Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
Memberbaasharjutused 1-6 kordused + 30-40min sõudmist otsa igale treeninguleselle sõudmise kohta peale treeningut on üks teine vaatenurk, Fred Anstoni poolt.
Kuidas rikkuda vorm ja kahjustada tervist?1. Tehke kauakestvat madala intensiivsusega aeroobset treeningut pulsiga allpool aeroobset läve (umbes 120-130 lööki minutis) nii tihti võimalik – kasvõi iga päev vähemalt tund kuni kaks korraga. Veelgi parem – tehke seda peale intensiivset jõutreeningut! Selline madala intensiivsusega treening toimib väljanägemise muutmisel väga tõhusalt, sest:
a) muudab ainevahetuse äärmiselt ökonoomseks, mille tulemusena muutub keha efektiivseks rasvade salvestajaks ülejäänud tundidel ööpäevas – täpselt niisamuti, nagu raskustega treenides lammutatakse lihast, mis puhkuse ajal uuesti üles ehitatakse (parimal juhul küllaga), kulutatakse kerge aeroobse treeningu ajal rasva,mis hiljem uuesti sünteesitakse (soodsatel tingimustel küllaga);
Tuki
Memberei olegi? —
krt, minumeelest küll on, aidake siis —
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no me räägime vormi saamisest, mitte kulturistiks saamisest eks
ma usun, et su vormil pole häda midagi, kui võtame malliks keskmise inimese.Tuki
MemberVormi saamine on ei ole raske, meie aitame – fitness.ee!
Tuki
Member1)Keda sa silmas pead? Ilmselt ta ei tahtnud lihtsalt.Peab silmas Morozovit. Ta oleks võind muidugi olla, oleks peaaegu täismäng olnud( Ader oma jalaga ka polnud laval ).
Tuki
MemberFast & fitness.ee ! Tagavad sulle vormi ka sel suvel !
Tuki
MemberMinuarust oli seekord Kalmus Vähist parem…aga kohtunikud otsustasid teistmoodiMu meelest ka.
Tuki
MemberJuuniorid +75kgMikk Raudsepp
Keit Koppel
Dmitri Voltshanski *** (Loobus dopingukontrollist)
Konstantin Fjodorov *** (Loobus dopingukontrollist)
Kas viimased 2 siis ei osalenud või mida see dopingukontrollist loobumine tähendab?
osalesid küll, lihtsalt keeldusid, et neilt võetakse dopingukontroll. Käisid laval ära, tegid etteaste ära, dopingukontrollist keeldusid, kogu moos. Nende tulemused tühistati.
Tuki
MemberKalmusele oleks tegelt ma kõrgema koha andnud kui absoluudi kolmas, teine vähemalt… Liiva oli ka natuke toores veel, pold nii kuiv veel, aga ikkagi oli hea. Muidu oli täitsa äge
Tuki
MemberMina kaotan iga trenn 5cm kui mitte rohkem. Panen tõstevöö peale ja ongi 5cm väiksem ümbermõõt. A kui ära võtan, siis tulevad sentimeetrid ikka tagasi
“>
jaa, kreemis on asi, raudselt.
Tuki
MemberMulle ei meeldi Oksmaa sest ta on PEDE.see on puhtalt sinu probleem
Tuki
MemberTuki
MemberEga ma öelnudki, et sul tehnika korras ei oleks.ei ma usun
Tuki
MemberVähe mõtetu vend see Oksma ju…sellepärast, et ta on gay, on ta mõttetu? Või sellepärast, et ta käib jõusaalis? Või sellepärast, et tal on teistsugune hääl? Või sellepärast, et tal on looduse poolt kaasa antud lahja kehaehitus? Või mis pärast?
Tuki
Membermilleks teha treeningut temaga või vaadata trenni? Kahjuks mitte sellepärast, et tarkusi juurde saada, vaid selleks, et teise üle nalja teha ja naerda. Sõbrad, palun, tolerantsust!
Tuki
Membermul tehnikaga kõik korras ma arvan
“> lihtsalt see härra on omaarust tark
ma olen lugenud tehnika kohta palju ja praktiseerinud ka seda, peeglid ja jõusaali sõbrad on abiks
AutorPostitused