tykonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tykonu
MemberArvesta ka, et kogus on väiksem, Hera80 suurune pakk (800g) maksaks selle valgu puhul ikkagi 18.40 euri ehk 288 krooni.
tykonu
MemberKeegi valku tee sees pole proovinud, termosega kaasa võtta?
tykonu
Membere-ee …ntx Fred Antson küll pastöriseeritud piima ei soovita …,

Olen juba kuude viisi seda foorumit lugenud, ja nüüd lihtsalt pean välja ütlema, et IGA asja kohta on vähemalt kahesuguseid arvamusi. Ühed soovitavad sojat kui head taimetoitlaste valguallikat, teised teevad selle jällegi täiesti maatasa, et ei arendavat üldse lihast jne. Ühed ütlevad, et valgupulbrid on kulturimi ja trenni lahutamatu osa, teised ei mõista, miks seda eelistada tavatoidule ning seovad sellega kõiksuguseid terviseprobleeme. Ühed räägivad, et täisteraleib on tervisele väga kasulik ja soovitavad ainult seda, teised kiruvad seda ja üldse kõiki teraviljatooteid taga, et pidavat kahjustama pimesoolt ning sisaldama mingeid ebavajalikke happeid. Ühed soovitavad piima kui väga head massilisajat ja üsna head valguallikat, kuid nüüd, tuleb välja, ei tohigi seda juua. Võta siis nüüd see tõde kinni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tykonu
Memberkirjavead lihtsalt – keratiinEi-ei, kreatiin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tykonu
MemberTõstaks teema siis uuesti üles, just proovisin teha.
Kerkimisega läks mul aega poole tunni asemel poolteist tundi ning praegu on ahjus, siiamaani on olnud juba peaaegu 3 tundi ahjus, pealt on täitsa kõva kuid seest veel täitsa taigen. Ei tea, mis temast välja tuleb.
MemberKoogelmoogel on ju toores muna, salmonelloosi oht on olemas
tykonu
MemberHera80 pakist saab 1 euro eest ~31g valku
tykonu
MemberPalju õnne ka minu poolt
tykonu
MemberWHEAT BRAN, SUGAR, HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP, MALT FLAVORING, CALCIUM PHOSPHATE, CALCIUM CARBONATE, SALT, SODIUM ASCORBATE AND ASCORBIC ACID (VITAMIN C), REDUCED IRON, NIACINAMIDE, PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE (VITAMIN B6), RIBOFLAVIN (VITAMIN B2), FOLIC ACID, THIAMIN HYDROCHLORIDE (VITAMIN B1), VITAMIN A PALMITATE, VITAMIN B12 AND VITAMIN D.
tykonu
MemberKas kellegil hakkab veel “ebamugavas” asendis (poolistukil, näiteks raamatut lugedes) (üla)selg valutama? Millest see võib olla?
tykonu
MemberVõid piiluda Tallinnas Marksi ja Spencerisse, ehk neil on midagi samalaadset müügil.On mul kõik sassis, või oli Marks & Spencer riidepood?
tykonu
MemberTegin Rimile ettepaneku täiendada oma tootevalikut Kelloggs All Bran võrra
tykonu
MemberMismoodi sa kaela treenid
MemberSelleks, et nautida erinevate kohvisortide maitse erinevusi, peaksin tassi lisama 1 – 2 tl täit suhkrut või 5 tbl. suhkruasendajat? Pole paha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei pruugi midagi, naturaalne suhkruasendaja stevia on kuni 300x magusam kui suhkur.
tykonu
MemberHommikusöök .Kohupiimadessert 5%, Emma, Tere – rosina 200 g 302 kcal Maha. Tavaline kohupiim asemele
Kohvijook, lahustuv 3-1 kohvijook, Nescafe 1 ports 250 g 74 kcal Kui sisaldab suhkurt, siis maha, päris kohv asemele
Suhkur 1 tl 5 g 16 kcal Maha. Süsivesikuvaba suhkruasendaja (Huxol, stevia, Splenda) asemele
Rosinad 15 g 45 kcal Maha
Kiirkaerahelbed, Helen 40 g 136 kcal
Kohvi piima ja suhruga 1 klaas 200 g 20 kcal Nagu öeldud, suhkruasendajaga
Lõunasöök .
Kapsa-porgandisalat, Mamma 100 g 135 kcal
Valge jahukaste 75 g 170 kcal Nisujahu on kohutav, maha
Klassikaline ahjukana, Tallegg 100 g 207 kcal
Kartul, keedetud, kooreta 200 g 154 kcal Kartulit ärgu eelistagu, pruun riis sobib asemele ideaalselt
Õhtusöök .
Peedi-küüslaugu majoneesisalat, Selveri Köök 50 g 116 kcal Üldiselt majonees hea pole
Vitamiinisalat, Selver 100 g 52 kcal
Sealiha, Grillribi koore- ja sibulamarinaadis, Dagö 200 g 316 kcal
Vahepala .
Jogurt 2,6%, Valio, Alma jogurtimaius suurte kirssitükkidega 200 g 188 kcal Maha
Karamell, apelsinitäidisega, Kalev 28 g 108 kcal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mahaTavaline kohupiim nende asemel + pähklid (mandlid)
Kokku: 2041 kalorit
Olen küll üsna algaja, kuid isegi mulle paistavad silma mõned vead toitumises, märkisin punasega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub jälle selline kava, kus on mindud küll salatite jms peale, kuid need on siiski süsivesikud, valku (muna, piim, kohupiim, kodujuust) pole üldse kavas. Vähenda süsivesikuid, lisa valke ja rasvu (pähklid, omega-3 kapslid, oliiviõli). Süsivesikuid võid hommikul süüa, õhtul valke ja rasvu. Suurenda toidukordade arvu kuid vähenda iga toidukorra toidukogust.
AutorPostitused