tykonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tykonu
MemberSu sõimule isiklikult minu aadressil ei vasta.Mis puutub sellesse, et sinuga ei nõustuta …
jaaa … ,mulle tundub kah,
et kui sa väidaksid, et lumi on valge, siis peagi oleks 90% voorumlastest arvamusel, et küllap on lumi ükskõik mis värvi, ainult mitte valge,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa kas ei oska või ei taha selgitida asju nii, et mitteasjatundjad aru saaksid.Ja kui sinust ei saada aru, siis sa ärritud, hakkad sõimama …
A tglt mul suva.Ei viitsi rohkem.
Quid ad rem …,

Usun, et minusuguseid lugeja-tüüpi foorumikasutajaid on palju, kes igast teemast midagi õpivad. Archangeli tekstid on siiani (vähemalt mulle) vägagi arusaadavad olnud, ei mõista ainult, miks talle niimoodi vastu vaieldakse.
tykonu
MemberJah, kõik õige. Seetõttu tundubki seda naljakam kohati kuidas nähakse ilget vaeva toidukordade ajastamistega ja koguste sättimiste ja muu sellisega. Meil on raskusi isegi umbkaudselt täpselt pihta saada oma keha päevastele energiavajadustele ja personaalsetele reaktsioonidele – ning enamus saavutaks palju paremaid tulemusi, kui alustaks lihtsalt sellest, et prooviks enamvähem Makrod paika saada ning umbkaudselt kaloraaži arvestada.Selle asemel tegeletakse mingite ime-spetsiifiliste asjadega, mille mõju oleks isegi siis pea märgatamatu kui meie keha oleks avatud raamat energeetika ja erinevate protsesside suhtes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik need “aeroobne on vajalik rasvapõletuseks” ja madala-süsivesikutedieet aitab rasva põletada jne… kõik hunnik jama lihtsalt. Ei nähta oma nina eest kaugemale. Ei nähta suurt pilti ja seda kuidas kõik omavahel seotud on. Mis teeb asja hullemaks on see, et need “lähenemised” töötavad, aga lihtsalt mitte nendel põhjustel nagu enamik “treenereid” arvab, et nad töötavad.
Mis teeb tõeliselt tarkade inimeste üritused inimesi harida praktiliselt võimatuks.
Kuidas on võimalik muuta kellegi arvamust toitumise osas, kui see mida see isik teeb töötab sama hästi, kui see mida sina räägid. Tal ei ole mingit põhjust enda toitumist muuta ega katsetada. Ta võib täiesti 100% valesti mõista seda kuidas keha töötab, aga see ei takista tal sellegipoolest edukas olemast.
Mul pole aimugi kuidas auto mootor täpselt töötab – aga ma valan benssu sisse ja sõidab ilusti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel, sa võiksid kirjutada raamatu

