tuutu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tuutu
Membertundub, et aju poolkerad on lahku löödud.. ajukeemia veidi valeks läinud.
tuutu
Membereks pigem individuaalselt harjutada kõike seda. Internet on kõike head ja huvitavat täis selle koha pealt.
Baasi saamiseks võib algselt batuudikeskuses möllata, nt. Skypark Batuudikeskus Tallinnas.
august 30, 2010 at 8:14 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #274544tuutu
Memberpainama jäi üks küsimus, et kuidas ta need kivid peale tõstmist sealt alla saab?
tuutu
MemberPalavus on mõjutanud nii, et kui maja taga varjus näitab temperatuur 33 kraadi, siis toas on ca 30-31. Mis tähendab seda, et väga palju enam liigutada ei viitsi ja kogu see palavus väsitab suhteliselt ära. Ongi 2 võimalust, kas olla rannas või keldris jahedas. Üldiselt see temperatuur mõjub veetarbimisele ja higistamisele meeletult ning viimased 3 päeva olen maganud põrandal parketi peal ja vaid patja on magamiseks vaja olnud. Ainuke viis, kuidas üldse und veidigi tuleb. Trennis on väike jõu langus, kuna jõusaal on suhteliselt seotud väliskeskkonnaga mul, siis on seal sama soe kui väljas ja vett ei jõua niii palju juua kui kulutan
.Aga täname jumalat, et töölt puhkus sai õigeks ajaks võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tuutu
Membertegemist on jagatud kavaga ja ma ei usu väga, et tegemist on liigse treeningkoormusega. Ja olen teinud ka vahepealseid pikemaid puhkusi. 2 nädalat pausi, + 2x 1 nädal. Isegi kui 2 nädalat puhata, siis ikka jääb lihas kuidagi kangeks vms. Seesama jama oli mul kunagi kergejõustikus ka.. sellest tulenevalt arvangi, et äkki miskit toitumises pahuksis.
tuutu
Membermm.. ei ütleks. jõusaali 3 korda nädalas + saalihokit aeg-ajalt. Puhkan i alati korralikult välja järgmiseks trenniks, öösel magan hästi.. täiesti.. anomaalia.
-
AutorPostitused