tsanm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tsanm
Memberarginiini tarbides hakkab mul WC-s käimine väga tihedaks muutuma. Hoiatan lihtsalt ette, kui enne magamaminekut võtad. Segab pisut und lihtsalt.
tsanm
Member12 aastaselt käisin rattaga üle pea ja murdsin rangluu ära. Väga räige oli, ei soovita kellelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Paar nädalat ei saanud iseseisvalt isegi voodist üles. Randmeluu olen ka murdnud rattaga kukkudes. Viimane vigastus oli jõusaalis kükki ja jõutõmmet tehes. Tõstsin seljalüli paigast ära ja nüüdsest enam jõutõmme ja kükk väga ei kutsu tegema 
tsanm
MemberMa teen iga päev ühe väikese uninaku, umbes 30 minti. Minule sobib väga hästi, pärast on hea ärkvel olla. Kooli ning eksamite ajal on see eriti tähtis, et jõuaks rohkem õppida.
tsanm
MemberSuur tänu ROtter, sellest lingist oli palju kasu. Sümptomid olid täpselt sellised nagu seal kirjeldatud. Aitäh!
tsanm
Membervõta üks käsi pealt ja teine alt, siis jõuab oluliselt rohkem, treenib haaret kah
tsanm
MemberKäsi kasvab paremini, kui seda eraldi päeval treenida. Veel on oluline ka tagasi laskmise faas, mitte niivõrd pingutus. Ise teen nii, et 1 sekund üles ja umbes 5 sekundit alla.
tsanm
Memberise olen kah päeval magaja, kuid kunagi üle poole tunni ei maga. Kui rohkem magad, siis oled ülejäänud õhtu unine ja ei jää pärast magama. Ja see 8 tundi öösel on päris piisav minu arust, kuigi paaritu arv tunde pidi parem olema kui paaris. Näiteks 5 tundi on parem kui 6 jne.
tsanm
Membersöö putru
tsanm
Memberhantlitega rinnalt surumine mõjutab õlgu vähem ning arendab rinda paremini kui kangiga tehes
tsanm
Member1)olen alati võtnud pärast trenni, pulbrit panen kuni šeikeri 200-250 näiduni
2)aitas küll, massi tuleb mõnusalt juurde ja lihas taastub kiiremini
tsanm
Membertee põlved enne soojaks; näiteks tee põlvedega ringe
tsanm
Memberilma vööta olen kogu aeg teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>valu tuli ikkagi vist rohkem kükist, kuna pärast seda oli tunda, et selg on kange ja natuke valulik.
tsanm
Membertegelikult arvan, et kükk keeras asja p***e, kuigi jõutõmme ka paras jama. Arsti juurde minek nüüd vist
tsanm
Membertee enne jooksu põlvedele soojenduseks ringe, siis kõhredesse läheb rohkem verd ja vigastusoht on väiksem. proovi äkki aitab
tsanm
Memberkokteili sisse pannakse tavaliselt ikka toorelt. Jama on aint see, et mõnel võtab see kõhu lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused