tume vend
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tume vend
Memberma räägin seda omadest kogemustest,ja pealegi ma tean ka psühhiaatriast ühte koma teist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tume vend
Membertee tavalist rinalt surumist ja kaldpinnal kangi surumist.sellest peaks alguseks aitama,ma arvan.ise teen mõlemaid surumisi hantlitega.ma lasen veel hantlid hästi alla,nii et venitab maksimaalselt ja siis surun aeglaselt ülesse.MÕNNA!
tume vend
MemberSõbrad-nr1
Töö-nr2
Jõusaal-nr3
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tume vend
MemberKui psühhiaater hakkab välja jagama mingeid nö aineid(antidepressante vms),siis see näitab psühhiaatri viletsat taset.Ainetega ei lahenda midagi,need tapavad ainult negatiivsed tunded(stress),ühesõnaga need teevad su täiesti tuimaks igasuguste tunnete puhul,aga probleemid jäävad alles
Membervaevalt et mingid ained hajameelsuse vastu aitavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine psühhiaatri juurde,kui muidu asjast jagu ei saatume vend
MemberMa tahaks kunagi selliseid käsi,mis sellest et ma selline kilu olen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …aga tahet treenida on kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tume vend
MemberMinu soovitus oleks, et ära jama nende koduste vahenditega,mine parem jõusaali.punkt.
-
AutorPostitused