Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
Memberhuumorivennad missugused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei arva, et keegi oli tühi koht. Ja kui oligi, tipp ja täpp kaotas paar närvirakku vihastamise peale kui lollid kõik on, teine aga tuli suure kogemustepagasiga koju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niimoodi kommenteerida on muidugi vahva, ise midagi saavutada, JA SIIS kommenteerida oleks..mm..asjakohasem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eeldan, et Tipp ja Täpp tulevad Euroopa meistriteks peagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberSuvel baaskursust ei ole. Priit on üldse paar kuud suvel Eestist eemal. Uus baaskursus ilmselt septembris.Üldiselt on jah need edasijõudnud, kes baaskursuse läbinud.
ja ma saan osalade edasijõudnute trennis, kui ma olen läbinud baaskursuse, isegi siis, kui ma pole mingi andekas fighter?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Membermuidu link siin
Tuki
Memberjälgides õnnestus viia kehakaal omal ajal >200kg.amn, üle 200? Sa kaalusid kunagi üle kahesaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan, et ma saan millestki valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberAga kui tunned pärast kuut harjutust ,et no nii palju energiat on veel üle ,et jube ,kas ka siis peaks piirduma 6e harjutusega?siis ma kardan, et oled need 6 harjutust liiga lõdvalt teinud.
Tuki
Membermõne meelest on keskmine eesti mees ikka päris kõva

Tuki
Membermitte eriti palju viimasel ajal
aga täna sai ostatud kreatiintsitraat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberEye of the Tiger
trennis mõjub hästi, stallone pilt silme ees lükkad raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Memberkepikõnd ei soovita Tiit Ilves (kes teab see teab), sest see on inimesele ebaloomulik asend.
Tuki
Memberrööbaspuudel surumine, ettekallutades. Juhul, kui sul muidugi rööbaspuud on või midagi sellesarnast.
Tuki
Memberma paneks nii, et
1) Rind + triits
2) Jalg
3)puhkus
4)selg
5)puhkus
6)Õlg+biits
7)puhkus
Võimalik ka biitsa selga ühel päeval ehk ja jalapäevale õlg juurde toppida ma arvan, kui vaja. Muidugi, ma pole mingi ekspert, aga mu teadmiste järgi oleks nii enam-vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: kõhtu ma treeniks kas puhkepäevadel kodus või iga trenni lõpus. Kõht taastub kiiresti.
Tuki
Member10 minutit ViaGym teraapiat annab lihaskonnale sama koormuse kui:
* 1 tund aktiivset treeningut jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nohjah, ma ei kahtle, et ostjaid leidub.Tuki
MemberNii, vahepeal sai siis proovitud nõ.kava ektomorfile, ja ka töökoht uus, pole enam jooksmist edasi-tagasi, söögi kava suurem AGA arengut pole ikka olnud, mis toimub ma ei saa aru enam!!!!!!Olen rääkinud paljudega ja keegi pole osanud aidata, ka treeneritega!Kindel on üks, et kui isegi teen midagi valesti siis mingi areng peaks ikka olema!Aastaga kaal ja ümbermõõdud samad.Aega ja raha läheb kõvasti nii raisku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas keegi teab milles võib asi olla?
Kõik abi oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vb lihtsalt mõõdad teistmoodi kui enne. Või hoopis oma suures masenduses koormad oma kätt liiga palju ja sellepärast ei arene.
Tuki
Membersaunas ei kaota sa mingeid kaloreid xD
Tuki
MemberPäkapikud tegutsevad ka öösiti ja vaata, kui väikesed nad on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole vaja lõõpida. Lihtsalt mul kodus räägivad vanemad, et ma ei hakkagi kasvama, kui ma tavapärasest varem magama ei lähe, sellepärast, et inimene kasvab magades. Ma tundsin huvi kuidas tegelikult lood on.
Aitäh Alan B’Stard.
-
AutorPostitused