tychoon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tychoon
Memberpidevalt pesen masinas, seni pole midagi hullu juhtunud.
tychoon
MemberMiks idiootsed? Kui peeretas, siis peeretas, käis sital, siis käis. Mis siin idiootset on? Teemas ongi küsitud ju, et millega tegeled. Ausad vastused vähemalt tema poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noojah…
aga ega ma ainult neid 3 postitust ei mõelnud.
tychoon
MemberPowerhouseGym-le võiks mingi karistuse määrata, pidevalt paistab silma idiootsete postitustega…
Et postitus tühja ei läheks, siis hetkel kuulan muusikat.
tychoon
Memberloe ise kreatiini kohta. minu arvates on toidulisandite tarbimiseks siis õige aeg, kui sa tead, mida, kuidas ja kui palju võtta. ja seda pead ka muidugi teadma, mis see sulle teeb.
muidugi see ei käi kõigi lisandite kohta. kreatiini jaoks peaks olema parajalt enne ka treeninud umbes aasta või nii.
tychoon
Membertychoon
Memberkasuta puhkepausina. ise hetkel pean sellist pausi. kuukaart kaotas ka just kehtivuse niiet mulle sobis see väga hästi.
tychoon
Member900mg kolesterooli(kanamunadest)on väga paha? isegi siis, kui kolesterooli tasemetega on kõik korras?munakollaseid söömata pole küll mõtet jätta selle pärast(kui sa sööd ikka normaalses koguses mune. aga nt 30 muna kohta ei oska öelda midagi)
tychoon
MemberMa küll saan korralikult koolis käia ja toituda. Pigem telli omale selle raha eest toitumiskava siit saidilt.kooli annab karpides igasgu asju kaasa vedada. mõnes koolis on klassides isegi mikrolaine ahjud ja vee keetjad. tahtmist peab olema lihtsalt.
tychoon
Memberkui kavatsed kreatiini tarvitada kasuta seda koos süsikatega ( näiteks Dextroos ) annab parema tulemuse , vähemalt minu kogemuse põhjal ja teiste isikute jutu põhjal kellega olen rääkinud .võid dextroosi ja kasutada, aga viinamarja suhkur on ikka kõvasti odavam.
ilma korraliku toitumiseta ei anna kreatiin max effekti.
kui pikalt trenni teinud oled?
tychoon
Member1kcal peaks olema 1000 cal.
tychoon
Member5g ikka… niipalju tuleb ju v6ttaon ka teisi varjante välja pakutud(2.5g-3g nt.)
tychoon
Membernumbreid on väga erinevaid välja pakutud (5g-20g süsikaid 1g kreatiini kohta).
ise ei kasuta niiet oma kogemustest ei oska midagi soovitada.
tychoon
MemberEi ole ta tühjaks pumbatud midagi..ülejäänud päeval on energiat kogunenud ju küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina sinu mõtlemist ümber teha ei saa. oota mõne teise tegelase vastust, usun, et see tuleb põhimõttelt samasugune.
e: no vot, vastus tuli juba enne, kui ma kirjutada jõudsin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.tychoon
MemberMuidu oli just peale trenni kuskil tund või vähem söök,kell 18. siis nimelt.Aga nüüd söön kella 17 ära ja kell 18 trenni ja peale seda enam ei söö küll jah. Lihtsalt läheks liiga hilja peale. Muidugi ei pea ju korraliku sööki sööma,võib lihtsalt natuke midagi valgu rikast nt. aga lihtsalt hetkel nii,et ei söö. Mis selles nii väga halba siis on? enne olen ju söönud.. Ja trenn on tavaliselt 5* nädalas tund ja pool sörk & kiirkõnd.
keha on peale trenni suhteliselt tühjaks pumbatud ja ei taastu ilusti ära sedasi.
tychoon
MemberTervitus! Ära ennast jõusaali ja jooksuga nii ära koorma. Kui käid nädalas 2 korda jooksmas siis tulemused tulevad aeglasemalt. Soovitaksin sul käia 3 korda jõusaalis nädala jooksul ja ühe korra jooksmas.2km pole mingisugune ülekoormamine :S. rahulikus tempos on täiesti normaalne seda joosta ka suhteliselt treenimata inimesel. 2 korda jooksu küll tulemusi märkimisväärselt ei tohiks pidurdada.
AutorPostitused