Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
Memberkordan: RAKVERES ASI KÄIB JUBA! 2-3 korda nädalas. Täpsem info: mehispaju [ät] hot.eePärnus on asi kahjuks hetkel soikunud aga üks väike grupp teeb aegamööda brasiilia jiu-jitsut…
Tuki: süsteem on tavaliselt selline, et kohapeal entusiastide grupp orgunnib meid seminari tegema. Seminaril on loomulikult oma hind, aga kui kohalikud entusiastid suudavad piisavalt rahvast kokku ajada, et nende tasudest raha kokku tuleb, siis nad ei pea ise midagi maksma… samas kui keegi tahab üksi terve seminari kinni maksta ja see harjutajatele tasuta on siis meid see ei huvita:) Meil külas saab õppimas käima, eratundidel on oma kindlaksmääratud hind. Aga mingit MAKSU selle eest, et kohe hakata trenni andma kohapeal, meile mingit protsenti või seda, et PEAB võtma näiteks 10 eratundi, muidu meie õnnistust ei saa – mingit siukest jama EI OLE.
selgeselge
??:”>Tuki
Membervaevalt, kui liialt tarbid siis võibolla, kui ikka pole süsivesikuid saanud siis väsimustunne jne , sööd banaani ära ja elu läheb edasi , sa liiga palju toetud fredi arusaamadelema ei usu, et need on tema “arusaamad”. Ta on väga tark inimene. Kuna mul pole teist tarka allikat, mis väidaks vastupidist, usaldan ma teda.
Ikkagi, miks pidev süsikatega varustamine, mida see annab?
Tuki
MemberAga kui tärklis segada mõne lühema ahela süsivesikuga et kas siis oleks kasulik kuna üks osa süsiveikuid imendub varem ja teine osa hiljam oleks süsivesikutega varustamine pidev…milleks pidev süsivesikutega varustamine? Üldiselt annavad süsivesikud sulle uimase ja unise tunde.
Tuki
Membertreeneriks olemise maksu pole. nii kuidas ise end majandada suudad, nii palju maksabki (v siis jääb kahjumisse). asi ei saa alata rahast.mis siis tasuta õpetatakse neid treenereid välja? Vaevalt?
Tuki
Membermis see uutele treeneritele maksma läheks?
Tuki
Memberkui Sa seda harjutust teed eesmärgiga rinda arendada siis pole mõtet seda küll sirgelt teha. Kui aga tahad triitsepsile mõju avaldada siis suru sirgelt, kui tahad rinnale siis pead ette kallutades. Siit tee omad järeldused.õige. Enamjaolt tehakse triitsa sellega, sellest ma eeldasin. Aga mis sugugi ei tähenda, et seda ei tehta rinnale
Tuki
Memberkorralik ujumistrenn võtab sul kilod maha küll ma usun, kui sa loed läbi ka undisputedi viidatud lingi ja korrigeerid oma toitumist selle järgi
Tuki
Membernii,ei hakkand uut teemat tegemapakil on kirjas et sheiki läheb 30g/1dl pulbrit ja 3-4dl vedelikku.kusagil siin oli suur arutelu,et 1teelusikas kuhjaga=5g,siis sheiki läheb 6 teelusikatäit v? kuigi mul millegagi mõõta polnud,tundus,et oli kõvasti üle 100ml ehk 1dli.või kas ma eksin?
seda tuleb sinna jah ikka omajagu, ma arvan, et sa panid õigesti
Tuki
Memberkui ujumine meeldib, palun, ujumine on väga hea. On sul seal ujumistrenni ka ?
Tuki
Membersa ei tea kus on inimesel kolmnurk. Palun kellelgil toeatad mind, et kolmnurk asub rinnakorvi all osas. Amarillo peab vale asja kolmnurgaks.
Tuki
Memberräägime ikka samast kolmnurgast?mina tean ainult ühte kohta mõiste “kolmnurk” kohta inimese kehal.
Tuki
Memberma olen krampides
??:”>Tuki
MemberMul selline mure, et rööbaspuudel surudes tekib kolmnurka ebameeldiv tunne, vahel isegi valu. Milles asi võib olla? Olen proovinud hingamist varieerida, kuid eriti ei ole abi.kubemesong ja kolmnurk ei lähe nagu kokku imo. Aga see selleks, mina ei oska öelda seda AGA ma olen suht kindel, et see on tingitud sellest, et sa kallutad keha hästi ette ja see venitab väga palju sul rinnalihaseid ja suurendab rinnakorvi painduvust. Just see viimane ongi sinu case ma arvan. Proovi hoida keha võimalikult sirge.
Tuki
Memberigatahes kõva saavutus
Tuki
Membertsiteerin oma arvutis olevast notepad failist, ju kellegi artikkel, ma kahjuks ei oska öelda kelle.
SELJATÕMME
Enne veel, kui olid leiutatud kõikvõimalikud tõmbamis- ja sõudmismasinad, treeniti hea selg lihtsate baasharjutuste, nagu selja- ja
lõuatõmmete abil. Seljatõmme on horisontaalne tõmbamisharjutus, kus käsivarred on ees, samas kui lõuatõmbe puhul on nad peast kõrgemal.
Suurim erinevus on, et sellises asendis töötab õla keskosa palju rohkem. Seega on seda harjutust väga soovitav teha, kui eesmärgiks
on selja paksust suurendada. Kui sooritada sama harjutust althaardega, saame sellest tõmbamisharjutuse, mis on parim kõikide
biitsepsiharjutuste seas.
AutorPostitused