Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
MemberLoen Oidipust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>whahha, kõige mõttetum raamat üldse, mida ma olen elus lugenud. Tõsiselt. Sisukokkuvõttest saad alles raamatu poindi teada, muidu sellest värsist ei loe midagi välja:D
Tuki
Memberjoonestasin insenerigraafika töövihikus ülesannet natuke ja lähen nüüd magamamida sa õpid?
Tuki
Memberaeg parandab haavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kujuta ette mis tunne mul oli, kui mu sõber, kes alsutas aasta hiljem treenimist( kellele ma olin nagu noh, teenäitaja, õpetasin teda alguses jne) saavutas vähesema entusiasmiga 3 kuuga samad tulemused, mis mina aastaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja läks mööda. Mul oli siuke tunne, et no kammoon, ma olen hädapätakas, nõrk, mõttetu, mis ma üldse seal jõusaalis käin, kui teine vend “silmad ette teeb”. Nats aega, jõudsin ikka järeldusele, et trenni teen ma enda jaoks. Mul pole vaja kellelegi midagi tõestada, mõni areneb kiiremini, mis teha. Minu trenn on minu trenn, kui ma ka arenen omas tempos ja mul on hea olla, siis on kõik korras.Tuki
MemberLeian, et mõttetu on selliste asjade peale närvi minna. Mina teen trenni enda jaoks ja mida teised teevad, on nende mure.Sama hea kui autoga sõites närveldaks igaühe pärast, kes ei näita suunda või sõidab liiga aeglaselt/kiiresti.
Nii palju peaks inimene suutma trennis keskenduda, et ei lähe iga kangikolina või vale tehnika pärast vihast punaseks.
Kust sa seda välja lugesid, et ma lähen närvi? Lihtsalt häirib, kui keegi ajab mulle igakord iba. See ei sega mu keskendumist ega tegemesi, lihtsalt häirib. Ja su “sama hea” näide on mööda.
Tuki
Memberväga hea
Tuki
Memberväga palju häirivad n.ö “vanad tegijad”, kel vanust rohkem kui mul ja siis seletavad ja õpetavad oma arust. A’la ära tee kükki, see keerab selja peesse, ära tee jõutõmmet, see keerab selja peesse, tee kõhulihaseid ikka sirgete jalgadega jne. Räägi nendega palju tahad, no vana puud ei painuta. Jutlus lõppeb tavaliselt sellega, et “ise tead, ise tead, kui ükskord midagi pees on siis tuleta mu sõnu meelde”. Tõrshhh.
Tuki
MemberJa seda kõike üheaegselt;lisaks veel kirjutades antud postitust,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Teema-algataja küsis nimelt,mida HETKEL teed …,

hetkel oli mul pool õuna laual, postkast lahti avalduse tegemisega ja excel mata statistikaga. Ei ole mõtet nokkida siin teemas, sa saad aru küll.
Tuki
MemberOlen äkitselt segaduses, sest tekkis küsimus palju tõstekang kaalub ilma raskusteta
Tuki
Membermind küll huivtab see teema

Tuki
Memberise tean jõusaalist üht sellist kutti, kes sööb mingeid tablette, aga ta ei tea mis see on
Tuki
Membertrenni on tehtud, keskmisest parem vorm ja tugevam füüsis, aga rannas keegi järgi ei vaata ja üldiselt peale vaadates riietega ei ütleks, et jõusaaliga liiga tegelen. Igaksjuhuks ei hääleta
Tuki
MemberMIDA ARVAB RAHVAS!?_____________________
Kas fitness.ee leht on saanud reklaami selle filmiteemaga?
1.Piisavalt?
2.Natuke?
3.Liiga vähe?
4.Üldsegi mitte?
KUI SIIS KAS REKLAAM ON OLNUD:
1.Negatiivne?
2.Positiivne?
TÄNUD!
Minu jaoks on reklaami olnud piisavalt. Nii kui see film välja tuleb jooksen mina poodi ja ostan dvd. Minu meelest on asi õnnestunud.