Tsaar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tsaar
Membermuretse raamat (osta või võta raamatukogust) “jõu, ilu ja tervise anatoomia”.
Tsaar
MemberOsta korralikud hantlid ja kang, tee omale korralik treeningkava ja söö korralikult täisväärtuslikku toitu (ka muna ja kodujuustu). Küll siis näed tulemusi. Kui kõrvade vahel ikka midagi on siis võid kasvõi siitsamast foorumist leida õpetusi treeningu ja toitumise kohta ja seda enda puhul kasutada, aga kui kõrvade vahel ainult tuul vilistab, siis võid lasta raha eest endale koostada kavad.
Tsaar
Membermitte kõik, mingi 10% kanti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma arvan, et isegi see protsent veel yle pakutud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsaar
MemberLolli juttu ajad jah.Toitumiskava koostatakse vastavalt eesmärgile.
Et rasva arvelt massi saavutada, ei ole kyll mõtet 500 raha toitumiskava alla panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa aru, mix siin selline suund, et rasvaprotsent viia võimalikult madalaks? Olete kõik siin võistlevad kulturistid või maratonijooksjad? Kui lihast niigi vähe ja see rasvake ka veel ümbert ära koorida, siis näed välja nagu gulagi vang.Tsaar
Memberet treenitud keha saada, pead ikka rauda liigutama. Ei ole kuulnud et mingi pulber keha treeniks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsaar
Memberosta teine hantel veel ja siis 4X5kg kettad. Siis sul 2X20kg reguleeritavad hantlid, millega võiks juba natuke teha midagi. Sinu vanuse ja kaalu juures võid yhe 10kg-se hantliga ainult t…i pikemaks venitada.
Siin erinevaid harjutusi nii kangiga kui hantlitega. http://www.shapefit.com/training-biceps.html
Tsaar
Memberilus pepu
>Tsaar
Memberkui vana see juunior Lesukov on?
Memberno siis kõik selge. probleemi pole.
Tsaar
MemberKas sa neljanda korruse aknast oled välja hüpanud? Usud teiste kogemust, et pole hea mõte? LOLL!no ära siis ise jõusaalis midagi katseta, tee kõik naabriantsu järgi.
MemberKuule kus sa siin neid Otti, Mareki jne. kummardajaid näed ???Need lihtsalt nimed. Samahästi oleks võinud öelda juku ja miku. Sisu on selles, et kui mingi meetod töötab yhe peal hästi, siis mõnel teisel annab hoopis teistsugune lähenemine häid tulemusi. Sellepärast tulebki eksperimenteerida, et leida enda jaoks kõige paremini töötav meetod.
Tsaar
MemberAhsoo.Sain ma õigesti aru – et siis veebitreenerite treeningmeetodite alusel koostatud treening- ja toitumiskavade tellijad on tõesti lollid,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tore,et sa oma arvamuse nii ilusti sõnastasid.
Vata,mina ei ole seda mitte teinud …
seega ma ei tea mitte,milliseid treeningmeetodeid ülalnimetatud spetsialistid kasutavad ja ei oska mitte öelda,kas nad töötavad minu peal 100% või 86,3% või 0,0001% …
nii et mis järelduse me siis nüüd teeme,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw,kindlasti on sul mingi valem,mis tolle sinu poolt mainitud töötamise protsendi välja arvutab,äkki avaldad?
Siis said valesti aru. Ma ei räägi treeningkavadest, vaid treeningmeetoditest (seeriad, kordused, kombinatsioonid, kavade eripärad, sama toitumine jne). Oma eelnevas jutus sa siin iroonitsesid, et yx “lollike” julgeb nyyd ise midagi katsetada ja pla pla pla kolme aasta pärast on uus tipptegija vms. Tegid konkreetselt maha, et keegi julgeb siin levinud õpetustest teistmoodi katsetada. Enamvähem nagu islamiusuline USA-s. Kui midagi teistmoodi mõtled, siis oled süüdi kohe.
Iga inimene on erinev ja just sellepärast tulebki katsetada erinevaid meetodeid. Samamoodi on võib igaüks proovida erinevaid valkusid. Kui mõnele mõjub soja paremini kui vadak, siis las tal mõjub. Kulturist sööks s…a kah, kui see lihast kasvataks.
Tsaar
MemberMeil on inime,kes on valmis ise-endal eksperimenteerima ja tõestama,et kõik ülejäänud on lollid.Kui sa enda peal midagi uut proovida ei julge ja usud pimesi, et Otti, Imre, Mareki või kellegi teise treeningmeetodid töötavad ka sinu peal 100% siis oled sa tõesti loll.
Tsaar
MemberMis te kaklete. Wola üritab ju öelda, et on olemas ka teistsuguseid valkusid peale vadakuvalgu. Muide tema jutt selle kohta, et enamus foorumlasi siin täiesti lojaalselt ja pimesilmi proovivad samamoodi treenida kui nende iidolid ning sedasama ka teistele “peale suruvad” on kyll täiseti tõsi. Oma peaga mõtlemist ja eksperimenteerimist võib siin kohata küll väheste puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eksperimenteerimine just ongi see, mis edasi viib. Kõik asjad ei toimi kõigi inimeste puhul samamoodi.