Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
MemberAnderson Silva defeats Dan Henderson via submission (rear naked choke) in round two
Heath Herring defeats Cheick Kongo via split decision
Yushin Okami defeats Evan Tanner via TKO (Knee) Round 2
Chris Leben defeats Alessio Sakara via TKO (Strikes) in Round 1
Jon Fitch defeats Chris Wilson via unanimous decision
Andrei Arlovski defeats Jake O’Brien via technical (strikes) in round two
Luigi Fioravanti defeats Luke Cummo via unanimous decision
Josh Koscheck defeats Dustin Hazelett via technical knockout (strikes) in round two
Diego Sanchez defeats David Bielkheden via submission (verbal tapout because of strikes) in round one
Jorge Gurgel defeats John Halverson via unanimous decision
Noh jah, Silva võttis oma, nagu oli ka arvata(vähemalt mina arvasin nii:D )
Arvasin, et Kongo võidab, ise olin vaikselt Herringu poolt.
Ehk lekib ka videosid varsti netti, oleks lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Memberkui palju sa kaalud, kui pikk sa oled? Äkki sa lihtsalt tahad liiga palju, ma arvan, et 7 kuud ja lükkad 70 kilo, arvestades keskmist 15 aastat poissi on väga hea ju.
Tuki
Memberjama, et Extreme Sports seda üle ei kanna
MemberJa millega sa selle ära põhjendad?loe mu eelmist postitus, kus oli link. Seal ei soovitata teha seda ja põhjendatud minu meelest päris pikalt
Membermida rohkem uurid sega kriitilisemaks muutud, paari päeva vennad jah tedmistest õhku täispalun see teema lukku, asi läheb mõttetuks ja naeruväärseks siin.
Tuki
MemberHahaha kõik on õige ,eks ma tunnengi et saan ilusti hakkama ja pole mingi probleemi.Kui lihased valutavad või tunnen ebakomfortselt siis puhkan!Aga lisa raskuse riputamine on hea… tean seda isegi ja olen proovinud aga mitte pikalt teinud lisaraskusega trenni.Mis on see sulle andnud ?
andnud on esiteks mugavust, et ma ei pea sõtkuma miljon tükki seerias, teiseks, nii saab optimaalsed 8 tükki seeiras teha. Kui teed rohkem, areneb vist rohkem reljeef, mida ma liiga palju praegu taga ei aja.
Tuki
Membersa pead oma keha ise tundma. Keha räägib sinuga, kui tunned, et ei jõua sama palju kui eelmine päev ja seda harjutust on raske ja piin teha, lihased on väsinud, siis puhka. Kui sul tavalised lõuatõmbamised ei võta sind läbi, riputa raskus jalgade otsa.
Mina olen sinuga umbes samas kaalus/pikkuses. Mina panen 5kg ketta rippuma lisaksja siis teen, siis võtab läbi küll kui 3×8 ilusti aeglaselt teha.
Tuki
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3324
peale trenni see sõtkumine pole vast nii hea.
Tuki
Membertekib “keemia” lihas mis kaob samakiiresti kui tekkisnoo, siis on kohupiimalihas samasugune keemia ju

ah tead, loe valgust vms, sul on põhimõttelised arusaamise vead
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Memberloomulikult ma ei mõtle madala intensiivsuse all alla poole aeroobset läve treenimist
Tuki
MemberEga nende lihaskiudude vahel seda rasva nii palju ka ei ole, et proportsionaalselt väheneb.ei muidugi, et nii proportsionaalselt. Ma mõtlesin proportsionaalse all teist asja, no igatahes, mu point on, et artiklis oli öeldud järgmist: “See võimaldab põletada rasva ilma, et peaks eriliselt lihaste katabolismi kartma.” Lihaste katabolism, ehk siis lihaste lagundamine? Et siis kõrge intensiivsusega võib see tekkida ja nii võib lihasmassi kaotada.
On õige jutt?
Tuki
MemberMillega sa TÄPSELT lihasmassi kadu mõõdad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täpselt ei mõõdagi, proportsionaalselt, kui teed madala intensiivsusega kaotad vähem rasva ja vähem ka muud, kõrge intensiivsusega rohkem ja rasva ja rohkem ka muud. Allikas oli http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4119
Ütleme, et põletad madala intensiivsusega 200 kalorit ning 90% nendest pärineb rasvast. See tähendab, et põletasid 180 kalorit rasva arvelt ja 20 kalorit tuli muudest allikatest. Kui oleksid teinud sama aja vältel kõrge intensiivsusega kardiot, oleksid võinud põletada 300 kalorit ning 75% sellest oleks pärinenud rasvast. See tähendab 225 kalorit rasvast ja 75 kalorit muudest allikatest.
Madal intensiivsus on eriti sobilik võistlusteks valmistujatele. See võimaldab põletada rasva ilma, et peaks eriliselt lihaste katabolismi kartma. 200 madala intensiivsusega põletatud kalorit võivad olla palju tõhusamad kui 200 kõrge intensiivsusega põletatud kalorit kui eesmärgiks on rasva % vähendamine.
Kui olen mööda aru saanud, siis palun parandage mind

Tuki
MemberRasvumist ma ei karda, sest tegelen jooksmise ja muude kaloreid põletavate treeningutega päevas umb. 3 tundi.Kui jõusaali minna, siis oleks teil pakkuda mõni eri harjutus ?
Et parandada mu kehakaalu ja ei jätaks ka kasvu lühikeseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa jooksed igapäev ca 3h ?
nii on mu meelest väga raske kaalu tõsta, kui päevas jooksed ca 3h, eriti veel kui sööd vähe. Miks sa nii palju jooksma pead vms asju tegema?Tuki
Memberpõms peaks nii olema, et teed kõrgema intensiivusega aeroobset kaotad rohkem rasva, kaotad ka rohkem lihasmassi, teed madalama intensiivsuga aeroobset kaotad vähem rasva sealjuures ka vähem lihast.
Parandage mind, kui ma olen valesti aru saanud. Otsuse raamatus olid need aeroobse treeningu pulsi protsendid ka antud, et milline madal-keskmine-kõrge.
Tuki
MemberLugesin läbi. Oletame,et hakkan 2 korda nädalas ujumas ja 3 korda nädalas jooksmas käima + veel toitun õigesti,siis mis aja pärast ma tulemust võin näha ?oleneb ka sinu kehast, mõnel kaob kiiremini, mõnel aeglasemini.. hakka tegustsema ja pea päevikut, siis saad ise täpselt jälgida ja pärast ehk postitad siiagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused