Skip to main content

Ujuja

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 80 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Arcticsport kes käib ja mis mulje on jäänud? #156486
    Ujuja
    Member

liitumine oli 399 krooni

klubikaart 100 krooni

ja kuumakse(mina võtsin siis selle et maksan kuus 1 korra mitte et iga kuu osade kaupa)

ja hind on ka sinna 1200 krooni kanti

Sai ujumas ka juba käidud ja täitsa ok tundub klubi.Mina käisin sis oli saal suht tühi ja pea kõik aparaadid vabad.

Plaanis hakata 3x nädalas käima.Seda siis alguses.

Ja plaanis on peale jõutrenni teha ujumist natukene.

Ei paku huvi lihtsalt käimine vaid see, et ka tulemusi oleks.

etc rind mida pean suurendama(ja ma ei räägi implaatidest kui mõni naljahammas siia irvama tahab tulla)

Ja käed.Tegelt ei taha nagu ühtegi lihasgruppi välja jätta.Et enamus vast vajavad treenimist.(lihas massi vaja kasvatada)

Tean et nuh vähemalt mu loogika järgi kui lihasmass kasvab halvenevad ujumis ajad ja rekordite püstitamine raskeneb(see aga enam ei kõiguta)ujuda meeldib aga lihast suuremaks selle pikka maa ujumisega ei saa.

Aga mix arvan et tulemused halvenevad on see et kui lihas mass kasvab kasvab kaa trenni tegemisel ju hapniku hulk mida kasutan.

Lihas vajab ju töötamiseks teadupärast hapniku.

Hommseks sain aja treeneri juurde nö tutvustus vms.Ma ei tea vb pean esimese tunni ka ostma(era treener sis nö) et saaks paika panna treening kava.

Toitumiskava vist järgmine kuu sest raha puuotsas kahjuks ei kasva:S

Keegi seletaks mulle nende rätikute värki seal?(too kes asjaga kursis ja seal käib teab millest räägin)

in reply to: Arcticsport kes käib ja mis mulje on jäänud? #156446
    Ujuja
    Member

he nüüd sis kaa liige

Sai täna lepingule alla kirjutatud.(täis pakett, et käin millal tahan)

Kui vajalikuks peate füüsilise koormustesti tegemise?

Kui vajalikuks peate treening kava koostamise treeneri poolt?

, sest need kavad ju olemas ka netis.

Võin ju netist kava välja printida ja niipalju vast saab treenerilt ikka küsida et kuidas harjutust täpselt teha.

Toitumiskava kui oluline on?

Kas neid saab ka netist ja kui siis milliste andmete põhjal toitumiskava koostatakse?(kaal, vanus, pikkus?)

Sunnin ennast 3 korda nädalas nüüd trenni.Sügiseks tahaks tulemusi ka näha:D

Kõhulihased sügiseks välja kas peate reaalseks?

Kui käija regulaarselt 3 korda nädalas trennis?

Palun jagage soovitusi.

Mul on peale trenni tihti suur söögi isu.Ja tihti tuleb magusa isu.Mis tooteid soovitate nende isude puhul?

Ei taha käituda et arghh hull isu magusa järgi ja ostan oma harjumuste päraselt miskit magusat saia vms vaid valida tooteid mis on tervislikud.

Pole ju niisama tulnud see ütlus, et oled mida sööd.

in reply to: Arcticsport kes käib ja mis mulje on jäänud? #156269
    Ujuja
    Member

Niih esmaspäeval 02.06.2008 sis otsustasin et läen sinna ja liitun.Nad on mul kodule suht lähedal ja meeldib see, et neil ka ujula seal.Mis teha et 5 hakkab tipp tund.Ma ei saa varem töölt ära ja ei saa ju ka treenimatta jääda.Ja samas ei taha ka tundi aega raisata sellele et sõita linna teise otsa jõusaali.

Vaatasin siit foorumist tööriistade alt välja kava

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=19

ehk keegi seletab mida tähendab 3 x 8 – 10?

saan aru et seeriad aga täpsemalt?