tykonu
Memberaeroobne töö teeb kehaga imesid, higiga lahkuvad kahjulikud ühendid, uus ja puhas energia tuleb kulutatu asemele, oled ilusam, süda on tugevam, meel on erksam, aju saab hapnikurikkamat verd tihedamini, uni on parem, – kasulikke omadusi oleks veel palju juurde loetleda.Sina valiksid aeroobsevaba kaalualandamise?
Peace
Samad tunnused on ka korralikul jõutreeningul.
oktoober 6, 2011 at 8:20 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316401tykonu
MemberTere! Olen 20 aastane algaja. Olen trenni teinud 7 kuud.Kava selline:
E: Rind, kõht
T: Triitseps
K: Biitseps, kõht, Selg
N: Rind, kõht
R: Vaba
L: Jõutõmbed
P: Jooks
Üritan magusat vältida nii palju kui võimalik. Kaloreid tarbin päevas umbes 3000, valku tuleb umbes 350 grammi
Peale trenni söön kohupiima. Siit ka küsimus kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust?
Kas kava on korralik? Jõudu on juurde tulnud ning ka massi.
Olen sinust vaid veidi rohkem trenni teinud, kuid leian su kavas ilmselgeid vigu.
Sa treenid suuri lihasgruppe koos, ja väikesele triitsajunnile oled terve trenni pühendanud. Surumisel töötavad nii rind, õlg kui triits nii et sellega peaksid samuti arvestama. Kus on kükk? Kõhule võid iga trenni lõpus midagi kerget teha, see lihas kasvab teistest sutsu erinevalt.
Toitumine: magusat ei ole vaja täiesti vältida ja valgukogust langeta kohe julgelt, pole mõtet raha välja kuseda. Proteiinid ja valgud on üks ja sama, kuid arvatavasti mõtled “proteiinide” all valgupulbrit. Seda ei pea kasutama, kui valgukogus käes on. Kuid pean möönma, et seda on ikka kuradi mugav kasutada, kui süüa ei viitsi.
tykonu
MemberUuri toitumise kohta mõnest targast raamatust. Söö tervislikult ja pigem tihedamini ning vähem korraga.Need targad raamatud polegi teab mis targad. Tervislikult söömine ei tähenda lehma moodi söömist, nagu meedia selle üldpildi on kujundanud ning toidukordade ajastus pole väga oluline.
tykonu
MemberHuvitav kus selliste näitajate puhul see rasv veel ära mahub. Mäletan, et olin kunagi 69kg ja 183cm kui veel trenni ei teinud ja ma olin ikka täielik kont
Rasv mahub sinna, kus peaksid lihased olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tykonu
MemberTervist! Olen 17 aastane neiu, sooviksin kaalus alla võtta, oleksin väga tänulik nõuannete eest. Kaalunumber on 88 kg ja pikkuseks on 1.77 m. Probleem kehaga on üleüldine. Sangad, kõht, jalad, käed. Ma olen laiema puusaga. Käin 3x nädalas jõusaalis, joosta otseselt ei saa. Ja sooviks kaalunumbriks saada maksimaalselt 78 kg. Ootan huviga teie ideid ja soovitusi
tykonu
MemberPiimhape on kurja juur
tykonu
MemberHuvitav oleks teada, kuidas sa ise endale praegu vastaksid, nagu suvalisele uustulnukale?
tykonu
MemberKaalunumbrit vähendab hõlpsalt ja väga kiiresti mõne jäseme amputeerimine.
tykonu
MemberSerious massi tegelik toiteväärtus 100g kohta on 1250/3.34=374.25 kcal. Kõik väärtused ei ole antud 100g kohta.
oktoober 2, 2011 at 4:45 p.l. in reply to: Mu toidukava, komenteerige. Mis puudu või mida liiga palju. #315580tykonu
MemberMöh?Menüüst hakkab silma rasvade vähesus peamiselt. Muud tundub sobilik olema. Ei hakka väga põhjalikult lahkama. Kaalu tõus sõltub eelkõige ikka sellest palju sul päevane kaloraaž plussi jääb. Piisav trenn tagab selle, et suur osa sellest ülekaloraažist ka lihasteks ehitatakse. Muud ei midagi.
And Archangel is back

Muidu teemaalgatajal tundub põhimõtteks olema jah see kuulus müüt, et rasv on see, mis paksuks teeb.
tykonu
MemberNo aastaga nüüd sa päris 9kg puhast massi küll ei saa. 2 aastaga umbes ja ka korraliku toitumise ja treeningugaEt kuu ajaga üle 400g juurde võtta ei saa?
tykonu
MemberKui soovin ennast jóusaalis kuivatada siis kuidas seda kóige paremini, kiiremini ja efektiivsemalt teha?Ette tänades,
Christina
No mina kasutan selleks enamasti paberrätikuid, mis on jõusaalis kohapeal olemas.
tykonu
MemberKui nüüd katsetada teha 3-4 korda nädalas üla kehale trenni, mõtlen et jook-trenn-söök umbes 15-20 päeva, et selle ajaga oleks näha ka lihase kasvu, kui toit on ka mitmekesine. Usun, et lihas kohe vohama ei hakka.Suvel oli mul jõusaalist paus, augusti lõpus ka umbes sellise ajaga kasvatasin 7 kg juurde.
AutorPostitused