Tumps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tumps
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda minagi, jõusaali tola on ta siis kui kannab plätusid ning ei pese jalgu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üldiselt ei tea kuidas kellegil mugavam on. Ise eelistan plätusid kinnistele tossudele.
Kogemus olemas kõigega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tennised on odavad ja üldiselt väga tõhusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tumps
MemberKrt mis, mul plätud hakkasid ühest kandmiskorrast juba räigelt haisema, tossud aga ei haise kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tea, kas olid sitad plähvid, et talla alt ei hinganud vms, odavad olid küll aga jah läksid rõvedalt haisema kohe :S
No eks ta natuke jah tõmbab higistama talla aga nii hullult vaevalt, et segab teisi jõusaalis.
Tumps
MemberEbastiilne !Ja mõningas saalis ei olegi lubatud kanda !
ebastiilne? Ma ei ole kusagil Fashioni showl ma olen jõusaalis ja nagu eelnevalt öeldud on jalal võimalus hingata ja üldiselt ei higista. Ise kannan plätusid ja kannan ka edaspidi.
Tumps
MemberKahtlen, et plätudes treenijat see kõigutab, miks peakski.Ega mind ka ei huvitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühesõnaga kes tahab võib käia kummikutega mind ei kõiguta
MemberPlätudega vennad ei tohiks küll nüüd tolad olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on siis ma olen Tola
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid oma arvamus on meil kõigil siiski.
Ei sega vast kedagi teist jõu tegemisel minu plätud. Keda segab siis võite alati öelda plätudega olevale tüübile oma arvamuse.
Tumps
Memberühesõnaga mõned hinnad Tartus
Turu 8-s on Õpilasele: 10 korra kaart 242.- ja 20x kaart 375.-
MV Spordiklubi (Riia 136A) kuukaart on 440.-
Eedeni Fittestis kuukaart 499.-
TÜ Spordiklubi (Ujula 4) kuukaart 500
Lõunakeskuse kohta ei osta öelda.
jaanuar 31, 2010 at 1:09 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252968Tumps
MemberSuht suure võitu on jh

kuradi lühike ka veel saab öelda et on vist ikka põkk
MemberTule Turu tänava Spordihoone jõusaali , igati korralik ja hea koht. Hind õpilasele 10 korra pääse 242.- ja 20 korra pääse 375.- !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hinnad on head ja asukoht kesklinnas pmst.
Soovitan. -
AutorPostitused