Uhvo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Uhvo
MemberOen natuke nõutu triitsepsi treenimisel kuna küünarliiges ei võimalda harjutusi sooritada täis amplituudiga. Probleem nimelt selles, et kui käsi on 90 kraadise nurga all, siis katsudes küünarnukki sisemiselt küljelt on tunda kuidas küünarnuki alumiselt küljelt tuleb nagu üle luu midagi küünarnuki siseküljele ja kätt sirutades läheb tagasi luu taha. Jutt väga keeruline, loodan et oli mõistetav.See segab täisamplituudiga triitsepsi harjutuste sooritamist, on ebameeldiv, natuke valus ja tekib selle punkti ületamisel nagu nõrkusemoment.
Mismoodi võiks triitsepsi treeningud välja näha näiteks 3-4 eri harjutuse sooritamisel, kas teha osad harjutused ainult kasutades harjutuse esimest faasi ja teised nii, et kasutada ainult viimast faasi. abi oleks oodatud!
sama asi.. ootan
Uhvo
MemberUhvo
Memberno ma täpselt samas olukorras
Uhvo
Membermuretse omale köögikaal
Uhvo
Membermillised su trennid välja näevad? Ehk milline on su jõusaalikava? Ja kui kaua trenn kestab?3x nädalas, trenni pikkus 1,5h. teen ühe treeneri poolt antud alagaja kava järgi (paar harjutust väljas).
“kartulit/riisi,LIHA/LIHA siis keefir pidi vist hea olema kuigi ise joon piima rsk biggrin.gif ja salateid söö kõrvale jne” — liha veits rasvane ju, ja kartul teeb paksuks
Uhvo
Member1. pärast trenni PEAB SÖÖMA…olenemata sellest, millal sul trenn lõpeb, organism tahab taastuda.2. Ei tea, mis tööd sa teed….. süüa võiksid 3-3,5 h tagant…liha, toorsalatit, kohupiima, kodujuustu, puuviljad jne. Mina söön umb 2-2,5h enne trenni minekut
nr 1. aga mida siis peale trenni süüa, arvestades seda et peale trenni võtan valgusheigi ka!???
Uhvo
MemberMis ajast enne trenni süüakse? min tund aega enne jah aga mitte vähem kindlasti…nu meil oli juttu kahest tunnist enne trenni.
Uhvo
MemberTööl oleks parem süüa 2 korda. Enne trenni tuleb KINDLASTI süüa. Pärast trenni jood oma valgujoogi ära ja kodus veel 1-1.5 tunni pärast sööd.1.) aga teatavasti õhtul (kell 7) ei tohi süüa enam eriti (kalorid lähvad rasvaks)
2.) ja teine asi- kuda ja kus ma tööl söön sel ajal (kell 3), kas paarist banaanist vms sellisest piisab, või kui palju paar tundi enne süüa?
Uhvo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uhvo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused