Ujuja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ujuja
Membervaata parem seda kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17või siis seda kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=22 ˇ
üldse saaksid vaadata treeningkavasid sellelst lingilt: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
rannalihaste täispaketi soov on peaaegu kõigil, kuid ei tohiks ära unustada seda, et alati on hinnatud inimese kehas sümmeetriat, mis läheb paigast ära, kui hakata eelistatult mingit kehaosa treenima. teine asi eelistreenimise juures on muidugi olukord, kus mahajäänud kehaosa treenitaksegi eelistatult.
Vaatasin sealt neid harjutusi osad pean ilmselt asendama aga kõhule annaks kyll rohkem vatti kõhu harjutused jäävad lahjaks seal.Samas rinnalihas on mul maha jäänud ja vajan sellele tugevamat trenni.
Saalis olen käima hakkanud 4 korda nädalas.
Toidulisanditest kasutan:
Trenni ajal volumize
ja peale trenni kohe Lava-t.
Eelistatud seisus lihased sis on: rinnalihas, piitseps ja triitseps.
Jalad on ka tugevad et neile suurt rõhku panema ei pea(va säärelihas mida tahan tugevalt välja saada)
september 28, 2009 at 2:45 p.l. in reply to: Surudes kangiga kaldpingilt.(kysimus harjutuse sooritamise kohta) #222680Ujuja
MemberOot kas ma sain õigesti aru? Surud kangi silmade kohalt?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei surumine ei toimu silmade kohalt aga kui pingil sellili olen sis alguses kui kangi pole kätte võtnud on ta omas asendis selle hoidja peal.Siis on jah silmad selle kangi pulga all täpselt.
Kui suruma hakkan sis kangi ikka rinnalt.
Küsimus oli selles et kaldpink(mida pole varem kasutanud) kuidas seal peaks see alg asend olema.Surudes kui pea all pool on ja alakeha rohkem üleval kas sis peaks suruma vähem surumisi seerias suuremate raskustega ja rohkem kordasid?
Kui suruma peaks sama raskusega millega lamades sellili sis peab vist väiksema kalde panema.Seal ju raskem.
A vb uus harjutus ja sellepärast tundubgi raskem.
Lihasel ju lihasmälu ja aeg ajalt peaks ju harjutusi muutma.
(kõhule tegin pikka aega sama harjutust ja kui muutsin harjutust sis andis kohe tunda).
Ujuja
MemberAlgaja kava vast.
Esimene päev(Esmasp)
Rind:
1.) Lamades surumine kangiga
Kasutan pyramiid meetodit et alustan 15+15+kangi raskus(15 korda)
sis lisan 5 ja 5(10 korda) ja sis veel 5 ja 5(8 korda) ja sis surun veel miski 4 korda.
2.) Lamades surumine hantlitega 30 kraadisel pingil alustan 21 hantlitega.(harjutust sooritan yritan jälgida et tehnika oleks õige.Surun aeglaselt ja lasen käed kõrvale et nö kolmnurka ja sis surun jälle ülesse hantlid ja samamoodi alla tagasi)PS käsi puhkeasendisse ei lase.
Et siis 15 seeria 18 hantlitega 10 seeria 18 hantlitega 8 seeria 18 hantlitega
Õlg
1.) Lendamine hantlitega 2 8kg hantlid Seeriad sis 15>>12>>10>>8>>6
2.) Surumine hantlitega ülesse 90 kraadisel pingil istudes 14kg hantiltega 15>>12>>10>>8
Triitseps
1.) Surumine plokil alla käed külgedel (pyramiid) 35(15 kordust)>>40(10 kordust)>>45(8 kordust)>>50(6 kordust)
2.) Surumine üles pea tagant (21kg hantel) 18>>15>>12>>10>>8
Kõht:
10x jalgade tõsted ülesse pea juurde rippudes >> 30x põlvede tõsted käed tugedel>>kaldpingil 30 kordust et selga maha ei lase>> 30x samal pingil et laseb selja vasta pinki>>lamades kaldpingil(jalad allapoole hoides kätega ülevalt kinni tõstes jalgu ülesse pea juurde 10 kordust)>>sama harjutus aga 5 kordust.
