UmbIsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
UmbIsik
MemberHakkavad teadlased laboris miilitsa ja šimpansi intelligentsi võrdlema. Puuri lakke riputatakse banaan ning puuri põrandale pannakse kastid, millest saaks trepi laduda. Läks aega mis läks, aga šimpans ladus kastid paika ning sai banaani kätte. Miilits aga omas puuris muudkui hüppab ja hüppab, aga laeni ei ulata. Teadlased siis haletsevad miilitsat: “Miša, možet bõtt duumaješ, što nada delatt?”
Miilits aga: “Što zdess duumat, prõõgat nada!”
UmbIsik
Memberkirvega raiud ära dumbass
UmbIsik
MemberMida see jala alt ära raiumine õieti tähendab?
UmbIsik
MemberTundub, et jõutõstmisega on sama lugu. Kui Sagor MM-lt kuldmedaliga tuli, siis Postimehes ilmus mingi pisike nupp ainult.
UmbIsik
MemberTõuske rahulikult ja aeglaselt püsti. Mul võtab ka pea ringi käima, kui pärast seeriat järsku üles karata.
UmbIsik
MemberLugesin kuskilt mingit sellist juttu, et pöidlata haarde puhul on kang küünarvartega täpsemalt ühel joonel ning seetõttu läheb kogu jõud otse kangi liigutamisse, st randmed ei absorbeeri üleslükkavat jõudu. Kas see paika peab võiks mõni targem ja kogenum inimene öelda.
UmbIsik
MemberMulle see teema iseenesest üldse ei meeldi, aga lugesid “ülivõimsast” Wikipediast ka inimese uriini kategooriat? Seal on kirjas inimuriini kasutusalad.Nüüd lugesin. Vat siis, kes uriini jõid:
“The use of urine therapy as a medical treatment or daily health regimen is uncommon. Aztec physicians used urine to clean external wounds to prevent infection, and administered it as a drink to relieve stomach and intestine problems.”
Siit on näha ka Wikipedias olevad vastuolud. Ühes kohas väidetakse, et uriinis hakkavad aja jooksul bakterid elutsema, teisal aga:
“Urine has also been historically used as an antiseptic. In times of war, when other antiseptics were unavailable, urine, the darker the better, was utilized on open wounds to kill bacteria.”
UmbIsik
MemberUriinil oli 2. maailmasõja ajal haava puhastamise eesmärk, sellel oli antiseptiline toime ehk ühesõnaga tappis baktereid. Kuna puudu oli kriisiolukorras meditsiinilistest abivahenditest, et haavu puhastada, siis kasutati uriini(mida tumedam, seda efektiivsem). Sellest võibolla tuligi väljend: “Käib ka sõja ajal”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noh, praegu Eestis sõda ei käi, niiet ei näe põhjust hakata tegelema väljaheitemeditsiiniga.“Lõplik tõde” Wikipediast: “Urine is generally considered to be sterile. When it leaves the body, however, the urine can pick up bacteria from the surrounding skin, which would contaminate it. However, it is not generally advisable to use urine to clean open wounds for it may feed the infecting bacteria.”
UmbIsik
Membersiin Sa mõistsid mind valesti, mu eesmärk oligi öelda, et minu teada ta DESINFITSEERIB. St nii on mulle kunagi vanaema rääkinud.. See, et survepesu teha – võib ka aiavoolikuga. Uriinil peab olema mingi desinfitseeriv toime kuna vastasel juhul võiks kätt ka kose all puhastada. Aga ma kaldun,et puhtuse koha pealt see ei garanteeriks, et käsi (või mingi muu kehaosa mis puhtastamist vajaks) mädanema ei läheks.Nagu ma enne ütlesin, värske uriin olevat(samuti minu teada) puhas, praktiliselt steriilne. Ja kui see tõesti nii on, siis oleks uriiniga pesemine veidi parem variant kui aiavooliku all pesemine, sama teeks välja ka keedetud vesi. Ei ole küll ise õnneks kunagi sellises situatsioonis olnud, kus oleks vaja niiviisi vigastusi tohterdada.
UmbIsik
Memberma tean ka niipalju, et uriinil pidavat olema desinfitseeriv võime. Kas seda aga jõutreeningul kasutatakse kahtlen väga.. vähemalt pole kuulnud aga loogiliselt ka nagu poleks midagi tuletada mis lisaks jõutreeningule sooritust.Kui tähenärijat mängida, siis ta ei desinfitseeri, vaid toime on nö puhtmehaaniline – survega pestakse haavast mustus välja.
UmbIsik
MemberMillise rahva traditsioonilises meditsiinis uriini juuakse? Haavu on küll ka Eestis uriiniga puhastatud, värskena olevat see puhas ja peale soristades uhub haavast kõntsa välja.
Aga milleks seda juua? On see mõne häda suhtes profülaktiline, või tuleks manustada alles haigestudes? Kas juuakse enda või kellegi teise uriini, värsket või juba laagerdanut?
UmbIsik
Memberei, ei seisa selle taga, tahan lihtsalt proovida ja usun, et nii saab paremaid tulemusiKui asja ette võtad, siis räägi mõne aja pärast, kuidas mõjus ka.
UmbIsik
Memberkeegi teab jõusaali, kus väiksemaid raskusi oleks, kasvõi 500 gr?Siin oli mingi artikkel kunagi, kus soovitati selliseid väikesi raskusi teha ketijuppidest. Ostad kuskilt ehituskaupade poest paraja jupi ketti, lõikad sobiva pikkusega juppideks. Karabiinkinnitiga(või kuidas iganes) saad jupid rõngasteks ühendada, ning siis kangile otsa tõsta. Kui sa tõesti tunned, et su areng selle taga seisab…
UmbIsik
Memberkael peenem peast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ??? ma kyll tahax jämedamatMitte kael ei pea olema peast jämedam, vaid hoopis käed.

UmbIsik
MemberAga suurem mees võib ju ka väiksemat Wilksi punktidega võita. Minu meelest neid punkte ei arvutatud tõstetava raskuse ja kehakaalu suhte järgi, sest sellisel juhuks saaks väiksem mees alati rohkem punkte.
AutorPostitused