Valisin algajate kava kuna pole jõu trenni ammu teinud.Rohkelt aeroobset teinud.

Ujumise rekord siiani mul sama 5km(200 baseini osta) 2 tunni ja 15 minutiga.Peatumatta järjest ujumist.

Rulluiskudel käin ka palju sõitmas.

Hetkel söön tavalist toitu ala pikka poisi, kartuliputru, hakliha kaste, jne

Riisi vihkan:D.Tatart söön.

Kuis on kas treening päevad peaksid iga nädal olema samad?

Mul vahetustega töö muidu et võib kujuneda nii, et üks nädal saan teisip saali minna aga järgmine nädal enam ei saa, et kas nende treening päevade vahetamine mõjutab palju?

Tean et 2 päeva jutti trennis käija pole mu jaoks hea et peaks päev vahet olema.

Kas on ok kui teen nö algajate kava ära ja peale seda ujumaala kilomeeter?

in reply to: ArticSport(nis on liitumistasu)? #155606
    Ujuja
    Member

eks ma pean vist tuttava jutu kahtluse alla seadma ja helistama, aga nagu ma talt teada sain siis hindasid telefoni teel teada ei saa.Tahavad et kohale lähed.Ma ei tea palju sellest tõsi on aga kohe uurin:D

lihtsalt see, et olen nyyd üle kuu aja jälle in tensiivselt trenniga tegelenud.Palju aeroobset(ujumine ja rulluisutamine).

Ja iga päev kõhulihastele 4×20.Sööki kah valima hakanud ja ei söö enam sellisel hulgal rasvast nagu ennem.Ja tunnen et oleks vaja saalis käima hakkata et ka lihasmassi kasvatada.+saalis on olemas paremad trenasöörid lihaste treenimiseks.Ja ka treener olemas kellelt saab nõu küsida.

Ei taha valesti treenida ka.Ma ei tea millest se on aga olen näinud vendasid kellel 1 rinnalihas on suurem ja tgeine tunduvalt väiksem.(kas se on tulnud sellest et teeb miskit harjutust valesti ja yx rind saab rohkem vatti?)

in reply to: Küsimus kõhu treenimise kohta #152958
    Ujuja
    Member

kui vaid teaks kus käima üldse hakkata ja aastane maks on ka suht kirves korraga välja käija.D

tsipa nalja kah.(ja ei see pole mina)

in reply to: Küsimus kõhu treenimise kohta #152950
    Ujuja
    Member

olen küll

aastaid olen tegelenud ujumisega seda nüüd küll hobikorras aga siiski.

Ujumises tuli aga seljatõttu paus sisse.

Hetkel selg korras aga ujumist soovitas arst.Ja eks ole kah nii, et kui ikka vähem ujumas käin võib selg aeg ajalt valu tegema hakkata.

Ujumises rekord mis sai püstitatud juba 2 aastat tagasi 5km 2 tunni ja 15 minutiga.

Aeroobsele trennile mõtlesin just sellepärast, et oli siin päris pikk periood kus mässasin vaid arvutitega ja miskit teha ei viitsinud.Ajasin igast nänni näost sisse ja belly aga kasvas.

Otsustasin elustiili muuta.1 ei kannata selliste ilusate ilmadega toas arvutis passida ja 2 belly ju ka kasvab.

Pannkoogid, muu magus kraam, pirukad jne.

Muidugi ainevahetus on suht kiire.Olen peres ainuke kes peale sööki kohe ka üldiselt WC-se läheb.Ja seda suht kohe peale söömist.

Suveks ma kohe kindlasti vormi ei saa kui siis vb aint kõhulihased aga see tegelt pole ju tervik, sest biitseps, triitseps on suht tavalised.Ja rinnalihast ole õieti ollagi.

Need saab vast mingil määral sügiseks mitte ennem.(seda juhul kui trenni muidugi teen).

