Tsaar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tsaar
Memberhea harjutus tagumikule pidi olema trenazööril, kui ise oled kõhuli ja teed sääretõsteid tagumistele reielihastele!!!
Tsaar
Membertõesti. nii kerge kaalu juures (60 kg) 3-e kuuga 10 kilo juurde saada on ikka suht utoopiline!! ma kahtlen, kas sa isegi 5 kilo juurde saad! Kui, kiis ainult rasva arvelt!!!
Tsaar
Memberkodus treenimiseks on muudetavate raskustega hantlid väga head asjad. saad treenida nii käsi, õlgu kui rinda. + kätekõverdused + keretõsted (kõhulihastele) + kükid (võid kasutada hantleid [vms] jälle lisaraskustena) + jooksmine (jalad & aeroobne) . ja sebi paar sangpommi kah endale!
Tsaar
Membertõsi tõsi. ja enne surma jääd veel päris kondiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsaar
Membersega enne trenni veega ja pärast arcticuga
Tsaar
Membersoovitav olex jah
Tsaar
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea nyyd. kui trenniga alustada (algajad), siis on loomulik, et lihased valutavad!sellest kyll nagu taastuma ei peax. kannata ära. kyll yle läheb. trennis läheb see valu yle.
Tsaar
Memberno kui jutt käib 3-est kilomeetrist siis muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvasin, et pikamaa jooks on ikka mingi poolmaraton!minu jaoks on 3km ka pikamaajooks.
no mõnele võib olla juba 1 km ka pikamaajooks
Memberno kui jutt käib 3-est kilomeetrist siis muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvasin, et pikamaa jooks on ikka mingi poolmaraton!Tsaar
Memberon selline proge, nagu dc++ . sellega saab vist yldse kõik maailma filmid kätte
Membervõibolla, kui teha paljude kordustega harjutused jalgadele!! mingi kergemate raskustega võibolla isegi 30 kordust!! kahtlane ikkagi!
Tsaar
Memberanna minna
Tsaar
Memberlas ostab poisile hantlid. saab kodus oma trenni-isu rahuldatud!
Tsaar
Memberesimene päev jalad, selg,biic, kõht
teine päev õlad,rind,triic,kõht