Tuki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuki
Memberpaistab, et jorksile meeldib kakao
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
MemberKooliarst keelas näiteks minu klassivennal jõusaalis käimise ära, sest muidu ta ei kasva enam,praegu ta vist 171.Kasvu kohta leidsin sellist asja ka. http://www.inimene.ee/pages.php3/1702?calc_id=16
Minu kasv tuli täpselt see mis ma praegu olen, aga ma loodan et see valetab ikka kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mu ema on 170, isa on 184, mina olen 172
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja 19 aastat vana. Samas ei usu, et jõusaal selles süüdi on. Kuskil oli artikkel ka siin, et jõusaal ei pane kindlalt kasvu kinni, a ma ei viitsi otsida seda praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Membermixed martial arts?segu erinevatest võitluskunstidest? kas see on efektiivsem ja jõhkram ka taipoksist?jõhkram? püstivõitlus on ikka käed-jalad, ma ei oskaks öelda, et jõhkram. Efektiivsem võib-olla selles mõttes, et MMAs on maasvõitlus ka peale püstivõitluse.
Tuki
MemberTahaks teada, kas ma olen ainus, kes arvab, et pole normaalne, kui 7-8 aastased poisid naiste riietusruumi kasutavad. Meie klubis näen sellist asja paar korda nädalas, enamasti teisipäeva ja neljapäeva õhtuti, tulen trenni alati enam vähem samal kellaajal ja siis mingi 5-6 poisikest vallutanud riietusruumi
. See on ju loogiline, kui pisike laps on emaga koos riietus- ja dushiruumis, aga sellises vanuses laps saab juba suurepäraselt ka ise pesemise-riietumisega hakkama. Kusjuures enamus neid poisse ongi seal omapäi, neil ujumistrenn.Suht ebameeldiv olukord minuarust. Hea veel, et kõiki mehi naiste riietusruumi ei saadeta, jube palju nalja saaks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .aga kuidas oleks 7-8 aastaste poiste emad meeste riietusruumis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> meil Kristiine judokeskuses peale väikeste põnnide trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on ka suht ebamugav.Tuki
MemberPause ei teinud ma mitte haarde tugevdamiseks, vaid jõutõmbe alumise faasi (maast tõstmise) treenimiseks. Ma ei kujuta ette, kuidas paus haarde tugevdamisele kaasa aidata võiks..ma mõtlen seda, et kui sa kangi korralikult korraks maha paneks, saad haaret kohendada ja ei pea tegema kergemate raskustega. Iseasi muidugi siis, kui ei jõuta ühtegi üles tõmmata haarde pärast.
Tuki
Membersegahaare + teed kergeid pause. Ma tean, et näiteks Alessandro teeb/tegi pausidega ja oli rahul. Paus võib olla täitsa nii pikk ainult, et haaret parandada korraks, see võtab ju väga minimaalselt aega ja on kasulikum kui kerge põrkega.
november 22, 2008 at 11:34 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #171877Tuki
MemberVõi lihtsalt naiivsed? Sest mis siin salata- film on nii hea, et ma isegi oleks selle nimel võimeline mitte ainult valetama, aga ma arvan et ka tapma
“>sa ikka öösel magada saad pärast, kui suure valega sellise DVD võidad? Ma ei usu..
Tuki
MemberValus jalgadele. ( haavandid jne. )aga sõudeergomeetriga poleks valus? Oled proovinud?
november 22, 2008 at 10:31 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #171867Tuki
MemberIgaüks võib ju siia kirjutada, et on helistanud, eemärgiga võita dvd ! Kes siin valel ja tõesel postitusel vahet teeb?oleme aumehed!
Tuki
MemberMMA
Tuki
MemberMa ütleks, et see on reaalne küll, sest kunagi ammu kui politseis sai töötatud, siis rammumehel sai tehtud 80kg kangiga 2 min jooksul üle 50 küki aga aeg oli piiratud, muidu võinuks veel teha. Kaalu oli siis endal alla 100kg. Paraku on pärast selliseid harjutusi ikka võhm nii otsas kui otsas.keskmiselt 2sek kohta 1 kükk? Pääris ulme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuki
Membermul polnud nagu ka probleemi kükiga
Memberseda nüüd muidugi…natuke nalja ei tee paha…aga see nali, mida tullakse küsima, et kas METAANI võiks hakati kasutama…mis arvate…No anna andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul veaks küll suunurgad nats kõrgemale, kui keegi tõsimeeli sellise küsimuse esitaks
MemberSee oli vihje sellele, et need teemad on tegelikult naljakad? Nojah, siis mul ei ole tõesti huumorisoont.absoluutselt mitte kõik. Vaimukamad võiks alles jätta, kui foorumiskasutajatele see meeldib, et see foorum liialt tõsiseks ei muutu.
Tuki
Memberkuigi teatud piirides võiks Alessandro huumorisoont omada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tean, et see postitus läheb ka kohe kustutamisele, aga ma pidin seda ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused