Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
MemberTänan hea nõuande eest.loodan, et said sarkasmist aru
Tuki
Membervõib-olla selgitades rasvapõletustablettide toimet, et mis see teeb ja mis moodi ja nii ja miks, põhjalikult, prindi artikleid. Kui neid ka ei usu, las proovivad mingi aja omal nahal ära ja vaatame mis tulemused tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberL-kreatiini.blinn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberMuide kui kaalud 59kg siis peaksid päevajooksul saama söögist kätte 147,5g proteiini.mis valemi järgi?
Tuki
Memberhea lehekülg, sealt arvutad palju tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaevalt sul 120 tuleb tavatoidust lihtsalt kätte. Aga no, vist kui ma ei eksi, 2.2g/kg on suht maksimum mis su keha suudab päevas ära töödelda, et rohkem pole mõtet. Ja see ka, et ma ei taha sind ära hrmutada, lihas kasvab siis ka kui sa ei saa 120g täis päevas, aga noh, lihtsalt selle võrra vähem.Tuki
MemberMa neid paki sees pulbreid ei söö praegu aga toidust peaks kätte midagi ikka saamakeskelt läbi 2g per sinu kg. Eks sa arvuta, palju sa vajaliku kätte saad
Memberaga kui palju raskusi?
Membertrrr, 1:20 vaatasin, siis panin kinni. Haige värk, saab ka tsiviliseeritumalt loomi tappa, kui nii võib öelda.
Tuki
Member175~tglt ega ma täpselt maxi ei tea aga 70ga tuleb 8 korda ära ikka
175 ja üle 60ne paar kilo, selle pildi järgi mis sul avatar on tundud sa ikka palju võimsam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvan, et su perest on keegi kaalu kruttinud, et “ilusamaid” numbreid näitaks
MemberEt algajale sobiks eelkõige osta proteiini tooteid kui midagi muud?Ise kaalun HERA80 osta
alusta jah proteiinist, kreatiin ja muud loomad võiksid hiljem mängu tulla, kui lihas nii kiiresti ei kasva
MemberProtein NO1 on mu meelest küll väga hea. Ja Hera
Tuki
MemberTegelikult huvitav teemaarendus.Mis on põhjustanud 50% hinnatõusu? Kas lihtsalt “teised ju tõstavad, me tõstame ka”. Vaevalt et Kalmusel või Kiivikasel midagi muutunud on, et õigustada 50% hinnatõusu, niipalju kui mina aru saan, on nende töö täpselt sama hea nagu ta oli eelmine aasta. Inflatsioon oli 10%, aga kavade hindu tõstame 50%, millest see? Ahnus? Las lollid plekivad?
Ma ei taha tõesti trollida või kellegi kallal norida või iriseda, lihtsast arukast põhjendusest piisaks.
Kõik hinnad tõusevad, palgad tõusevad, järelikult ka nende palgad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks igaüks tahab hästi elada, 900 krooni pole ka liiga hirmus, sest see kulutus on sulle ikka üpris pikaks ajaks, kindlasti ka tulemuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberOtsing on Su suuuuuuur sõber
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemasid olnud küll, uuri ringi.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1186
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1044
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…&textID=614
Kirjuta natuke rohkem endast, kaal, rasva% näiteks, pikkus, toitumisharjumused jne
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Memberee… tegelikult mu point oli rohkem selles, et ära teema algatajat ära hirmuta. Sa ütlesid a’la oota kuni ise hakkad teenima, siis mine jõusaali, enne pole mõtet, sest ei saa vajalikus koguses aineid. Mina julgustan just trenni tegema, ilma eriliste lisanditeta ja siit saadud kava (tasuta, kõigile kättesaadav) ja tarkustega areneb väga arvestatavalt. Ja ma ei ütle, et vanemad peaksid suurtes kogustes vajalikku asju sulle kokku ostma. Minu mõte oli stiilis umbes et, “ema kui sa homme salatit nagunii teed, tee see kodujuustuga” või “kui sa nagunii natuke magustoitu valmistad, tee see parem kohupiim, kui mingi muu”. Umbes nii.
Tuki
Memberväga pro
“>AutorPostitused