Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
Membertulin järjekordsest MMA trennist, mis on ikka vägev! Mulle meeldib. Ainult, et kaugelt nurga poiss, 100km iga päev maha sõita on kulukas, eks näeb, kaua rahalised olud vastu peavad
Tuki
Membertulin jalkavõistlustelt, varsti trennii (6)
Tuki
Memberma käisin ükskord siis Telliskivi poes kui Ott oli müüja. Küsisin siis ka kreatiini kohta. Mina sain tema jutust aru kokkuvõtvalt nii, et kuu võtan, kuu ei võta põhimõtteliselt.
Tuki
MemberTuki
MemberMa ei ole kunagi mõistnud, mille poolest see suvi nii eriline aeg on, et trenni teha ei saa.maakohtades on suvel jõusaalid kinni. 100km edasi-tagasi trennipäeval sõita ei jõua. Piirkonnas 2 jõusaali, mõlemad suvekuudel kinni.
Tuki
Memberno kui arst garanteerib mulle, et mingeid ebameeldivaid kõrvalnähte ei teki praegu ega ka tulevikus… siis…siis kaaluks asja isegi võib-olla.
Tuki
MemberKui keegi teine nõu ei anna , siis on tore ju kui copy paste tüübid aitavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu meelest ka, näe, aitas inimest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Copypaste aitas rohkem kui teise mehe oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberDemoüritusel siis põhimõtteliselt trenni ei toimu, vaid lihtsalt tuvustav asi, ja kõik võivad vaatama tulla? Mis seal demol põhimõtteliselt toimuma hakkab?
Tuki
MemberJa mis selle küsimuse eesmärk on, teada saada kui palju inimesi kuulab hardstyle´i ? Teisi vaevalt huvitab sinu muusikamaitse .äkki teda huvitab teiste muusikamaitse? Ja räägi enda eest, mind küll huvitab, mida kaasfoorumlased kuulavad.
Kuulan ka hardstyle’i vahel, see aasta Qlimaxile ka
Memberütleme, et eile oli palavik kerge( 37.2-3), täna oli temp normis, kerge nohu ja kurguhaigus? Kossutrennis olen tavaliselt just joostes haigustest lahti saanud, jõutrenni pole haigena nii sattunud. Ega’s ma päris haige pole, aga noh nii, kerge külmetus. Tahaks kodust välja saada, oleks trenn hea mõte?
Tuki
MemberTekkis sama mõte.nagu jah, võiks esimesele selle auhinna anda. Reaalselt nägi esimene kõige rohkem vaeva ma kujutan ette. Teinekord võiks jah, vastused PMi saata
MemberAlakeha ka kindlasti. Ära kükki küll maha jäta , mis võiks olla lahedam kui jäme reis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see pole lahe, kui püksid hakkavad väikseks jääma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mulle on loomupoolest juba suured jalad antud(mitte jube lihaselised, vaid lihtsalt suured
“> ), kõige uhkemad D&G teksad ei lähe varsti enam jalga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga seda ei saa takistuseks lugeda
MemberPalju muidu foorumist minejaid on peale Tuki? Endal on ka plaanis minna, oleks huvitav teada kas võib kohata ka mõnda kaasfoorumlast.
“>jep, ise olen 100% kohal, pühapäeval ka juba

Tuki
Member?????
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lühemalt siis BUMP.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aka Bring Up My Post etc etc.Tuki
MemberNoo hästi paned artiklit ülesse . Küsimus oli see, et kas sa oskad soovitada mingeid muid harjutusi peale SELLE KONKREETSE, mitte mingit jura hakkama ajama .ma oskan sulle soovitada tüdrukutega õue keksu hüppama minna. See arendab jõhkralt. Liiga palju keksu mängid võib selline asi juhtuda, et hakkad veel lendama.
Üldiselt, kõik annavad sulle häid ja tarku soovitusi.
Sellise suhtumisega ära siia foorumisse tule.
AutorPostitused