UmbIsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
UmbIsik
MemberMüstiline.IEga töötab. Proovisime tööl ka FF versioone 2.0.0.8 ja 2.0.0.11 – töötas ilusti.
Variandid mida proovida:
1) Uuenda browserit
2) Kustutada Cache
3) Sulge browser, eemalda Fitness.ee cookiesed, käivita browser ning trüki http://www.fitness.ee (ära kasuta bookmarki)
4) Proovi meie lehte ka mõne Teise browseriga – kui viga jätkub, peame tööl pead kokku panema
Anna teada siis progressist
UmbIsik
MemberJärsku üks väike screenshot?On Kellegi veel sarnast probleemi?
Minul näitab arvuti küll seal tulbas teemat ARTIKLID (kui oled artiklite all, siis peaks seal näitama uudiseid).
Ma panin selle screenshoti oma galerii alla.
UmbIsik
MemberMiks siis eskimod moodsaid haigusi ei põe? Eskimode ainus häda on osteoporoos, kuna menüüs puudub aluseline toit. Teravilja ja moodsate haiguste seosest on rääkinud palju Loren Cordain, kes on paleo menüüd põhjalikult uurinud (kirjutanud ka mitu paleo raamatut).Mulle jääb veidi segaseks mida sa moodsate haiguste all silmas pead. Minu jutt oli mõeldud selle kohta, mis sa katkust rääkisid.
UmbIsik
MemberTeravili ja põllumajandus ilmusid inimeste ellu 10 000 aastat tagasi. Põhjamaa rahvaste menüüsse 2500 a tagasi. Koos teraviljaga saabusid moodsa ühiskonna haigused ja katk. Inimese esivanematest on märke aga 7 miljoni aasta tagant. 2,5 miljonit aastat tagasi tagasi moodustas loomne toit u. 70% menüüst. Terveim aeg oli paleoliitikul kui söödi: mune, mammuti liha, pähkleid, rohelist ja juurikaid (s.o. 200 000 – 30 000 aastat tagasi). Enamus inimestele järelikult ei sobi “raffaello ja sefiiri dieet” vaid peab naasema – “TOIDU JUURDE, MIS ON LOODUSE POOLT INIMESELE MÄÄRATUD”.Nakkushaiguste levik on ikkagi seotud paiksele eluviisile üleminekuga ja koduloomade pidamisega.
UmbIsik
MemberOn olemas ka kuusnurksed(kaheksanurksed?) kangi kettad. Väidetavalt hakatigi neid tootma seepärast, et kang põrandal ei veereks. Ei ole ise selliseid kettaid näinud, aga USA foorumites kirutakse neid hullumööda, sest jõutõmmet või klassikalise tõstmise harjutusi tehes tuleb need kettad alati ilusti ühtepidi sättida.
detsember 28, 2007 at 12:49 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #135584UmbIsik
MemberPeale selle on ka selline probleem, et kui treenin siis jõudu tuleb aeglaselt küll juurde, aga kui poole kuulise pausi sisse teen, siis kaob jõud ka kohe äraÄkki oskate aidata
Aga miks sa neid poole kuu pikkusi pause teed?
UmbIsik
Membereintsius pidas silmas, et venitamisel panna rõhku rinnalihastele, vähemalt mina sain nii aru.
UmbIsik
MemberMnjah, ega ma ka ei kujuta ette, et pärast jõutõmmet hakkaks veel kükki tegema(või vastupidi). Üldjuhul on nt pärast jõutõmbe tegemist juba toss nii väljas, et ei jaksakski mingit raskemat harjutust tegema hakata – võib-olla oleks lugu teine kui raskusi ja/või mahtu vähendada.
Samas internetis liikuv info ajab segadusse, mida siis arvata Boriss Šeiko kavadest(http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=13173). Olen ka mujalt selle kohta lugenud ja väidetavalt asi toimib ja seda nii jõu kui massi poolest.
UmbIsik
MemberNagu välja tuleb, siis sm Lõssenko õpetus elab veel…
UmbIsik
MemberMa vaatan, et jõutõmme on väga populaarne, ja see harjutus on ka minu lemmikuks. Olen arutu jooksmisega oma põlvele veidi haiget teinud ning kükkinud pole õige kaua, tõmmet saan teha ilma igasuguse ebamugavuseta. Enne jõutõmbe trenni on alati kerge ärevus sees ja kui viimane seeria tehtud saab, siis oleks nagu kivi südamelt langenud.
Meeldib ka tõukamine, aga sedagi pole kaua teinud. No ja siis veel nt lõuatõmbed.
UmbIsik
MemberMina olen ka lollim. Ja kuna Eestis on vilets liikluskultuur, siis kindlat vastust polegi.
UmbIsik
MemberPaus ongi küllap selleks välja mõeldud, et teha selge vahe sisse, kas oli põrgatamine või mitte. Kui teha lihtsalt puute peale, siis on vaidluste tekkimine tõenäolisem… minu arvamus siis.
UmbIsik
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=FveIeUGpsBA
Kui nii siis nii, vaadake tähelepanelikult.
UmbIsik
MemberKord nägin Iljitši saunas.
Ütlesin talle: “Dai matšalku!”
Tema vastu: “Ne dam!”… a glazaa unjevoo bõõli doobrõje-doobrõje…
Teine kord nägin Iljitši raudteejaama peldikus. Kui lihtsalt tal kõik käis, ilma mingi paberimäärimiseta.
AutorPostitused