Tuhkatriinu81
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tuhkatriinu81
MemberKuna käin enamasti rühmatrennides (lisaks enne või pärast veidi jõusaali mõnikord), siis pole seda jutuajamise ohtu väga karta. Kahjuks pole keegi vastanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üleskutse on tunnustust väärt ja soovin rohkem selliseid julgeid postitusi! Kahekesi on oluliselt kergem ja motiveerivam treenida ja keha arendada, aga palju sõltub treeningukaaslasest. Siinkohal hoiatan, et kahekesi treenides kipuvad pausid teinekord liiga pikaks minema(jutustamine erinevatel päevateemadel, pereprobleemid jne) ning samuti võib treeningukaaslasest sõltuvusse jääda- näiteks umbes nii, et minu treeningkaaslane on terve nädala reisil ja mina ka teen nüüd pausi, et teda oodata ja koos edasi treenida. Ok, kaaslane tuleb tagasi ja on saanud reisilt mingi hirmsa haiguse- jälle põhjus eemal olemiseks! Võite ju hakata kõik vaidlema, et nii see ei ole, aga paraku olen oma 18 aasta jooksul erinevates maailma jõusaalides näinud nii mõndagi. Eesmärgid peavad olema väga paigas ning treeningukaaslased peavad üksteist toetama igal sammul! Jutt käib just sellest ajast kui ollakse koos treeninud juba 2-3 kuud ja siis võib mott langeda.Edu oma eesmärkide saavutamisel!
Tuhkatriinu81
MemberMilline sinu praegune söömine välja näeb?näiteks tänane söömine:
hommik:
väiksem tükk kanafileed (ilma nahata)
kerge pihutäis tudengieinet, sinna peale 0,5% maitsestamata jogurtit, 1 banaan, mõned tilgad mett
vahepala:
300 g puuviljatükkide segu (ilma suhkruta): ananass, melon, apelsin
tavaliselt joon hommikuti ja ka päeva jooksul 2-3 tassi kohvi piimaga (ilma suhkruta)
ja söön mõne õuna.
lõuna:
tavaliselt praad (liha + riis vms, aga sellega pean piiri), värske salat, vahel ka mõni magus amps (mitte suur)
õhtul kui on trennipäev (üle päeva), siis pärast trenni rasvata kodujuustuga segatud tuunikalaga ja vbl 1 õun.
süüa tehes ei lisa kunagi soola ega suhkrut (söön lõunat väljas).
jah – mõnikord ka patustan – mõned kommid, mõni tükk shokolaadi või kuskil üritusel – krõpse vms, aga mõõdukalt, suvel vähemalt nädalas korra alkoholi (mitte õlu) jne. aga üritan tasakaalu säiltada – st. mitte viia organismi anomaaliatesse, et tekiks õgimishood vms.
jaanuar 31, 2009 at 8:24 p.l. in reply to: valgud, rasvad, süsikad – APPI, aina segasemaks läheb #182143Tuhkatriinu81
MemberÜldisemad põhimõtted töötavad vast kõikide inimeste peal, ja neid soovitakski jälgida eelkõige, detailsemaid/peenemaid põhimõtteid aga pigem kogeda aja jooksul enda peal ja seejärel õppida neist, saada nipid/teadmised enda jaoks.Näiteks erinevatel inimestel on sündides vastavas lihases lihaskiudude arv erinev, mõne on pool miljonit lihaskiudu sääres, teisel inimesel poole vähem neid, ühel on organismil üks veregrupp jm subjektiivsed omadused erinevad kui teisel, ja sellest ka toidu käsitlus erinev organismis, seega sama treening ja toitumine kahe indiviidi puhul võib erinevaid tulemusi anda, ja annabki, aga on põhitõed sama efektiivsed mõlema jaoks, ala, toome kasvõi nii üldise tõe, et sööma ja jooma peab, olgu siis kahe katse-isiku keha kuitahes erinev, ja trenni tegema peab, olgu siis kuitahes erinev geneetika kummagil, aga detailsemad teemad, nagu, milline toitumiskäitumine ja milline treeningviis sobilik on, see juba sedalaadi detailsem individuaalsem teema.
Minu soovitus oleks mõelda järgmisele üldisemat-laadi aspektile. Tuleks luua aja jooksul omale teadmised/kogemused/reeglid, mida suudad ja meeleldi teostad järgneva 10 aasta jooksul. Kas arvad, et tellitavat toitumiskava suudad järgida järgmised 10a, ja kuivõrd detailselt järgida? Kui järgid sealseid üldaspekte, ja need näivad toimivat sinu peal ja on meeldivad sulle, siis on super-lahendus, oled loonud toitumis-käitumise, mis sind tervena ja vormis hoiab niiet et ei pane tähelegi, et ei pane tähelegi et järgid mingeid põhimõtteid nii otseselt, tegu rutiinse elustiiliga. Et selline loomulik toitumiskäitumine võiks olla üldisemaks (kaugemaks) eesmärgiks. Et seda saavutada, tuleks praktiseerida mõnda aega ja harida veidi end. tihtipeale tundub mulle, et tellitakse kava, jälgitakse seda sõna-sõnalt paar kuud, ja siis hüljatakse see kahe kuu jooksul toimunud käitumine. viimast tihtipeale seetõttu, et toitumiskava eesmärgiks oli lihtsalt 5 kg alla saada, ja kui see miilikivi käes kahe jooksul, siis muid eesmärke nagu polnud, ja naasetakse vana toitumiskäitumise juurde, toitumiskava siiski võiks olla pigem mitte eesmärk, vaid vahend, suures osas maksad nn kooliraha kava eest, saad selle käigus oskusteabe mõne aja jooksul, mille kujundad meelepäraselt ja toimivalt enese jaoks, jah, võib ka mittek ujundada, võib-olal tõesti sõna-sõnalt saadav kava ongi meeldiv, minetea.
Mina olen treeningutega ja toitumis-jälgimisega tegelenud niikaua kuni siin saidil konto on olnud, olen ka kava tellinud ühelt lõuna eesti kulturistilt omal ajal ja järginud seda kava, algul detailsemalt, hiljem üldisemalt siis jälel katsetanud ja varieerinud, kaal on minu kasvu 176cm juures kõikunud vahemikus 72kg-84kg, lihasareng on ka reageerinud osadele trennidele kehvalt, osadele paremini, igatahes julgen öelda, et selel aja jooksul olen omandanud piisava tervisliku käitumise enda jaoks, mis nagu ennem kirjeldasin, mingit stressi ega pingutust mult ei nõua, tegu on kinnistunud teadmistega, need toimivad, vorm on enam-vähem, haigusi pole olnud jms/jne.
Vastus sinu küsimusele, et mida sisi teha, kui kõik ni isegane tundub, on see, et ära satu paanikasse, loe siit ja sealt, proovi nii ja naa, ja katsu leida meeldiv toitumiskäitumine endale, siitsamast thread’ist/topicust saad ka ideid, mida ei tule võtta sõna-sõnalt puhta kullana sinu jaoks, lihtsalt võta kuulda jam õtle seejärel ja loe uus iasju ja katseta natuke.
Aitäh pika vastuse eest. Olen tõesti alles paar nädalat toitu täpsemalt jälginud/üles kirjutanud ja juba on ka esimene tagasilöök/libastumine käes. Aga jätkan uue hooga ja loen toitumise kohta juurde.
Tuhkatriinu81
MemberVaata siitmis sa nüüd, inimene soovib ju kiiret tulemust:
-
AutorPostitused