Teine päev(Kolmap)
Selg
1.) Tõmbed plokkil kõhupeale (pyramiid) 15 kordust 45 kg>>12 kordust 50kg>>10kordust 55kg>>6 kordust 55kg
2.) Tõmberd samal pingil aga seljataha või õigemini kukla taha. enam vähem sama seeria.(vahelö jõuan rohkem vahel vähem)
Trapets
1.) õlakehitused sinith 4 seeriat 50kg sama raskusega 25>>20>>15>>10
Biitseps
1.) Biitseps masin (pyramiid) 40kg 15 korda>>45kg 12 korda>>50kg 10 korda ja kui jõuan sis 55kg 8 korda
Jalad
Jalapress 140kg 4seeriat (15>>12>>10>>

Reiepainutus (lamades kõhuli pingil)
(pyramiid) 45kg 15x >> 50kg 12x >> 55kg 10x
Säär (eeslisl olen viimasel ajal teinud aga nyyd uus saal peab vaatama millega seal teha saan) aga 3 seeriat 45kg 15x >> 50kg 12x >> 50kg 10x
Kõht:
10x jalgade tõsted ülesse pea juurde rippudes >> 30x põlvede tõsted käed tugedel>>kaldpingil 30 kordust et selga maha ei lase>> 30x samal pingil et laseb selja vasta pinki>>lamades kaldpingil(jalad allapoole hoides kätega ülevalt kinni tõstes jalgu ülesse pea juurde 10 kordust)>>sama harjutus aga 5 kordust.
PS! Kõhule harjutusi teen sis pyyan neid võimalikult aeglaselt sooritada.
Iga seeria vahel on 10 sekundit pausi ja sis kohe järgmine seeria.
ja neid 2 kava vahetan Esmasp teen yhte Kolmapäev teen teist reedel jälle esimest.
Nüd plaanis sisse tuua see et käin kõhtu ka T ja N saalis tegemas.
Jooksmas ei viitsi käia.Ei meeldi joosta:D
Kindlasti leiate et miskit teen valesti kuid siiani on see kava mind aidanud ja tasapisi juba erinevust näha.
Ujuja
Membereesmärk on selge.
Käed suuremaks rind suuremaks ja kõhulihas korralikult välja.
Kõhulihast on päris hästi juba näha aga tahan rohkem.
Jälgin ka tugevalt mida söön ja millal.
Pyyan syya rohkem ja vähem koguseid sest suured kogused paisutavad magu mis pole just eriti kasulik.
Ja kuna saal on mu töökohast 10 meetri kaugusel sis pole probleemi saalis ka e-r käia.
Küsimus on selles vaid et kui E, K, R on normaal trenni päevad ja enamus päevi tahan kõhtu treenida sis mida veel võib treenida neil päevadel (T, N)
september 22, 2009 at 8:17 e.l. in reply to: Parema käe biitseks tunduvalt suurem kui vaskul(rohkem treenida vasakut vähem paremat) #221076Ujuja
MemberTere!Minul on jällegi vasak käsi kogu aeg suurem ja tugevam olnud, kuigi olen paremakäeline. Mingil ajal proovisin paremale eraldi suuremat koormust anda, aga ei olnud erilist mõtet. Siis hakkasin mõlemat kätt võrdselt treenima ja aja jooksul jõudis nõrgem käsi järele. Ega ei saagi nii olla, et mõlemad käed on täpselt võrdsed- üks kehapool on ikka teisest natukene tugevam.
Eile saalis vaatasin et parema käega jõuan tunduvalt rohkem ja vasakuga pean järele aitama.
Et mõtlesin ka ise kas ehk vasak jõuab järele vms.
Eks ma sis proovin et mõlemiga sama raskusega.
Ujuja
MemberMis programmi kasutasid kui kirjutasid.
Mida valisid kui kirjutasid(programmides settingud on olulised).
Mis formateid see DVD player toetab?
Kui tegu on videoga sis converdi see ehk ymber sest kõik mängijad ntx ei mängi DIV x faile.
Kui vajad konvertimis programmi anna teada vast leiab ka miski trial versiooni või yldsegi tasuta programmi mis suudab selle konvertimise ära teha.
Peale convertimist peaksid kasutama RW plaati, et kui ei tööta saad alati yle kirjutada.
Puhta alkoholiga annab laserit puhastada samuti aga njah ei soovita sul endal kirjutajat lahti kiskuda pärast ei saa kokku.
Oleneb ka see mis kiirusega plaate kirjutad.
Ntx mul audis audi originaal CD box mis ei mängi muidu enda kirjutatud plaate(yldjuhul).
Samas kui panin kirjutamis kiiruse madalaks sis hakkas ka enda kirjutatud plaate lugema.
Ühesõnaga vaata kas sul se lugeja seda formatit suppordib.
Samas kahtlaseks teeb asja muidugi see kui lugu mida mängida seal yritad järsku katkeb või see vaid miski kindla looga?
Ujuja
Memberhe hetkel siiski wallpaper;
Ujuja
MemberKui ema või naine näeb, et mul need desktopil, ei jää mina vahele, vaid nemad jäävad piilumisega vahele !
Ujuja
Membersäär koosneb kahest lihasest(kakspealihas + lestlihas), küsimus käis neist esimese kohta, jalapressil (kus puusaliigesesse tekib kerge nurk) pöiasirutused isoleerivad seda lihast rohkem, hea alternatiiv “eeslile”.P.S. Vastan, kuna küsimus nii täpselt ja lausa ladina keeles formuleeritud oli:)
Tänan vastuste eest.