Endal oli mõte rohkem tsipakene kaalust maha võtta(põletada see üleliigne rasv) ja sis mõelda jõusaalile.

in reply to: Küsimus kõhu treenimise kohta #152930
    Ujuja
    Member

hm seda atribuuti polegi kodus:S

õnneks olen suutnud endas seda trennipisikut sees oida, et pole pooleli jätnud.

Kardan jõusaalide puhul kõigerohkem seda, et ostan selle kuuajase pääsme ja käimine jääb unarusse.

Söögikohapealt olen hakkanud rahaliselt rohkem investeerima.

Selle asemel, et hommikul võileibu näost sisse ajada või miskeid saiakesi lõunal süüa ostan hommikuks maishelbeid ja söön banaani vms

lõunal kas miski supp või lihtsalt jogurtit.(joogijogurt)

Kohupiima sööma hakkanud.

Ma ei ole miski kulturist ja keha on kaugel väga kaugel sellest.Püüan võtta samm korraga.Aga üldiselt oma söömisharjumusi palju muutnud.

Jõusaalile veel mõtlema ei hakka kuna vaja stabiilset trenni ujumise, rulluisutamise ja kõhulihaste tegemises kodus.

Vaja saavutada nendes nö igapäevane toiming nagu wc-s käimine või söömine.Sis suudan vast ka jõusaalile mõelda

in reply to: Küsimus kõhu treenimise kohta #152870
    Ujuja
    Member

Kui palju on PALJU? 15 on piisav.

väikse amplituudiga

selgita palun

kui palju peaks 1 seeria olema?ja mitu seeriat?

ilma raskusetta kas siis täis tõmber ülesse või poolikud?

in reply to: Rulluiskudel pidurdamine suuremal kiirusel?(algaja) #152715
    Ujuja
    Member

need pidurdada ei aita. Kiiret reageerimist vajavas situatsioonis on nad pigem miinuseks, kuna kipuvad koos tasakaalu püüdva käega kaasa minema, mis pole lähedalseisjale või varale ohutu.

noh hetkel olen uiskudega rahul liigab ka suht hästi

mis tekkitab probleemi on langusel(kui langus lõppeb lõppeb ka kõnnitee)et alngedes üritasin igat pidi ja suht nöök alla tulla selline ehkupeale tuikumine ei istu üldse.Sain kuidagi viisi ka hakkama selle klotsiga pidurdamisega(hoides nö pidurit peal ja mäest alla aga see väsitas rämedalt jalga ja ilmselgelt kulutab ka klotsi) ja ei saanud ikkagi kiirust nii ruttu maha kui oleks tahtnud.Tean jah et algaja värk aga mis teha kui ei proovi ja ei uuri sis ei saa oskama kah.

in reply to: Rulluiskudel pidurdamine suuremal kiirusel?(algaja) #152582
    Ujuja
    Member

???? Rulluiskudega küll selliseid trikke teha ei saa!!!

vat ikka saab küll

kõik tegelikult oleneb uisu rataste suurusest.Mida suurem ratas seda kiiremat kiirust võimalik arendada.Samas seda raskem on seisma jääda.

See T pidurdamise selgeks saamine võtab rohkem aega.Ülepäeva ei saavuta midagi.Kukkunud pole õnneks veel kordagi.

Ise lein hetkel kõige raskemas osaks suurel kiirusel pidurdamise.Näiteks laskumine seal tunnen ennast ebakindlalt sest ei tea kuidas õieti pidurdada.Kas oeaks kogu laskumise aeg klotsiga nö pidurit peal hoidma?Kui kiirsu suuram laskumisel ja vaja seisma jääda või kiirust alla saada hm T pidurdamine on suht eba seal ju a vb ma lihtsalt liiga noob et ei oska veel

in reply to: Rulluiskudel pidurdamine suuremal kiirusel?(algaja) #152544
    Ujuja
    Member

Ma nüüd ei saa aru, kuidas sul tavalistel rullidel rattad erinevat mõõtu on uisu kohta? Nagu ma aru saan, siis kand on kõrgemal kui varba osa? Sellel juhul sul eest teine ratas ei puutu üldse maad, sest uisk kannab esimese ja kolmanda ratta peal? Väike loogikaviga. Äkki täpsustad, kuidas sul need rattad on. Võibolla mingi eriti hea variant ja peaks ise ka proovima, aga pole selle peale tulnud, et mis see juurde annab?

Nimelt kui ees on väiksem ratas annab see rohkem manööverdamis/pööramis/juhtimis võimalust

uisud on need:

http://k2skates.com/product/moto-extreme

uisud sain 4300 krooniga + kaitsmed mis ostsin juurde.(kaitsmed on rollerblade omad.Lihtsalt istusid mugavamalt).

em uiskamine tundub hekel mu jaoks nagu drugz:D

3 korda täna juba sõitmas käinud.

sain eile sellise asja ka kätte

http://www.digi.ee/node/4421

nimelt nüüdseks juba 2 nädalat iga hommiku ja õhtu kõhulihastele trenni tehtud.(4×20 seeriad 8ne hantel rinnal) ujumas ka nö paar korda nädalas.

Nüüd vast isegi rohkem.(vanasti sai ujutud pikkalt.rekord 5km 2 tunni ja 15 minutiga peatumatta järjest ujumist.) hetkel aga nii palju ei jõua kuna pole trenni eriti teinud.Aga otsustasin ennast uuesti käsile võtta.Suudan sporti teha kui see mulle meeldib.MP3 teeb selle ujumise kindlasti meeldivamaks ja uiskamine on kah suht OK.Kõigeraskem on hommikuti ennast varem ülesse ajada et kõhule trenn teha.(aga armastan kaua magada:D)

in reply to: Rulluiskudel pidurdamine suuremal kiirusel?(algaja) #152523
    Ujuja
    Member

ohoh ma tänan proovisin seda jalad hästi laiali ja sis nagu kokku ja laiali nagu ussi mõlema jalaga ühes rytmis.Ja suht hästi saab hoo maha.T pidurdamisega läheb veel aega aga siiski.Lähen proovin uiske kaukäel seal saab vast pikemalt sõita.Siin pääskülas ei saa nii pikkalt sõita nagu tahaks.

Ujuja
    Member

tekkis lisaküsimus.

nimelt peale trenni tekib magusa isu.Samas ei taha magusat süüa.Eriti kui soov keha rasva % alla saada.Söömist olen ka piirama või õigemini hakkanud valima mida söön.Hommikul võileibade asemel herkula puder, lõunal rasvaste praekartulite asemel kergemat toitu ja õhtul kohupiima vms.

On miski toode mis selle magusa isu ära võtab peale trenni?(et mida soovitada oskate?)

Ujuja
    Member

olemas on kõhulihaste treenimiseks kaldpink.

Harjutust alustan tõstan kere kuid mitte täielikult istumisse vaid poole peale ja lasen alla tagasi, kuid ei lase selga vasta pinki ja tõstan kere uuesti kuid mitte täielikult istumis asendisse vaid poole peale.See peaks treenima kõhu alaosa.Ja sedasi tehes neid seeriaid hakkas selg viimase seeria juures valu natukene tegema.

Ujuja
    Member

no niih lihased valusad natukene sai teisipäev trenni tehtud.nooh tegelt ka eile aga see rohkem selline tsippakene.(kõhulihastele 3×20 seeriat täistõmbed 8 hantel rinnal.(kaldpingil) ja sai 3×15 seeriat ilma (ilma hantlita) poolik tõmbed kaldpinnal(nii, et selg pinki ei puutu vaid jatab natukene puudu).

Selle tulemusel viimase seeriaga tegi selg natukene valu.

Sai aasta alguses selja probleemide tõttu kiropraktiku(loodan, et kirjutasin õieti) juures käidud.

Täna nüd sis ujuma.(loodan, et see pole liiast püüan võtta rahulikult).Ei taha viga teha aga teisipäev juba mõtlesin, et täna lähen ujuma ei taha edasi kaa lükkata.Selliste edasi lükkamiste puhul on teada mis juhtub.(jääbgi edasi lükkama ja lõpuks vajub unustusse trenn)

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 80 total)