Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
MemberNo tra kas ma ütlesin et see treenib triitsepsit või??? Ahõpi lugema ma ütlesin et see teeb selga,
teiseks hiljem kirjutasin et rööbaspuudel on super lausa ideaalne triitsepsit treenida!!
ütlesid, et teeb selga jah? Mina seda kohta ei näe, kus sa seda ütlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga siit ma lõpetan selle teema risustamise, punkt.
“>Tuki
Membermis ma valesti ütlesin? lõuga sa ometi mitte ei tõmba triitsepsiga? Raamatus “Jõu, ilu ja tervise anatoomia” on harjutus lõuatõmbamine töiesti sees ja pole märki, et see teeks triitsepsit. Ma arvan siiski, et mu vastusel polnud viga midagi.
Edit: Eeltoodud raamatust kang vastu kõhtu ette kallutades, tsiteerin: “ning abaluude kokkusurumisel liigutuse lõpus romb-ja trapetslihaseid”.
Mina usaldaks raamatut.
Tuki
MemberMees Väga hea on Lõuatõmbed Kukla taha
“> Ja Laia haardega 
lõuatõmbed teevad selja lailihast imo. Trapetsil võiks teha kangi vastu kõhtu tõmbamist ettekallutatult, triitsepsile rööbaspuudel surumine.
Tuki
MemberOk tänudAga küsimus,miks on algajate kavas nii vähe rõhku pandud kõhule,kus asub kõige suurem rasvaladu tavaliselt? 3x kõhulihaseid ainult.
asi on selles, et kui sa teed harjutusi, siis kaob sul rasva tervelt kehalt, olenemata mis lihasgrupile sa koormust annad. See, et sa teed kõhulihasied, ei tähenda, et sul ainult kõhupealt rasv kaoks.
Tuki
Memberotsing, kirjuta näiteks toitumine otsinugsse, sa saad miljon artiklit ja teemat selle kohta. Jõudu lugemisel
“>Tuki
Membera mismoodi sa väidad, et ta on müüt
“> konkreetne näide palun sinu poolt enne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Memberkodujuust, kurk, tomat. Ma mixin nad ühte salatisse ja söön lihtsalt salatina
“> sa võid nii teha, või võid oma sooja toidu kõrvale teha, valgurikas salat igatahes näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kiire, lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberEt see on selline treeningmeetod, kus keskendud nt biitsa puhul mitte hantli üles tõmbamisele, vaid just allalaskmisele ja teed seda hästi pikalt?vist jah, lõuatõmbel näiteks ronid üles(kui on varbseina küljes näiteks), ja lased ennast alla vaikselt ja nii.
Tuki
Memberantud hetkel vast ennekõike Tartus, hetkel Tallinnas on MMA treening kergel reformimisel.kaua ta nii on?
Tuki
MemberMillele viitab liigeste raksumine? Näiteks ma võin rannet keerutades raksu esile kutsuda. Samuti õlas ja ka jalalaba keerutades. Ma lugesin, et näppude raksumine on seotod liigeskapslis olevate gaasidega ja nende vabanemisega, ning neid näpurakse saab teha mingi perioodi tagant, mina saan igal ajal “raksutada”. Viitab see vähesele liigesvedelikule, ületreeningule?
Tuki
MemberMa olen alati soovitanud L2tis tehtud kanakonserve
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need suht odavad ka
“>
Paned 8he 250gr kinni ja saad ca. 40-50gr valku. Paar muna ka juurde ja ongi paras “valgupomm” olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas see želatiin arvutatakse ka valgus, mida seal konservis on? Teatavasti želatiinis pole trüptofaani ja ilma selleta sa lihast ei ehita. Ma võin sajaga eksida ka, lihtsalt mõte

Tuki
Membersaade on eetris umbes kas 18 aprill või nädal enne. Ja kel on vigisemist, et ütlesin ära kes võitis, siis sa oleks võind ise kohal olla, oleks kõige põnevam olnud, ruumi oli küll
“>Tuki
Member<
tulemus läind, karjuge Rebase peale kui tahate
>Väga kõva esitus fitness.ee poolt
“>oli äge küll, aint törts pikale venis.
Tuki
MemberJagan arvamust. Isegi kui kommenteerija ei oleks anonüümne, poleks ju ikkagi põhjust enesest väljumiseks, kui inimene ise on oma tegemistes kindel. Mis vahet sel on, mida keegi teine arvab?no ma arvan, et ühe anonüümse postitaja ei lähe keegi närvi. Kui aga keegi pikemat aega platseerib ja ajab soga, hakkab see pinda käima. Selles on vahe.
Tuki
MemberJa Kimbo on vist kõik matšid MMA-s seni võitnud ka. Teadupärast tahab ta UFC-sse saada, aga Dana White arvab, et Kimbol läheks seal sama halvasti nagu Sean Gannon’il.Kas kimbo pole võidelnud UFCs? Bo Cantrelliga, v oli see CFFCs? Dana White kommentaar oli jah vastav, olen näind
EDIT: ei oled jah UFCs, õigus.
-
AutorPostitused