Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
Membernoo kui kehalise tunnis peab särgi ära võtma ja terve klassi tüdrukud vaatavad parajasti… siis ei saa salata, et uhkem tunne on küll teiste tavaliste keskel
sama on rannas. Aaga põhiliselt ikka endale, näha oma arengut, jõusaalist tulev võimsus kehale tõstab ka enesekindlust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Memberesimene asi, et kui sul rasvakiht kõhupeal, siis sa võid 1000 kõhulihast ka päevas teha, lihased sul välja ei paistma ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> uuri foorumist kuidas oma rasva põletada, infi on küllaga 
Tuki
MemberTead kuidas mina tegin? Käisin jõusaalis, tegin kõike seal segamini, kõike mis meelis, ilma mingi kavata, lihtsalt tõstsin rauda nii kuidas lõbus oli. Toitumisele ei pööranud tähelepanu, jalatrenni ei teinud. Aga sõin MASS2 või Muscle+, ei mäleta kumb oli. Olin omaarust päris kõva kutt, aga näe toidulisand aga muskel ei kasvanudki silmnähtavalt. Õigemini, mõju nagu poldki, erilist mingisugust. Mõtlesin, et ju peabki nii olema.
Läks natuke aega, võtsin asja tõsisemalt kätte, tutvusin fitness.ee’ga. Sain treeningkava, hakkasin toituma õigesti(vähemalt õigemini), sain targemaks, tegin kõike organiseeritult ja mõttega, kogun tarkuseid ja kasutan neid oma elus ja jõusaalis ära. Söön valgupulbrit, näe mõju on tunda.
Õpi minu pealt ja jäta minu esimene periood endal olemata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MASS2 kohapealt nii palju, et eks ta ikka mõjub

Tuki
Membermul sobib ka sellise haiguse puhul tee ja jogurt, nii kauaks kuni enesetunne paraneb.
Tuki
MemberTervist, mul on väike küsimus. Kuna siin on ilmselt põhilised külastajad naised siis on see õige koht. Minu kallimal oleks vaja natuke trenni teha kuid ma ei tea kuidas ma seda talle serveerin e. ütlen.Kuidas saab naine panna trenni tegema?
Mul on tõesti head kavatsused, tal on natuke liiga palju rasva.
Andke palun head nõu.
Äkki ütled, et sa oled ISE natuke vormist ära läinud ja oleks vaja trenni teha. Ja kuna üksi on igav, äkki naine tuleks kaasa, koos aega veetma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ta ei loe ridade vahelt, siis on hästi ja kui ta saab tagamõttest aru, siis ei tohiks ka hullu olla, ei ole eriti valus laks
Ja muidugi toitumine, hakake koos kokkama ja räägi naisele, et võiks nii ja nii teha, oleks põnev 
Mu põhimõte on, et kriitika on edasiviiv jõud ja kriitikat peab kannatama.

Tuki
MemberUmbro sisetossud, tald lahti ühel tossul, värivised veits(suvel sai tööl käidud nendega), tõsiselt päevi näinud isendid, aga rahaline seis ei võimalda enamat hetkel
Mõnus
Tuki
MemberMasendav on niimoodi koolis k2ia…mis t2hendab 6ppej6ud… 6ppej6ud on ka inimene ja kahjuks ekslik (aeroobika kohta teab ta kindlalt rohkemkui toitumise, kuid krt…peab ikka s6na v6tma).Ma ei saa aru, mis imelik soon peab inimeses olema, et kedagi f2nnata, kas ylikooli 6ppej6udu v6i yksk6ik keda. Tehakse mingi tobe aupaiste ymber…omg. Miks inimesed armastavad vaadata alt yles??? Mis krd alandust vajav perverssus?
V6i siis j2lle ylalt alla?? Kas samal tasandil ei saa?
jaa mõned klassivennad…nad on lihtsalt kadedad, et ma saan oma huvi kohta 3 lehte paberile panna ja ad imevad pastakat ja ei suuda kirjutatud oma kirjandit. Fitnessist kauged inimesed, eelarvamustega, aga see pole minu probleem
Tuki
Memberkindad, sõbral on tõstevöö ka, mida ma ka kasutan, vastavalt vajadusele
Tuki
Memberteema algataja on nüüd vist päris segadusse aetud
Tuki
Membervot ei ole lihtne poiss
Tuki
Memberminu tutvusringkonnas ja jõusaalis on tunnustatud Fasti tooted, neist näiteks Mass 2 ja muscle + . Hera ja Tai Kane’i Protein NO1 on ka head ja kiidusõnu leidnud, teiste kohta ei oska väga kommenteerida.
edit:
ma ise olen rahul kõige rohkem Hera + dextroosiga.
Tuki
Membermõnuus, ma kirjutasin tunnis kirjandis ka eelmisest artiklist ja võimalikust vastulöögist, mis fitnessi foorum võib anda selle kohta
veebruar 17, 2008 at 8:15 p.l. in reply to: Ratas voi jooksmine: eesmark päästerüngast vabaneda #141266Tuki
MemberTere,olen suht algaja ja tekkis järgmine küsimus:
Kumb on parem, kas 1000 kcal jooksmist päevas voi 1000 kcal rattast-päevas, päästerõngast lahti saamiseks kõhult ?
Otto
pole eriline spetsialist, aga kui kaotatud kaloraaž on sama, siis ehk ratas oleks põlvedele vähem kurnavam.
Tuki
MemberAlustame sellest, et sisendad kõigepealt oma menüü: http://tai.econet.ee/8ja siis arvutad, palju juurde on vaja.
60 mg on miinimum päevas.
Aitäh, sellest oli abi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> C-vitamiini puudus oli päris korralik, napilt tuli miinimum täis, kui drazheed väljaarvata
Nii et siis, üle 60-ne, see on peamine, üledoosi vist pole, ma hakkan siis võtma nii kuidas tuju ja tahtmine on
AutorPostitused