Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
MemberMure on selline, et olen noor inimene ja aeroobset trenni teen kolm korda nadalas aga tahaksin jousaalis lihased toonusesse saada..selleks olen korra lasknud endale treeningplaani koostada aga ei saa ikka uksi ennast motiveeritud niimoodi..huvitab kust uldse alustada, et leida eratreener kes naiteks kaks korda nadalas 1,5h teeks minuga oigeid vajalike harjutusi koos ..ja palju see voiks maksma minna? jutt kaib tallinnast muidu..kas keegi oskab mingit nou anda?no las see kes treeningplaani koostas näitab sulle harjutused ette, et sa õigesti teeks, ning siis võta sõber kaasa
“> tuleb odavam, minu soovitus. Konkreetselt küsimusele ma aga kahjuks ei oska vastata.Tuki
MemberOlen maximuse poolt. Minul pole ka raha, et toituda täpselt mingi kava järgi. Söön seda mis on, aga palju, ütlen vanematele ka, et palun too rohkem muna/kohupiima/kodujuustu jne, see ei ole hirmus väljaminek. Areng on olemas, kasvan küll.
Tuki
Memberei viinud mind kuhugi see link peale fitness.ee esilehe
“>proovi uuesti, väike bug lihtsalt mis aeg-ajalt esineb.
Tuki
Memberma ei hakka nüüd uut teemat tegema, aga küsin jõutõmbe kohta seda, et kumb nagu parem on, kas sirgete jalgadega või kükist jõutõmme? Olen nii ja naa näinud, rohkem sirgete jalgadega. Mulle meeldib kükist rohkem, töötavad jalad ka päris võimsalt, nii peaks nagu rohkem lihased hõlmama? Oleks kellelgil tarku teadmisi mulle jagada?
“>Tuki
Memberkui just hiigelsuured raskused või kettad pole, saab need ju tossupaelte külge siduda
“> mina teen nii, kui tõmban lõuga, 5 kilone ketas ripub tossupealtega kinni seotult, mu meelest väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Memberhttp://www.download.com/3120-20_4.html?tg=…VB&tag=srch
siin on konkreetselt selle faili convertereid, proovi, ehk läheb õnneks
“>Tuki
Memberno minu point on see, et on igasuguseid inimesi, ka väga väikeseid ja nõrku. Minu arvates pole viisakas küsimusele vastata, et sa surud ikka väga vähe ja 14 aastasele plikale paras raskus, või kui nii ja nii vana oled ja nii ja nii palju surud, oled alaarenenud ja haige inimene või mis iganes. Tolerantsust!
Tuki
MemberRasva% 2 ja alla?? Natuke utoopiline number tundub, see peaks minu meelest juba eluohtlik seisund olema? eksin?
Tuki
Membersul on huvitavad mõtted Amarillo. Oled sa kunagi väga kõvasti pead kuskile ära löönud?
“>Tuki
Membersoh, teil kehalises surutakse kangi?
Ja kuule ole nüüd, on olemas ka väikseid inimesi, eelkõige tüdrukuid, kes suruvad 20 kilo rinnalt. Sa oled ise alaarenenud, kui sa arvad, et neid pole olemas. Proovi mõelda laiemalt, kui sina ja su sõpradering. Ükskõik kui palju keegi surub, on normaalne tema jaoks, igaüks on erinev. Selle kohapealt ära haugu palun, eks!
Tuki
Memberkirjutad et läheb üles lamades 20 kilo, st. tühi kang siis aga kuidas sa siis sellega teed 6-8 kordust nagu pärast kirjutad?aga tyhi kang on muidu jah paras 14 aastasele, 40 kilose plikale paras raskus.
vanus ei määra mingit rolli, sa võid 20 ka olla ja 20kg rinnalt suruda, midagi ebanormaalset pole, igal ühel oma keha.
Tuki
Memberpõhimõtteliselt vist mida kiiremini seda parem.
Tsiteerin artiklit:
Üks teostatud uuring näitas, et kui sheik tarbiti vahetult pärast trenni, oli glükogeeni resünteesi kiirus kolm korda kiirem, kui treeningjärgne jook tarbiti 2 tundi pärast trenni lõppemist.
Mida kiiremini pärast trenni oma sheigi joote, seda parem!!!artikkel, huvitavat lugemist just treeningjärgse toitumise kohta : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2782
Tuki
Member1) ja2) mina jooks kohe peale trenni või siis maksimum 20min, tunni aja pärast juba uus söögiportsjon, peale 30minutit oled oma aja maha maganud
kust sa selle max 20 min leidsid? Või paned tuima nagu enamustel kordade?
Tuki
MemberKonkreetne vastus: kui sa tahad oma vormi ja tervist rikkuda siis palun, tee jooksu peale intensiivset jõutreeningut.
Enne loe see artikkel läbi: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3324
Ja nüüd otsusta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberKahjuks ei tea kus mõõta rasvaprotsenti.Robocopi poes saab.
Teema algatajle.
Sinuga pole midagi valesti. Tee normaalse kava järgi trenni, söö korralikult ja sa kasvad, tulemused ka kasvavad. Ju sa pole lihtsalt selline koll, kes läheb esimest korda jõusaali ja surub 70, tere tulemast klubisse, ma arvan, et enamus pole sellised
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused