Uhvo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Uhvo
Membersuht lamp
Uhvo
Membermate ja füssaga saab hakkama küll, 4a aega teha
Uhvo
Member
“>Uhvo
Memberarsti juures või ilusti küsimise korral telliskivi tn poes:)kas vereprooviga saab mõõta? või kuda artsi juures?
Uhvo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uhvo
Memberlugesin yhest vanast teemast et algajatel on norm teha 20×3 seerjat k2tek6verdusi:D aga et see on imelik et ma olen 16 ja surun 100kg rinnalt kangi(ilma varustuseta) ja ma kyll yle 25 korra teha ei suuda xD surun ju nii palju kangi aga mis jama on et nii v2he suudan k2tek6verdusi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …palju sa ise kaalud?
Uhvo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uhvo
MemberMis harjutustega saab parandada rühti? tundub et on kerge küür seljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tatina soovitati mulle ujumist.
Uhvo
MemberSõltub kui kiire on isikul, kes sulle teeb. Aga vast paari päeva ajooksul saad kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul läks 3 päeva, Otilt tellisin.
Uhvo
MemberHoian pöialt!kuda läks?
Uhvo
Membersaad kuu aega puhata. enamvähem normaalselt sööma saad hakata nädala pärast peale opi. toitumist saad ju jälgida.
Uhvo
MemberNo näiteks 3 kuhjaga supilusikat whey3 kaalub 30 grammi.krt siis ma olen vist vähe manustanud korraga. ma panin 2 kuhjaga. vaatasin shakerist ka et 2 lusikat on pool dl-i.
Uhvo
Membermiks mõnel pakendil (nt protein nr 1) on märgitud 3-4 supilusikat segada veega, kuid samas me teame et üks supilusikas on 25g??
2*25=75g
Uhvo
Membermingit bussi vms pole sinna minemas? roniks ka kaasa.
Uhvo
MemberKui rinnaltsurumises väsib õlg ära sedasi, siis see näitab, et eesmised õlalihased on liiga nõrgad selle koormuse jaoks. Tervete õlgade säilitamise huvides peaksid treenima selle puudujäägi järgi.sellepärast õlad ongi vahel tuimad peale suurt raskust.
AutorPostitused