Tulevane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tulevane
MemberKõige parem muidugi kui tellid siit mõne spetsialisti käest omale toitumiskava, sellise, mis soodustab lihasmassi kasvu ning ei aja sind rasva (rasva arvel massi tõus pole ju hea, eks?). Loomulikult pead siis ka piisavalt palju ja õigesti treenima, et lihased kasvama hakkaksid.(kui 65 kg kaalud, siis 100 g valku just naeruväärselt vähe ei ole, aga võibolla võiks natuke rohkem olla, kuid mitte nii, et kõik valk piimast, ka liha sisaldab palju valku jne.)
no ütleme nii et ma olen selle pea 100g valku sisse ajanud vedelal näol ja selle ülejäänud 60g olen sisse ajanud liha ja muu söögiga.
et see vedel jook nagu piim/keefir ja pett et need on pealjookidena enamjaolt et siis peaks nagu valgu ja muud kogus ju ilusti kätte tulema.
ma räägin et toit on mitmekesine olnud.igast toitaineid sisse ajanud kust vajalikud toitained kätte saab ja no veel püüdnud veel tasakaalukalt neid sisse ajada.(mitte vägisi)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tulevane
MemberLiigsöömine on loomulikult kahjulik, mille üks tulemus on rasvumine ning sellest tingutud tervisehädad (mida ei pruugi just vähe olla)Muudesse kuulujuttudesse ei maksa väga süveneda. Võiks oma saunajutud tegelikult endale hoida kui kindlalt ei tea…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no kas on liigsöömine seda ma tõesti ei tea.
üritan päevases koguses 5-6 söögi korda kätte saada või nii.
isu on ka nagu olemas ja sööki ikka läheb aga no kehakaal on ka väike et ei tea kas on ikka liigsöömine selle juures?
ja no kui see rasvumine oleks siis ma paisuks nagu ja just rasva näol aga nääd ei paisu, kusjuures ei paisugi eriti, või tulemusi pole veel tunda ega näha.
Tulevane
Member3 korda 29g valku päevas kui eesmärgiks on lihasmassi kasvatamine, on naeruväärselt vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loomulikult arvan, et saad ka muust toidust valke juurde, aga ikkagi arvan, et ei saa seda liiga paljuks lugeda. Kui üle 2,5 g valku oma keha kg-de kohta sööd, siis oleks alles palju, mul tuleb ööpäevas lõdvalt üle 200 g valku.
Kahjulikuks võib seda sinu tegevust pidada võibolla ainult seetõttu, et 2-3 liitrit piima päevas ei pruugi hea olla, eriti veel arvestades, et oled väikese massiga (nagu vist oled). Valku pead saama erinevatest ainetest, mitte ainult piimast (ning üldse vedelikest).
no selles suhtes et paljalt läheb piima peale umbes poolteist pakki ja teine poolteist läheb toidu peale.
üritan võimalikult palju lisaks valkudele veel sisse ajada rasvu ja muud säärast.
no kehakaal on 65kg ja no valku üritan ikka päevases koguses kokku saada ligi 100g vähemalt ja no minu kehakaalu järgi on normaal kogus päevases siis või peaks olema ligi 160g.no piimaga üle ei taha seda paisutada et noh muudest toitudest tuleb kah juurde.
see piima variant on lihtsalt nagu toidulisa vms sest kui eriti aega ei ole siis läheb ikka piim sisse võikude peale enamjaolt.
Tulevane
Memberoleneb mida sööd ja palju sööd!
hakka piima ja muud säärast sisse ajama.
endal praegu sama jama.
lasen valku ikka parajal kogusel sisse vb isegi rohkem kui peaks aga on tunda et kilod tulevad.
aga ei tohi unustada trenni muidugi.
kui sa sööd 2-3 korda päevas korralikult siis proovi sinna vahele sokutada veel mõned piima-/keefiri-/petipakid.
proovi toitumiskordi tõsta tasapisi aga mitte järsku muidu ka natuke näotu
MemberNahalööbed, punnid jms. allergilised reaktsioonid!no selle jaoks on vaja võtta vitamiine et need mitte ei tekiks.
kui ma ei eksi siis magneesium ja kaltsium peaks selle vastu aitama vms.
Tulevane
Memberaga teab siis keegi veel midagi sellisest asjast nagu American Discount Combo????
MemberJa maksale pidi ka halvasti mõjuma (justkui
) aga pole kindel 
no ei tea millele veel siis!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga pole asju mis millelegi ei hakkaks

Tulevane
MemberKõik mis on selgelt liigne ei saa olla kasulik / tervislik !no vastust ikka ei saa et kas siis nii palju valku sisse ajades piima näol näiteks on mitte tervislik.?
no suur piima armastaja olen küll et no kui niimoodi edasi valku sisse ajada ja regulaarselt ikka trenni ka teha et kas ikka on hull asi?
Tulevane
MemberOleks justkui kuulnud, et liigne valk hakkab neerudele, aga pole kindel.isegi kuulnud et neerudele hakkab!
Tulevane
MemberLiiga palju valku võib tekitada ka toksilisi protsesse nt.toksilisi protsesse?
ja mida need siis täpsemalt endast ette kujutavad, kuidas need nii öelda pahad on?
Tulevane
Memberpaar õlle päevas hinge alla ja kaal tuleb
no ei tahaks eriti praeguse kuuspakki onebacki vasti vahetada

aga kunagi eks proovitud olnud ikka jah:D
ja toidab:D
Tulevane
Membersee ei tähenda et sul söömine paigas on?no kuidas siis toitumine peaks olema?
selles suhtes et sööki ei vali.
toit on toit, tagasi ei ütle millegi suhtes.
kas need masslisajad pulbrid või mis iganes need ei aita?
Tulevane
Memberpõhjuseks on ilmselt kiire ainevahetus..sama häda on ka minul.tõesti, tuleb lihtsalt hullupööra sööma hakata ja trenni mitte unustada.
no seda on öeldud küll et kiire ainevahtus!
no söön hullupööra tõesti, nii öelda elukaaslane vingub juba et söön pankrotti.
ja no trenn on ka ikka regulaarne koguaeg.
nädalas neli korda trenn pole probleem.
nii jalgpall, jõusaal,võrkpall ja millega veel võimalik tegeleda, päeva lõpuks elav laip valmis.
aga kas ise oled sellest kõhnusest üle saanud vms et kuidas ja mis ime nipiga?!
Tulevane
MemberHakka sööma, mehemoodi sööma.Ei no söömine on korras, isegi liigagi, ei pane tähelegi kuidas toit kaob.
päev otsa ainult midagi hamba all aga no kilosid lihtsalt ei tule.
jõusaalis käies no lihasmassi või kuidas nimetadagi tuleb aga vähehaaval kui ültse tuleb.
söömisega ei ole siin mingit probleemi.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)