udso1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2012 at 7:23 p.l. in reply to: Kriminurk: 15-a vend jäi vahele mass2 ja kreatiiniga #251716
udso1
Memberjah: “KURRRRAT, POISS, KASSASAADRAISK! EI KÄI ENAM SAALIS ÄHKIMAS, MINE PAREM LAABERDA TÄNAVAT MÖÖDA! MINE JOO NURGA TAGA ÕLUT NAGU TEISED POISID! KULUTA OMA RAHA PAREM SUITSUDE PEALE! AH SINA TAHAD MEIL SPORTLANE OLLA, JAH! MA SULLE TEEN SPORTI!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täpselt…udso1
Memberkreatiini vast k]ige kindlam proovida…
udso1
MemberMul endal ka käes plaadid sees ning eelmine aasta tuli mõte need välja võtta, kuid siis sain teada, et 6 kuud ei tohiks ma jõutrenni teha ning otsustasin need ikka sisse jätta.
julm pikka aeg jah. mul kahjuks valikut ple, need rauad mis mul sees on. võivadki ainult aasta sees olla.
udso1
Membermul oli ka poolteist aastat tagasi lõualuu puru. suht jama kogemus ja ei soovita kellegile. mul oli veel see jama, et ei lasin lihtsalt paika panna ja traate suhu panna ei lasnud, aga jah see maksis ikka väga karmilt kätte. 1.5 nädala pärast oli luu põletik sees ja ei saanud ila enam voodist ülessegi, kui ei olnud kahte 800mg buranat sisse söönd. läksin siis lõpuks sütiste tee näo-ja lõualuu kirurgiasse ja seal kästi lõug kolmeks nädalaks sidemega kinni siduda( see side millega poksijad sõrmi sõrmi, randmeid kinni teibivad). võtsin kogu selle jama peale 15 kilo kokku alla. Sõin muidugi kõike mida sain, puljongit, joogi jogurtit, mannavaht piimaga(see oli parim ja täitis kõhtu hästi), põmst sõin kõikke mida läbi hammaste andis sisse suruda. mul oli veel sellel kuul tööl ka jube kiire aeg, nii et olin igapäev ametis ka veel. Kujutan ette kui valus tont ma oma pea sidemega välja seal nägin…
aga jah, praeguseks enam valu ei tee, küll aga raksub kui suu täiesti pärani lahti teha.
Ei soovita kellegile, kui saate hoidke oma lõualuud tervena.
udso1
MemberKui sul nüüd järgmise aasta alguses plaadid välja võetakse, siis peale seda vist jälle ei tohi paar kuud jalgadele koormust anda?
ega suht kindalt ei saa teha kah paar kuud midagi. algul kodus kummi lindiga möllama, et lihas päris ära ei kaoks ja siis kuskil kuu pärast vast saab vaikselt aeroobset ja kahe kuu pärast juba korralikumalt ma loodan teha juba. masendav aeg…
udso1
MemberKas sulle soovitati, et peaksid veitsa trenni tegema, et luid tugevamaks saama või tahtsid muul põhjusel alustada?
Tegin kõigepealt kaks kuud enne trenni alustamist taastusravi, ning nüüd umbes 1.5 kuud tagasi alustasin tõsisemaid treeninguid tasapisi. Keegi nagu otseselt ei soovitanud ega käskinud, ise tahtsin jalgu tugevamaks saada ja muud vormi ka jälle paremaks, kuna selle opiga ja peale selle taastumisega võtsin maha umbes 12kg.
Trennis käima hakates lonkasin ikka kõvasti, nüüd enam väga ei lonka, ja jalgades on jõudu ka kõvasti rohkem jälle tagasi.
-
AutorPostitused