Tsaar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tsaar
Memberpead ei anna, aga kunagi on nagu kõrva jäänud selline jutt, et need omaaegsed kuulsad ida-saksamaa imenaised jõid ka oma kust + tegid sada muud nippi, et olla võitmatud. kuuldavasti olid nad välja näinud peaaegu nagu mehed, aga nende sportlikud tulemused olid ikka meeletud. kas isegi mitte praegu ei püsi mingi ida-sakslanna tehtud rekord kuulitõukes või kettaheites (või mingil muul sellisel alal)
Tsaar
Memberpanen veits piima ja natuke traubenzukerit hulka ja lasen nuimiksriga segamini. hea kreem tuleb. väga hea süüa.
Tsaar
Memberei olnud ammu Kiivikast pilte näinud. Väga positiivne. Mees jätab väga võimsa (suure) mulje . Õnne kõigile, kes Eestit esindasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsaar
Memberma arvan et kui sööd rohkem siis peaks ära kaduma see asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki lihtslt kuidagi alakaaluline ja siis ribid ripnevad kuskilt vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no see oli nyyd kyll väga haige jutt. mismoodi need ribid elusal inimesel ripnema peaksid huvitav?
Tsaar
Memberaastaid tagasi tegin omale kangi umbes 3,5 cm jämedusest raudtorust, millele panin mõlemasse otsa pikenduseks veel umbes 1,5-2cm läbimõõduga torud (täpselt ei mäleta). peenemad torud panin seepärast, et ketasteks tulid mingid vanad kraani kettad (yx kaalus vist 5 kg) ja neil oli auk lihtsalt nii väike. mingi aeg hiljem õnnestus kusagilt sebida veel terve hunnik mingeid ca 15 kg hammasrattatoorikuid. kokku olen sinna kangile ladunud ikka 100 kg ringis ja pole ta veel kõveraks läinud mul. kasutatud seda vahelduva eduga juba vbl 10 aastat.
kang ise oli (on selline)

ja selline oli minu jõusaal kevadest sygiseni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siin näha ka need hammasrataste toorikud + hantlid + sangpomm + mingid traktori esiotsa raskused (20 kg tk) 
Tsaar
Memberära peksa segast
Tsaar
MemberKaalu ja pikkust on selle jaoks vaja, et välja arvutada keha pindala. Milleks? Arvake ära.sama kaalu juures võib keha pindala olla ikkagi suht erinev. kas kaal on rasva arvelt või lihase arvelt? lihas ikka raskem kui rasv st. sama kaalu juures on rasvane inimene suurem kui musklimees.
krt olex võinud ikka see lohutusvärav ka tulla
Tsaar
Membermul praegu 5 õlut (2x saku hele, 2x aleksander, 1x originaal) ja suur pakk piraadi krõpse (hapukoore kyyslaugu maitsega). poolaeg siis. seis muidugi sitt (3:0)
Tsaar
MemberKuda kuda, mis jutt see nüüd on , et pole vajalik
Tsaar
Memberpointless. mul on opelil uued kummid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsaar
Memberkui kraadidest rääkida, siis pigem ikka 90 kraadi
Tsaar
Memberinimesed keda te petate. räägite siin, et a la ärge enne lisavalku tarbima hakake, kui olete vähemalt kaks aastat jõusaalis käinud, ise aga panete juba oma esimesest jõusaalitrennist alates valgukoksi
Tsaar
Memberkui raha on siis osta aga. kui muud tolku pole siis hea magus jook juua vähemalt.
Tsaar
Memberma kuulsin et need pidid kokku segades nitroglütseriini andma, mis juba väikese põrutuse peale võib plahvatada. nii et omal vastutusel segad neid kokku.
Tsaar
Memberma pole kunagi mingi toitumiskava järgi söönud. täitsa suvaliselt. mingil eluprioodil toitusin põhimõtteliselt ainult võileivast ja muust sellisest jamast. aga käisin ikka jõusaalis ja surusin ka rinnalt yle 100 kilo (kaal oli siis vast 65-67kg). nii et see toitumiskava pole kyll surumise seisukohast eriti tähtis asi. eriti sinul. see ikka rohkem kulturistidele vast, kellel võistlustel iga lihaskiud peab näha olema. see muidugi minu arvamus
AutorPostitused