Kreatiini (vähemalt monohüdraati) ei soovita, kui ei taha massi juurde. See seob lihastesse vett ja kaal tõuseb. Pärast trenni peaks võtma vadakuvalku + süsivesikuid. Kui sul lausa mitu trenni päevas, siis võib taastumisega probleeme olla. Taastumise kiirendamiseks võiks võtta aminohappeid juurde – BCAA näiteks või lihtsalt L-Glütamiini.
Rohkem polegi nagu väga vaja sul midagi.
PS: jalgpall ei ole vastupidavusala.
ma ei teinud seda teemat, et vaielda kellegagi, kas jalgpall on vastupidavusala või mitte. kui sinu jaoks on vastupidavusala ainult see kus peab ühest joonest teiseni sõitma, ujuma või jooksma siis palun väga:)
Aga olen varem lugenud et ka jalgpallis kasutatakse kreatiini ja tean ka et tippjalgpallurid kasutavad. See pole ju ainult massi kasvatamiseks. See annab ju ka jõudu ja plahvatuslikku spurdikiirust. Ka osad joogid mõeldud taastumiseks sisaldavad ju kreatiini, ära küsi miks ma siis seda jooki ei joo, vastus on see et mul on olemas kreatiin proteiin ja glükoos. Pluss veel need glütamiinid ja sellised sõnad aitavad mind suht vähe, võiks ikka rahvakeeli rääkida, palun:)