tykonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tykonu
MemberMa ei saa aru, miks keegi kunagi valguallikana juustu ei soovita? Seal ju süsivesikud täitsa nullis ning Juku juustus on ca 40g valku 100g kohta. Ehk siis poolekilose juustu peale 200g valku. Rasvad peaksid seal ka paremapoolsed olema?
tykonu
MemberOlen veidi uurinud ja jõudnud järeldusele, et sojavalk üksi ei kasvatagi lihast, Soija90-le on lisatud puuduvad aminohapped ja tehtud see täisväärtuslikuks. Vastab see tõele? On mõtet osta, täitsa odav kah veel. On ta aeglane või kiire valk?
tykonu
Memberhttp://fitshop.fitness.ee/proteiinid/1/rea…a90%20maitsega/
Sojavalk ja üldse taimsed valgud on teatavasti kräpp, sest ei kasvata lihast. Sellest siis ka küsimus, et mis mõte on antud tootel?
Tsitaat ka ühest lõigust, mis jäi arusaamatuks:
SOIJA90 on uue põlvkonna sojavalk ja selle PDCAAS-väärtus on 1.0 ehk sama, mis piima ja munaproteiinil.tykonu
MemberKõhulihaste harjutused sul pekki maha küll ei võta. Toitumine korda, tee nädalas mingi 3-4 korda intervalltreeningut (nt 20 sekki jooksed täiega ja 20 sekki teed kerget sörki).
tykonu
MemberMuscle+ = valk+süsivesik+kreatiin ja muud ained, mis sa sinna ikka seda kreatiini juurde lisad?
tykonu
MemberPalju õnne!
juuni 11, 2011 at 3:38 p.l. in reply to: Minimaalne süsiv. päevane vajadus kui eesmärk rasvaprots. alandamine #305495tykonu
MemberLugesin ühe raamatu kokkuvõtet. Sealt leidsin päris hea soovituse: nimelt riputa külmkapi peale tabel, kuhu oled kirjutanud midagi sellist:
Kui näljane ma olen?
Totaalselt nälgimas
Väga näljane
Näljane
Kergelt näljane
Neutraalne
Kerge täiskõhutunne
Kõht on täis
Kõht on väga täis
Kõht on oksendamiseni täis
ehk siis midagi sellist oli, ma usun et see võib aidata.
tykonu
MemberNo mis sust saanud on?
juuni 9, 2011 at 7:20 p.l. in reply to: Minimaalne süsiv. päevane vajadus kui eesmärk rasvaprots. alandamine #305376tykonu
MemberKui süsivesikud liiga madalale lähevad ja teatud piiri ületavad, läheb su keha ketoosi (loe lähemalt)
tykonu
MemberEi tasu unustada, et pulsivahemike valimine sõltub sellest, kas treenida:1. rasvapõletuse eesmärgiga
2. võhma lisamise eesmärgiga
3. kiiruse parandamise eesmärgiga
Need vajavad kõik erinevat lähenemist.
Milline oleks rasvapõletuseks sobiv pulsisagedus?
tykonu
MemberRätikuga saab ka kuivaks, juuksed siiski fööniga.
tykonu
MemberEraldi juues oleks õllel tolku küll, aga koos? Pole just eriti maitsev “kokteil”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oot-oot, äkki selgitad?
mai 30, 2011 at 6:58 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #304579tykonu
MemberHera80 ongi sukraloosiga magustatud. Nt Splenda
tykonu
MemberLoomasööt või mitte, kui ikka 15 kilo lihast 2 nädalaga tuleb (aastas sel juhul 391 kg lihast), siis tasub ikka proovida küll.
tykonu
Membertere!olen 14 aastane,165 meetrit pikk
Oi blin…
-
AutorPostitused