tsikoloog
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tsikoloog
Member6-12 varieeri neid kordusi…ja tõmba plokki, kui võimalus siis fikseertud pukil
tsikoloog
Membersee väide on vale
tsikoloog
Memberalguse kuud areneb iga treeninguga
aga ma soovitan, et mõtle välja oma eesmärgid ja loe siit artiklitest nii kuidas jaksad, siis kui enam ei jaksa, puhka ja hakka jälle lugema. siis kui saad kokku pildi,kuidas peaks treenima, toituma ja puhkama tee omale võimalustele ja eesmärkidele vastav kava
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tsikoloog
Memberei ole võimalik
tsikoloog
Memberma ei tahtnud tee kohta midagi halba öelda…ma ise olen seda ka suures koguses tarbinud
ma avaldasin imestust oma kehvade teadmiste üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kuna ma teen kulturismi vaid lihaste suurendamiseks jõutõstmise tarvis ja keha proportsioonis hoidmiseks, siis dieet ei oma mul ka nii suurt tähtsist, kui kulturistidel
Membertäitsa norm kava see teine, kui oled noor ja toitud õigesti siis ka taastud kiiresti ja ei tule siit mingit ületreeningut. aga ületreening on iseenesest üks paha asi…pidev meeletu väsimus, jõu langus, muidu ka sitt olla…ja vaimule mõjub ka suht masendavalt
tsikoloog
Member“Roheline tee ?veitsi teadlaste väitel on roheline tee väga hea rasvapõletaja. Kui jood päevas viis tassi rohelist teed, põletab see 70-80 kcal.”ma arvasin,et rohkem
minu 4000kcal toitumise juures ja dieedil ajal 3500 kcal toitumisel vist väga abiks pole
Memberöeldakse küll “kus viga näed laita,seal tule ja aita” aga ütle mis su eesmärgid ja kaua oled treeninud, siis saab ka konkreetselt mingit soovitust anda
tsikoloog
Memberkui sa arvad,et välimus on vastav siis kindlasti…ainult nii need kogemused ja teadmised tulevad
tsikoloog
Membertreeni jõusaalis vähemalt 4x nädalas,kui tahad lihast juurde saada ja söö rohkem…mitte ühe korraga vaid rohkem kordi päevas: ) neid massilisajaid on mõtet võtta siis kui juba tõsiselt trenni teed, mitte 2x nädalas.
tsikoloog
Memberselle kaalu juures anna minna
tsikoloog
Memberloovus on küll ilus asi, aga harjutusi proovi ikka teha nii, nagu seal näidatud…need on ikka targemate meeste poolt välja mõeldud ja kooskõlas inimese skeleti ja lihaskonnaga, ning tagavad parima arengu

jõudu harjutamisel
Membervabandan selle vihase poliitilise avalduse pärast…vale foorum selle jaoks
tsikoloog
Member1)mu jaoks oleks 20 milj. eeku juba vabalt paras
2) korra vajutaks 10 elaks vast vabalt ära küll:P…muidugi,kui hästi läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3)maailmas elab 6 miljardit inimest…kus sa selle 60 000 000 000 000 000 välja võlud!!!…aga kui näpp ära väsib siis niikaua ikka toksin kuni see Bush kastis on

tsikoloog
Member