tykonu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tykonu
MemberKui kellelgi on huvi Verve vitamiini- ja energiajoogi või muude Vemma jookide vastu, siis ühestki poest seda leida ei ole (ta oleks lihtsalt liiga kallis). Saate aga tellimuse esitada läbi minu lehe ning tooted on mõne päevaga ukse taga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulleritasu ei lisandu.
august 27, 2012 at 8:48 p.l. in reply to: 3D Treening: MMA püstivõitluse ja maasvõitluse baaskursused #322723tykonu
MemberMiks teil trennid nii kehvadel aegadel on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tykonu
MemberKas sa üritad arendada jõudu või lihasmassi, sest see pole jõukava ja loomulikult jäävad seega jõunäitajad toppama:)
Mis jutt see veel on?
jaanuar 22, 2012 at 3:36 p.l. in reply to: Lihased lähevad/ei lähe verd täis, on see hea/halb? #244995tykonu
MemberVeri koguneb lihasesse, kui lihasel on suurenenud hapniku- ja toitainevajadus. Ma usun, et su trenn polnud piisavalt efektiivne.
tykonu
Member3. Küünarvarte kõbverdamine, peopesad vastakuti 3×6- 12 9,5 kg
See ei anna sulle küll midagi…
tykonu
MemberNo pain, no gain
jaanuar 14, 2012 at 12:49 p.l. in reply to: Nõuanded neile, kes tahavad jõusaalis käima hakata #252009tykonu
Memberkas reaalselt on see võimalik et tehakse alakeha ja ülakeha ainult üks kord nädalas läbi. Mõlemal päeval siis nii et maht tuleks suurematele lihasgruppidele 16-20 seeriat väiksematele 6. Nädalas seega ainult kaks saali päeva.Kas selline asi töötaks isegi edasijõudnutega?
Aga miks sa ei tee ühe trenniga nii alakeha kui ülakeha?
tykonu
MemberSoovitaksin ka alustada väikeste raskustega, kükiga tekkisid igasugused rebendid, kui normaalse raskusega tegin.
tykonu
MemberMass ei tähenda alati lihasmassi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tykonu
MemberSöö nii palju kui jaksad.
tykonu
MemberTere! Palju on võimalik kaalu kaotada (algkaal u 57 kg) 3 nädalaga, kui hoian süsivesikud u 20 g peal ja teen 4 x nädalas rasvapõletus+lihastreeningut?
Kaalu on võimalik väga kiiresti kaotada. Näiteks mõni jäse maha lõigates.
Kui aga räägid hoopis rasvapõletusest (mille progressi ei tohiks jälgida kaalu pealt, vaid peeglist), siis ei loe, kui madalad su süsivesikud on, peavad makrodesse mahtuma ja sööma pisut vähem kui kulutad.
tykonu
MemberEnam segasemalt ei saanud rääkida või?
tykonu
MemberArchangel peaks tulema ja asjad selgeks tegema sulle. Rasva ära küll karda.
Ka muid toiduaineid ikka eksib sekka, kuid olen põhimõttel, et palju valku vähe süsikaid. Kuid sellest hoolimata ei suuda ma öelda EI shokolaadile, kommile, küpsistele. Täiesti jube. Igakord ma mõtlen, et nüüd rohkem ei söö, aga ikkkkkaagiiii söön. Peale trenni näksin ka midagi, kuid mitte midagi suurt, kuna jõuan trennist tavaliselt pool kümme, ja juba kell 22.30 lähen juba magama.
tykonu
MemberKonkreetset saadet ei näinud, aga olen aastaid vaadanud Galileod Pro7 kanalilt. Võrreldes näiteks meilgi jooksnud Mythbusters’iga on minu arvates sakslaste katsed ja üldine lähenemine oluliselt pädevam. Kummikommid, kui nad sisaldavad naturaalset mahla ja pole lisatud suhkrut – iseenesest täiesti OK maiustus.
Kummikommid – suhkur + zelatiin + värv- ja maitseained.
tykonu
MemberJa mis on selle teema mõte?
Kui tahtsid kinnitust saada siis jah, väites esitatud seos ei kehti.
Teema mõte on arutelu antud saates esitatud väidete üle, nendele kes vaatasid.
AutorPostitused