda proovinud.
Mul tekkis jõutõmbega käe peale üks niisugune asi, pärast trenni lihtsalt rebisin selle nahatüki ära ja paranes küll. Mis hirmus harjutus see oli, millega käed nii ära lõhkusid?
UmbIsik
MemberMidagi müstilist tema välimuses ju ei ole.
UmbIsik
MemberOf course ei saa naine, kes jõusaalis meestega võidu rauda rebib ja kolossaalseid raskusi üles vinnab, juba oma olemuselt üdini naiselik olla. Tibi ju sedasi ei teeks? Murrab küüne ära vms äkki…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus ei ole siin üldsegi üdini naiseks olemises, vaid pigem selles, et nad on üdini mehelikud. Nende puhul ei saagi enam naiselikkusest rääkida – see oleks diskussiooni vägisi teise äärmusse viimine.
Mul kusjuures ei ole midagi lihaseliste naiste vastu. Vt seda linki, lausa kaunitar:
UmbIsik
Membersee on küll minu meelest naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See on tavalisest jämedam kang ning sellepärast kasutab mees alguses jõutõmbe haaret. Kui Murumetsaga oli tegijate treening, siis ta videos ütles, et tema oli ainuke mees, kes selles Ameerika võistluses sedasama ala tehes kangi otse pealthaardega rinnale võttis.
UmbIsik
MemberNii suruti siis vanasti. Pange tähele, kui kiiresti see käib.
UmbIsik
Memberhmm… väga huvitav. Ma mõtlen, et huvitav miks nad just panevad nö rippuvat raskust juurde mitte ei lisa kettaid. kas rõhuasetus on siis tõesti nii erinev v.. või on asi hoopis selles, et ketid lisavad stabiliseerimsie vajadust (kõikumine) ?Asja mõte oli vist selles, et treenida eraldi surumise ülemist faasi. Kui surutakse särgiga, siis särk pidavat aitama kõige rohkem alumises faasis. Kettidega treenitaksegi kätte lukku lükkamist surumisliigutuse ülemises osas, alumises osas toetuvad ketid maha ja mida ülespoole lükkad, seda raskemaks läheb.
UmbIsik
MemberMine otsi/osta kuskilt vanametalli, raudtorudest ja nt vanadest hammasratastest saad endale hantlid kombineerida. Hammasrataste asemel võib muidugi mis tahes metalljubin olla, puurid augud läbi ja olemas.
UmbIsik
MemberKodus saab ilusti hakkama. Ise juba mõnda aega trenni teinud. Endal on olemas surumispink, kang, reg. hantlid ja paar sangpommi. Kõik lihasgruppid saab läbi võtta. Kavas on peamiselt baasharjutused, va. jalad, sest põlved ei lase teha kükki eriti tihedalt.Kapiks tõesti ei saa, aga vormi ikka, mis ei tähenda ainult 6-packi.
Sul on ju kõvasti varustust. Mis imeriist sul siis puudu on, mis takistab kapiks muutumist?
UmbIsik
MemberOn alles võimas suruja…
UmbIsik
MemberMa sekundeerin eintsiusele – ära jaga esialgu kava mitmeks. Kui maksimum on 55, siis ära mine iga trenn seeriatega 50 kiloni välja. Tee kuskil 40 kiloga pikemaid seeriaid ja iga nädal lisa 2,5 kg ning püüa siis sama korduste arv ära teha. Kui käid kolm korda nädalas trennis, siis võid teha nt üks trenn hantlitega surumist ja kaks trenni kangiga. Või ka iga kord kangiga – erilist vahet ei ole.
Ja maksimumi ära hirmus tihti proovi.
UmbIsik
Membersild ja põrge ei aita????ja veel kuidas aitavad kui oskad neid kasutada.
Sa ühes teises teemas kirjutasid, et teed ühe korra nädalas põrkega ja teise korra ilma. Kas see, mida sa põrkega teed on nn kiire surumine (Dynamic Effort)?
UmbIsik
MemberBased on Frank Miller’s graphic novel, “300” concerns the 480 B.C. Battle of Thermopylae, where the King of Sparta led his army against the advancing Persianspalun. novell pole koomiks
ma ei väida et spartalased pekised olid, aga need tüübid olid kulturistid. selle aja sõdalase kehaehitus oli väga erinev sellest
Inglise keelne sõna “novel” ei tähenda siiski mitte novelli, vaid romaani. “Graphic novel” on veidi peenem väljend koomiksi kohta. Sellega peetakse tavaliselt silmas nn kvaliteetkoomikseid ja püütakse hajutada inimeste halbu eelarvamusi koomiksite suhtes.
-
AutorPostitused