Tsaar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tsaar
Memberei tee see 1 õlu teile midagi
kui te just saaremaa X-i ei manusta vms 
Tsaar
Memberõlu pidi ka nahale kasulik olema (ikka seespidiselt, aga mitte nii, et ostad 2 2l turbodiselit ja kulistad jutti sisse
Tsaar
Membertõesti kahtlane
pane pilt enda rinnalihastest ja sellest kondist mis seal on?tavaliselt rinnalihaste all ikka ribikondid!!

Tsaar
Memberehh targad
Tsaar
Membervõite naeda või nutta, aga experimenteerimine tasub ikka ära! igal inimesel on treening ja areng individuaalsed ja ideaalse arengu saavutamisex ei sobi kõigile samad treeningmeetodid!! sellepärast tulebki experimenteerida!!! ja kui mingisugune treeningviis ideaalselt mõjub, siis ma ei näe kyll põhjust hakata seda vahetama sellepärast, et keegi arvab teisiti!!
Tsaar
Membermina rääkisin
mingi 5 päeval nädalas (vahel rohkem, vahel vähem). asi selles, et treenin biica peamiselt kodus, mitte jõusaalis!! (hantlid olemas!) jõusaalis teen siis ylejäänud keha!!! muide sama asja kasutan ka õlgade treenimisel, ainult et õlgadele panen ka jõusaalis kõva rõhku”!!!
Tsaar
Membermida iganes. ma olen ise selliseid rohtusid saanud, et 5 minutiga läheb vererõhk 170 pealt 120 peale!!!!! ilmselt on ka vastupidised olemas!!
Tsaar
Memberpuhast trenni aega läheb ca 1,5 tundi!!
Tsaar
Memberma nyyd juba 70kg ja surun 115 nii et 45 kg
Tsaar
Memberma 3
1 hommikul
2 peale trenni
3 õhtul hilja
kasutan erinevaid valkusid (no1 ja whey1)+kreatiin
Tsaar
Memberma ostsin just no1-e. hull kleepekas on. ja vahutab hullult. whey1 ntx mulle meeldib rohkem !! ise tead.
Tsaar
Membertõesti huvitav tähelepanek. olen ka enda juures sama asja täheldanud viimaselajal . kuidagi ei taha jooma hakata, teades, et järgmine päev on trenni mõttes samahästi kui nullpäev! ja kui mõtled mitu trenni jääb aastas läbude pärast ära, siis oi oi oi ….
võiksin olla juba poole suurem
??:”>Tsaar
Memberilmselt mingi viirus ikkagi! soovitan siiski ennem terveks saada ja siis uuesti treenima hakata! füüsiline koormus+haigus võivad organismile siiski väga kurnavalt mõjuda ja hiljem kulub taastumiseks juba palju pikem aeg! usun, et ka ott nõustub sellega.
Tsaar
Memberkui oled haige, siis ära trenni kyll tee!!! organism vajab hetkel sinu energiavarusid haigusega võitlemisex!! trennis kurnad organismi ja haigus võib veelgi syveneda!!
joo kuuma teed meega ja söö c vitamiini
??:”> head paranemist!!Tsaar
Membersoovitaks alustada kergejõustikuga vms, (ntx ujumine) kuna see kehalisex yldarenguks väga hea!! see loox hea põhja, et mõne aasta pärast raskejõustiku peale yle minna!! loomulilut ei tähenda see seda, et peaxid jõusaalist ringiga mööda käima. jõusaal kuulub ikka enamuse spordialade juurde!! (maletajad võibolla ei pea jõusaali eriti olulisex
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) PS: minu arvamus veel selline, et algajate kava järgi paar korda nädalas jõusaalitrenni teha, ei tohiks kyll kellegi luustiku arengule pärssivalt mõjuda. pigem vastupidi!!!!
AutorPostitused