Tsaar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tsaar
Memberosta normaalset proteiini
Tsaar
Memberhoia kangi nii, et 1 käsi on pealthaardega ja teine althaardega (nn segahaare).
kui nii ka ei jõua, siis kasuta rihmasid + (hakka randmetele eraldi trenni tegema)!
Tsaar
Memberkeegi võix salvestada ja netti yles riputada
Tsaar
Memberosad tglt ikka päris karmid.
Tsaar
Member…ja kas on normaalne, kui ma kaalun70kg…176cm pikk…ja biitseps on pingutatult 36cm…???Ütle kui vana sa ka oled…
19a
a mix ta ebanormaalne peax olema?
Tsaar
Memberkus otsast 100% Whey Gold Standard kallis on 4500 grammi maksab 1089 kr see teeb kilo hinnaks 242 kr kas see on kallis?Võrdluseks amazon.ee kõige odavam valk UFS Whey 199.- eek 800g.
Tehke omad järeldused.
Mõnus koomik oled.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esiteks. See valk, millest sa räägid on madala väärtusega soja, mitte vadakuvalk: http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…&products_id=80
Teiseks. UFS valku Optimumi kõrgkvaliteetse toodanguga on ikka ÜLIMALT ignorantne võrrelda. Optimum ei oleks kvaliteeti analüüsides kallis isegi siis, kui teda müüdaks mitu korda kallimalt. Nii puhast isolaati, kui nemad valmistavad, pole üheltki teiselt tootjalt saada, rääkimata suurepärastest maitseomadustest ja ülikiirest veega segunemisest.
Kolmandaks. Et sa teaksid, UFS vadakuvalk on Optimumi omast kallim.
Siiski on ka UFS’l häid tooteid, kuid Optimumiga ei ole neid mingil juhul mõtet võrrelda. Isegi juhul, kui UFS oleks odavam, nagu sina väitsid.
Oh sind d*biilikut küll, ma räägin UFS Whey vadakuvalgust, mida hetkel seal müüa pole. Teadjamad inimesed teavad, et see oli seal müügil.
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=6624
Võta kätte ja loe mida A. Tokko seal kirjutab. Ei kannata sellised “banaane”, kes hüppavad ei kusagilt välja ja hakkavad täiega huupi taguma.
edit: Ja mina ei väitnud ABSOLUUTSELT mitte midagi selle kohta kumb odavam või kallim on, tõin lihtsalt väikse võrdluse, et kõik omad järeldused teha saaks. ~240kr 1kg (optimum) ja ~200kr 0.8kg (UFS). Ja mida normaalne inimene siit järeldab?
siit järeldub, et optimum on odavam
Tsaar
Membersee on juba aastate tagune asi
??:”>kellele on , kellele mitte
Tsaar
Membernäita mõnda pilti kah
Tsaar
Memberikka surumine rööbaspuudel, kui muud varjanti pole. võid ju endale veel igasugu vidinaid lisaraskuseks kylge riputada
Tsaar
Memberlihaste kasvatamise seisukohast on ikka vadakuvalk parem.
Tsaar
MemberKoguaeg söön seda. Ega toidulisandid pole mingid imerohud, kui normaalselt trenni ei tee. Sama efektiivne kui iga teinegi.ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsaar
Memberhommikusöögil mõtle rohkem süsivesikute peale!
Tsaar
MemberNO1-est arvan niipalju, et olen palju paremaid proteiine tarbinud. a ex proovi järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsaar
MemberMiks mitte asendada kogu krempel jõutõmbega ? Nt. nr 4. harjutus annab triitsale rohkem vatti kui seljale, eriti arvestades et plokkmasinatel on piiratud arv raskusi ja piir tuleb ette ka pühapäevaharjutajal.kas ikka annab tritsepsile???????
Tsaar
Member -
AutorPostitused