Ujuja
MemberKommenteeriks natukene.
Minul vähemalt see toimis.
Selle nö õlleka saab eest ära kui süüa nagu peab.
Nimelt sul ei pruugigi nö rasva palju olla võib olla lihtsalt on magu suureks kasvanud.
Enesel oli varem söömine väge paigast ära.
Sõin sis sõin suures koguses ja korraga.See aga paisutab magu.
Süües aga hommikul ja lõunal nagu peab sis õhtul polegi erilist isu.
Järgin yhte reeglit.Söön sis mitte kiirelt.Aeglasemalt süües tunnetab paremini millal hakkab kõht täis saama.Ja too het kui tunnen et natukene võiks veel(kõht nagu täis aga tahaks veel) see hetk lõpetan söömise.
Alguses oli raske sest olin harjunud palju ja korraga sööma.
Aga rahulikult syyes tunnetab selle hetke paremini ära.
Aga ma siiski ei õpeta.Olen ise alles algaja otsustamise jätan sinu teha.
Ujuja
Memberdisipliin see on mind palju aidanud.
Olen mitmed korrad saaliga alustanud ja pooleli jätnud.
Aitab enese petmisest.
Ja präega siiani pole trenn vastu hakkanud.Tegelikult ootan järgmist trenni päeva.
Saalis teen harjutusi vms sis üritan sooritada harjutusi ka aeglaselt ja korrektselt.
Inertsiga hantlit ei viska.
Näitex tehes kõhulihaseid (jalgu tõstes) saab ennda jalgu nö kiiga kaaga meetodil ülesse tõsta ja alla lasta.Se vist eriti palju kõhtu ei treeni.
Präegaseks sis juba 2 kuud old
Esmaspäev jõusaal ja 30min ujumine
Teisipäev ujumine (1h ehk 2km)
Kolmapäev jõusaal ja 30min ujumine
Neljapäev ujumine (1h ehk 2km)
Reede jõusaal ja 30min ujumine
Laupäev ujumine (1h ehk 2km)
Pühapäev vaba.
Väsimust ei tunne.
Kuid pean mainima et jälgin rangelt magamist ja ka söömist.
Minnes 1 päev hiljem magama tunneb kindlasti ka järgmine päev et väsinud.(seda ainult juhul kui ei lähe magama nii et 8h magada saab)
Update made at 14.08.2009
Sai sis rinnalt surudes vähe kuid siiski raskust tõstetud.
2,5 + 2,5
Ujuja
MemberAga pane raskust juurde
juuli 30, 2009 at 7:15 e.l. in reply to: Peale 1-h tunnist aeroobset trenni millist toidulisandit(vähe rasva, vähe sysivesikuid) #210246Ujuja
Memberlink==> et sis cortisol secretion peaks when blood glucose is at 3.2mmol/L!!
see on juba väga madal..siis peaks ikka tõsised hypoglycemia sümtomid olema. isegi tavalise low carb dieediga,süües väiksemaid eined tihedamini, peakse saama veresuhkru nii madalale langemist. ja rangelt aeroobses trennis kasutab keha enamuses rasva energiaks,,,kui aga tren on vahelduval anaeroobses tsoonis samuti, ja vahepeal üdlse midagi ei söö/joo, sis kukub küll veresuhkur auku.Peale aeroobset trenni on parem vähe süsikaid, parem mingi BCAA,glutamiin vms ja natuke mingit valku.
Kasutan juba Universal Lava-t ei taha eriti uskuda et too teie pakutud toode on parem.
Oskab keegi teine selle kohapealt kaasa rääkida?
Glutamiinist see peaks vist asja ära ajama?
juuli 29, 2009 at 9:36 p.l. in reply to: Peale 1-h tunnist aeroobset trenni millist toidulisandit(vähe rasva, vähe sysivesikuid) #210209Ujuja
Membervaata e-poodi aminohapete alla, seal olemas see.Aitähh teist oli abi, kuid millist neist soovitate?
Peale jõutrenni kasutan Universal Lava-t
juuli 29, 2009 at 7:46 p.l. in reply to: Peale 1-h tunnist aeroobset trenni millist toidulisandit(vähe rasva, vähe sysivesikuid) #210181Ujuja
MemberEt kas siis kiiresti imenduvaid sysivesikuid või Glutamiini?
Kas toidulisandina on seda kaa saadaval ja kui sis oskate nimetada toote?(glutamiini sis)
Olen just püüdnud vältida seda et õhtul sysivesikuid söön.Sest ma ju ei kasuta neid ära magades.
Teen küll saalis jõutrenni kuid joon ka peale jõutrenni vaid seda mida keha sellel hetkel vajab.
Hommikul ja lõunal on sysivesikute arv suurem ja need ju kulutan kaa päeva peale ära.
Samas see mida õhtul söön seda enam ei kuluta ju.
AutorPostitused