Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
Memberkui ma lähen hilja magama, kas ma siis jään näiteks lühemaks kui mu geenid võimaldavad? Või on kõikumine väike?
Tuki
Memberväike märkus, et kehalt ei ole võimalikult ainult mingist piirkonnast rasva kaotada, nt kui teed kõhtu ei kao sul rasva aint kõhupealt ja sama su “sangadega”.
Tuki
MemberÕppige parem sellest:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>on see normaalne ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Memberma teen originaali. Olen rahul tulemustega. Tuleb ilusti jõudu ja massi, senini efektiivseim kava, mis ma olen teinud.
Tuki
Memberkui sul on võimalus, võta mingi tool v asi alla ja tee negatiive. See tähendab, et ronid tooli peale, võtad kangist kinni ja lased end vaikselt alla. Ma tean mu sõber tegi ka nii, väga hästi mõjusid, julgen soovitada.
Tuki
Memberkodujuustu salat tomati kurgi sibula ja mis iganes asjadega, vahel kohupiim, tavalist juustu ka. Kahjuks ma olen veel vanemate ülalpeetav ja mul õnnestu just väga tihti sellist mõnusat hommikueinet saada. Ausalt öeldes, enamus ajast võileivad rohke juustuga + piim. Vaevalt on mul raha, et jõusaalis käia, mis veel hommikueinest siis rääkida
MemberKristipoisid siin seletama kõvad käpad, aga lugeda näe ei oska veel
MemberHeh, loll küsimus, aga kaua AC-C seisab, sest hetkel ei saaks seda kasutada, vaid tahaks sõjaväes kasutada, aga ma alles sügisel sinna ja ei tea kas on mõttet nii ette osta??? Kiiret vastust oodates!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui kinni on ja kuskil neutraalses keskkonnas siis peaks seisma küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> a miks mitte kohe kasutada, vaid sõjaväes?
MemberSa kuulsid seda, mida mida mõni (tuttav) sulle ütles, aga publiku hulgast kuulsin selliseid kommentaare:“Täielik Oksmaa!”, ja vist siis kui peale seda uuesti lavale tulid, siis “Jälle see nõme …” …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ega kõigile ei saagi meeldida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Membertrennis annaks korraliku poweri rob g – dirty bitch
ma ei tea kas power seda mängib, laul koosneb pahadest sõnadest..Tuki
Memberkes seminaril esinevad?
Tuki
Memberkus kohas jotis?jotis elab Gunnar Männik, eesti jalka koondise spordiarst. Uuri elu, ta teeb küll visiite nii ja võtab vastu.
Tuki
MemberSpordiarsti juurde ma küll ei satu.no siis elad valuga. Jotis on üks spordiarst ju, pole nii kauge maa minna
Tuki
Memberkükki ja jõutõmmet on võimalik teha õige tehnikaga, siis on vigastuse oht pea olematu. Nii olen ma lugenud. Seljataha lõuatõmbed on õige tehnika korral ka ohtlikud. Nii olen ma ka lugenud. Aga eks igaüks ise teab, kuidas targem on
Tuki
MemberKalmus on jah üks igavene pätt ja suli, räägib kirjutab õpetab umbluud. Ise on ta ka ennast steroididega lihastesse söönud. Treeningust ja toitumisest ei õrna oidugi.Täitsa null, mõtetu mees.Aga teie õppige, õppige ja veelkord õppige. Küll siis ükskord saate ka teisi õpetada. Osutate näpuga seinal ilutsevale diplomile, klient vaatab ja lihas hakkab kasvama, pekk sulama ja meedia kiitma.
Jõudu!

aga tööle võetakse ikkagi diplomiga suht, kui ei olda just selline tuntud mees nagu Kalmus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mina just mõtlen selle kohapealt, et mis eriala hõlmaks kõike seda ja millega saaks tulevikus leiba teenida. Silma on hakanud ainult kehakultuur praegu, ega vist rohkemat suurt valikut pole. Teema oligi tehtud selle eesmärgiga, et äkki on seal midagi huvitavat, millest ma kuulnud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused