Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
Membermina käisin ka jõusaalis ja kickboxis koos, midagi ei aeglustunud, jalga eriti peale kicki trenni ei taha teha.. Muidu hea.
Tuki
Memberhaha jumala kõva mu meelest, kõik naiivsed nutavad nüüd

Tuki
Memberkäisin Viru keskusest läbi, midagi erilist silma ei hakanud, mingi Lorin….firmal oli muidu päris kena valik aga ei hakanud riskima… ootan endiselt soovitusi, veebikaubamajad on kah head
Tuki
MemberEhtne maamees siin, oleks huvitatud küll. Aias tegutsemine on mulle tuttav, ma oleks kindel valik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on huvi, võtke PMi kaudu ühendust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Membertsiteerin Ralf Otterit:
Alusta toitumist niimoodi:Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
tsiteerin Fred Antsonit:
Kui soovid astuda esimest sammu tervisliku ja efektiivse toitumise suunas kaalu alandamise eesmärgil,siis tuleks järgida järgmisi põhitõdesid ja kujundada neist endale harjumused,sest muidu ei ole mõtet tulemusi loota:1)söö tahket toitu (v.a. treeningujärgne jook),sest selle omastamiseks kulutad võrreldes vedela toiduga rohkem energiat;
2)söö alati hommikusööki – see käivitab ainevahetuse;
3)söö kindlasti iga 3 tunni tagant -see hoiab ainevahetust täistuuridel;
4)söö igal toidukorral 30-40 grammi liigse rasvata loomset valku (kohupiima,[kodu]juustu,kala, kana-,looma-,lamba- või vasikaliha;
5)söö igal toidukorral juur- või puuvilju – enamuse süsivesikutest peadki nendest saama,v.a. treeningujärgne jook;
6)söö igal toidukorral rasvu – 1/3 päevasest toiduenergiast peab tulema nii küllastunud (loomsed rasvad,kookospähkel),monoküllastamata (oliiviõli,avokaado,pähklid) kui polüküllastamata (kalarasv ja õli,linaseemneõli) rasvadest;
7)söögikordade vahel ära näksi;
8)joo kalorivabasid jooke – vett ja rohelist teed (piim loetakse toiduks).
See kõik tundub raske,kuid mitte võimatu – oleneb,kui väga Sa TAHAD!
Tuki
Membernatuke lugemist:
Kõige tähtsam artikkel: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2381
http://www.tervispluss.ee/97145
loe kindlasti läbi, otsi juurde. Kui sul on tahet, saavutad ka oma tulemused. Loe ja tegutse.
Tuki
Membermina jätaks kõik puuviljad ja jogurtid välja ja sööks kas õuna või maitsestamata jogurtit nende asemel.jätaksid jogurti välja ja sööksid jogurtit selle asemel?
Tuki
MemberMis kamba peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Ja kuidas ma saan tellida Marek Kalmuse toitumiskava ? Aitäh .Ma arvan, et Amarillo mõtles seda, et meie foorumi targad võivad sind aidata, omast vabast ajast ja täiesti ilma tasuta, toitumiskava koostamisel. Aga selleks ootaks ka sinu poolset aktiivsust, tegeledes natuke artiklite ja otsinguga.
Teine variant on plekkida 500 ja saad kava oma poolse suurema panuseta.
Tuki
Membertahaks ka tööle saada, raskused on, suurem ehitusbuum on möödas
Membereriti kui tulevad isiklikud arvamused mängu.algne küsimus oli, et millist viina eelistate. Mismoodi ma peaks vastama, et ma ei avaldaks isiklikku arvamust?
MemberMa ka ei saa aru, miks peaks suvel pausi sisse tegema. Pigem on suvel just parem trenni teha, sest saalis on vähem rahvast – mina treenin väikese maakoha väikeses saalis ja märkan seda veel eriti kuna kolm inimest on juba ülerahvastus. Ja mis siis kui saal ongi veidi umbne, see mõni tund nädalas ei sega veel suve nautimist.aga saal pannakse suveks täiesti kinni, selles on põhjus väikses maakohas. Vähemalt siin.
Tuki
Memberisegi soovitav oleks selga ja kõhtu teha ühel päeval, nad on antagonistid(loodan, et puusse ei pannud selle sõnaga:D )
Tuki
Member“5 kulda 2 hõbedat, nats jäi puudu”
“..sulle noh 12 aastane pruudikene”
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga lõbus seltskond, väga super, käiks juba üksnes seltskonna pärast võistlustel

Tuki
Membermõttetu on treenida igapäev kõhulihased.Miks mõttetu? Kõhulihased taastuvad väga kiiresti.
Tuki
MemberOlen Chelsea poolt, käib pinda see Ronaldo, eputrilla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiani jah, väga jõhker mäng ja põnev mäng. Arvan, et asi läheb lisaajale ja siis ManU võidab. Aga kes seda teab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused