Skip to main content

Ujuja

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 76 through 80 (of 80 total)
  • Autor
    Postitused
  • Ujuja
    Member

Kes siin nutmisest rääkinud on?Ja mis puutub naerjatesse sis mul hetkel mugavam ja parem kodus treenida.Oma muusika ja keskkond.Ja jõusaalist lahkumisest pole ka keegi sõnagi rääkinud.Lihtsalt trenni saab teha kohas kus on sobiv ja sõbralik keskkond.Ei käi jõusaalis jutustamas vms aga koht kus trenni teen on mu jaoks oluline.Leian ilmselgelt teise jõusaali ega see ainus saal Tallinnas pole.Ja mis sellese lõnga puutub sis a nah se teise asi on mis peas on vis pole?

Olen ennemgi öelnud siin ilmas on liiga palju kritiserijaid.Vähem kriitikat ja rohkem tegijaid.Ma ei väida et mina miski kõva tegija oleksin.Ja mis see vihm sis ikka teeb?Märjaks?so..

Arvan et parem samm haaval trenni isu sisse ajadu kui et minna suure raksuga kohe saali jne.Sellisest oh ohist tavaliselt asja ei saa ja tüdineb ära vms.

Präegu olen 3 nädalat jooksmas ja ujumas käinud.sis 3 korda nädalas nüd lisasin harjutusi eelpool mainitud raamatust ja teen neid kuidas jõuan.Mitte rohkem kui 3 seeriat 1 seeria koosneb kuni 20 tõmbest(hetkel siis kõhulihastele kaldpinnalt istesse) neid sis kombineerin nii, et 1 seeria on 3×20 tõis tõmmet ja neid seeriaid sis 3 ja õhtuti sama kordustega seeriad kuid poolikud istesse tõusmised.(et seljaga lamamis asendisse ei lasku vaid jätan natukene maad puudu).

aga naerumehed naerge ja irvitage terviseks.paras võib ka öelda või kutsuda mind lõngaks

Ujuja
    Member

Tüüp ära põe!

Sul on vähemalt baas all.

Kui mina jõusaalis treenima hakkasin olin 180cm pikk ja 55kg- KRIIPSUJUKU. Ma polnud kunagi varem tõsisemalt sporti teinud.

Läksime sõbraga saali ja hakkasime targa raamatu järgi treenima(Kulturism kõigile). Kohalike jõmmidega ei olnud üldse mingeid probleeme, kui mingit harjutust valesti tegin siis anti isegi tarka nõu

in reply to: Vajan abi ujumise ja jõusaali treeningute kavas. #84757
    Ujuja
    Member

njah kuid ma pole kindel kas seal nõmme ujulas on profesionaalsed ja kogenud treenerid kes oskavad mulle kava koostada.Samuti peaksin vist oma ebatervislikku söömist muutma.

Mitte, et ma palju rasvast sööks vms aga korra päevas süüa on ka vale.

Kellepoole tuleks pöörduda kui soov saada nii treening kava jõusaali jaoks ja söögikava samuti?

Mis tingimused seal TTÜ spordikompleksis on.(see asub kui õieti aru saan nõmme mäest alla sõites kohe seal paremal.Seal vist kaa parkimis võimalus).

Kuidas seal pesemisega lood on.Kas on võimalik peale trenni pesemas kaa käija?Kappid on olemas oma riiete jaoks?Saab lukku panna?Lukkud tuleb eraldi osta?

Need 2 viimast küsimust võivad tunduda imelikud aga elasin tükk aega iirimaal/dublinis ja pole eesti asjadega enam nii kursis.Seal pea kõik sportimiskohad ja ujulad tuli osta juurde endale kappi lukk sest seda pold ja lukk maksis samapalju kui ujula või jõusaali pilet ise.Ja ikka varastatti mobiil+raha mis kaasas oli ära.Lukkud olid lihtsalt labase koodiga mille sai iga mees väiksese katsetamise peale lahti.

in reply to: Vajan abi ujumise ja jõusaali treeningute kavas. #84611
    Ujuja
    Member

Tean, et minu tühipaljast rääkimisest on vähe.

Soov on lihtsalt lihasmassi suurendada.

Biitseps ja triitseps võiksid suuremad olla ja rind ka.

Mittu korda peaks käima jõusaalisnädalas kui ujumas käija näiteks 1päev nädala lõppus 2tundi?

Millist jõusaali soovitatte nõmme kandis või mustamäel.

Olen autoga.Teate soovitada jõusaali kus saab ka turvaliselt parkida?

in reply to: Vajan abi ujumise ja jõusaali treeningute kavas. #84599
    Ujuja
    Member

Vabandust kirjavigade pärast.Olen tükk aega elanud iirimaal ja unustanud õigekirja.

Ja ega see eestikeel mul koolisgi 5 pold.Loen raamatuid ja üritan ennast parandada.

Viewing 5 posts - 76 through 80 (of 80 total)