tychoon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tychoon
Memberteen iga päev trenni aga jõuan teha tunnikese või max. 2söön päevas 1 korra korralikult ja ülejäänud on nii et tööl kuni 4 saiakest või üldse mite midagi ja siis õhtul max 1 sai ja see ka harva..põhiliselt joon rohkem!!
ÄRA tee trenni iga päev. umbes 3 korda nädalas piisab.
kui toitumine ei muutu siis ei tule sul mingeid tulemusi. kindlasti saad töö juures ka midagi muud peale saiakeste süüa.
tychoon
Memberolen normaalse kehaehitusega ning väga tihti peale tööd käin jõusaalis,kuid mõju on väike. tahaks teada et kas need tooted mõjuvad üldse või hoopis on organismile halb.Kui on hea siis mida süüa(juua) et saada natuke kiiremini supper keha???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>telli toitumiskava ja saad kiiremini supper keha.
e: treeningkava aitab ka kaasa kõvasti.
tychoon
MemberAga pean ma ikka niimoodi korralikult sööma? Kalas, kartulis, kanas makaronis jne pole süsivesikuid? neid võin ohtralt süüa?praegu söön ma ikka ülivähe.
kaloriarvutis saad täpselt teada, mis mida sisaldab.
kaloriarvuti leiad tööriistad—>kaloriarvuti
tychoon
MemberMis sa sest alaseljast niimoodi rüüstad. Tee parem korra nädalas jõutõmmet või goodmorningut.i second that!
tegelikult teevad algajad üldse sellist kava, millega tehakse terve keha korraga läbi ja nii 2-3 korda nädalas.
tychoon
MemberMa viinast lahjemat ei joo. Viin on ikka puhas värk! Poolese lauaka joon ühe korraga ära ja kümme tundi olen härga täis!ja selle poolese paned ikka ühe laksuga ära, eks.
“> et mis siin ikka mängida…tychoon
Memberjah võib teha omakehaga mida tahes. aga joomisega teistele käib närvidele kui karjutakse kellegi aknaall, lällamine. veel hullem need kangelased kes uhkustavad kuda nad täispeaga sõitsid ja vägitegusid tegid…teiste tervisele ja varale ohtlikud jusiin on spordifoorum, ma teen alko joomist maha! õige mees on see kes heaks kiidab?
alkoholil on õiges koguses ka hea mõju!
tychoon
Memberkas pole mitte imeline. terve teema peale on 1 vastus, mille koht tegelikult on siin teemas. ülejäänud on suht pointless bs!
See PoerhouseGym on siin viimastel päeval oma matslusega kõvasti silma paistnud, üle hakkab viskama vaikselt!Igaüks joob mida tahab ja nii kaua, kuni inimene oma eluga hakkama saab, pole üldiselt häda midagi!
i second that!
mõni hea mode võiks teemast postitusi kustutada natukene.
tychoon
Memberlahja õlu vahel ka alkovaba, on külmana kuumal suvepäeval ja peale sauna janu kustutamiseks ja ka b vitamiinid olevat. 40 % alkohol pole januks hirmuskibedamaitsega ja täisjoomiseks!miks täisjuuakse?probleemid?mured?ilma ei saa olla?haigus!lõõgastumine ja lõbus olek ehk…
see, et sulle ei meeldi ei tähenda, et kõik, kes alkoholi tarbivad on joodikud vms probleemidega heidikud!
tychoon
MemberAga ma olen kuulnud,et mingi beebiõli on olemas? või midagi taolist teeb naha pehmeks,ma ei tea kas proovidama usun, et ega asi halvemaks ikka sellest ei lähe.
mingit rasedate kreemi soovitati ka siin kusagil.
tychoon
Memberendal on kuju natuke erinev, aga muidu suuruse poolest tunduvad umbes samad(biitsepsid siis)…
e: kõigil inimestel vasak küll suurem pole(mul nt. pole), aga suuruses on erinevused küll(munandid siis)…
tychoon
Memberega see toit, mis seal on pole halvaks läinud…
ise söön suht tihti seda viimase päeva kaupa ja ei kurda…
tychoon
Memberpole uhkeldanud ju. sa uhkeldad oma fast igaparem “uhkeldada” oma fastiga, kui steroididega.
tychoon
Memberuus butterfly abs – mingiks asjaks kindlasti mõtekas, aga jõusaali trenniga ei anna võrreldagi.
/minu arvamus
tychoon
Memberkas ma peaks?võiks ju…
tychoon
Memberpaar korda sai ikka naerda kõne jooksul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused