Skip to main content

UmbIsik

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 333 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pealehe bug? #127911
    UmbIsik
    Member

Müstiline.

IEga töötab. Proovisime tööl ka FF versioone 2.0.0.8 ja 2.0.0.11 – töötas ilusti.

Variandid mida proovida:

1) Uuenda browserit

2) Kustutada Cache

3) Sulge browser, eemalda Fitness.ee cookiesed, käivita browser ning trüki http://www.fitness.ee (ära kasuta bookmarki)

4) Proovi meie lehte ka mõne Teise browseriga – kui viga jätkub, peame tööl pead kokku panema

Anna teada siis progressist

in reply to: Pealehe bug? #128112
    UmbIsik
    Member

Järsku üks väike screenshot?

On Kellegi veel sarnast probleemi?

Minul näitab arvuti küll seal tulbas teemat ARTIKLID (kui oled artiklite all, siis peaks seal näitama uudiseid).

Ma panin selle screenshoti oma galerii alla.

in reply to: Nõrk immuunsüsteem?? #136178
    UmbIsik
    Member

Miks siis eskimod moodsaid haigusi ei põe? Eskimode ainus häda on osteoporoos, kuna menüüs puudub aluseline toit. Teravilja ja moodsate haiguste seosest on rääkinud palju Loren Cordain, kes on paleo menüüd põhjalikult uurinud (kirjutanud ka mitu paleo raamatut).

Mulle jääb veidi segaseks mida sa moodsate haiguste all silmas pead. Minu jutt oli mõeldud selle kohta, mis sa katkust rääkisid.

in reply to: Nõrk immuunsüsteem?? #136168
    UmbIsik
    Member

Teravili ja põllumajandus ilmusid inimeste ellu 10 000 aastat tagasi. Põhjamaa rahvaste menüüsse 2500 a tagasi. Koos teraviljaga saabusid moodsa ühiskonna haigused ja katk. Inimese esivanematest on märke aga 7 miljoni aasta tagant. 2,5 miljonit aastat tagasi tagasi moodustas loomne toit u. 70% menüüst. Terveim aeg oli paleoliitikul kui söödi: mune, mammuti liha, pähkleid, rohelist ja juurikaid (s.o. 200 000 – 30 000 aastat tagasi). Enamus inimestele järelikult ei sobi “raffaello ja sefiiri dieet” vaid peab naasema – “TOIDU JUURDE, MIS ON LOODUSE POOLT INIMESELE MÄÄRATUD”.

Nakkushaiguste levik on ikkagi seotud paiksele eluviisile üleminekuga ja koduloomade pidamisega.

in reply to: Kolmnurkne hantel moes? #135632
    UmbIsik
    Member

On olemas ka kuusnurksed(kaheksanurksed?) kangi kettad. Väidetavalt hakatigi neid tootma seepärast, et kang põrandal ei veereks. Ei ole ise selliseid kettaid näinud, aga USA foorumites kirutakse neid hullumööda, sest jõutõmmet või klassikalise tõstmise harjutusi tehes tuleb need kettad alati ilusti ühtepidi sättida.

in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #135584
    UmbIsik
    Member

Peale selle on ka selline probleem, et kui treenin siis jõudu tuleb aeglaselt küll juurde, aga kui poole kuulise pausi sisse teen, siis kaob jõud ka kohe ära

Äkki oskate aidata

Aga miks sa neid poole kuu pikkusi pause teed?

in reply to: HERBALIFE tooted #135473
    UmbIsik
    Member
    in reply to: Õlad taha ja selg sirgu? #135097
    UmbIsik
    Member

eintsius pidas silmas, et venitamisel panna rõhku rinnalihastele, vähemalt mina sain nii aru.

in reply to: HST #135090
    UmbIsik
    Member

Mnjah, ega ma ka ei kujuta ette, et pärast jõutõmmet hakkaks veel kükki tegema(või vastupidi). Üldjuhul on nt pärast jõutõmbe tegemist juba toss nii väljas, et ei jaksakski mingit raskemat harjutust tegema hakata – võib-olla oleks lugu teine kui raskusi ja/või mahtu vähendada.

Samas internetis liikuv info ajab segadusse, mida siis arvata Boriss Šeiko kavadest(http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=13173). Olen ka mujalt selle kohta lugenud ja väidetavalt asi toimib ja seda nii jõu kui massi poolest.

in reply to: Geenid. #134996
    UmbIsik
    Member

Nagu välja tuleb, siis sm Lõssenko õpetus elab veel…

in reply to: Lemmik harjutus. #134637
    UmbIsik
    Member

Ma vaatan, et jõutõmme on väga populaarne, ja see harjutus on ka minu lemmikuks. Olen arutu jooksmisega oma põlvele veidi haiget teinud ning kükkinud pole õige kaua, tõmmet saan teha ilma igasuguse ebamugavuseta. Enne jõutõmbe trenni on alati kerge ärevus sees ja kui viimane seeria tehtud saab, siis oleks nagu kivi südamelt langenud.

Meeldib ka tõukamine, aga sedagi pole kaua teinud. No ja siis veel nt lõuatõmbed.

in reply to: Kas oled targem kui lasteaialaps? #134401
    UmbIsik
    Member

Mina olen ka lollim. Ja kuna Eestis on vilets liikluskultuur, siis kindlat vastust polegi.

in reply to: Kes käis Lamades surumise võistlusel? #133990
    UmbIsik
    Member

Paus ongi küllap selleks välja mõeldud, et teha selge vahe sisse, kas oli põrgatamine või mitte. Kui teha lihtsalt puute peale, siis on vaidluste tekkimine tõenäolisem… minu arvamus siis.

in reply to: Seminar tänavakaklustest… #133975
    UmbIsik
    Member

http://www.youtube.com/watch?v=FveIeUGpsBA

Kui nii siis nii, vaadake tähelepanelikult.

in reply to: Armukesed. #133880
    UmbIsik
    Member

Kord nägin Iljitši saunas.

Ütlesin talle: “Dai matšalku!”

Tema vastu: “Ne dam!”… a glazaa unjevoo bõõli doobrõje-doobrõje…

Teine kord nägin Iljitši raudteejaama peldikus. Kui lihtsalt tal kõik käis, ilma mingi paberimäärimiseta.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 333 total)