Tere!
Mul on selline probleem, et nüüdseks umbes 2 aastat tagasi jõusaalis tõmbasin jõutõmbega omal selja ära, algul ma nagu ei saand päris aru mis juhtus aga tugev valu tekkis selga.. Mõtlesin et ok, et läheb üle, aga see ei läinud. Tegelesin samal ajal tantsimisega ja selle pidin pooleli jätma kuna selg ei lasknud edasi tegeled… Käisin siis röntgenis, seal ei öeldud mulle suht midagit… Käisin taastusravis, valu ei läinud paremaks, siis panin Tiit Ilvese juurde aja kinni ja ta oskas mulle öelda et mul on ala seljas kuskil fibroosrõnga rebend ehk diskis on mõra. Ta näitas mulle mingid harjutused ette, mida tegema pean ning valu pidi 2-3 nädala pärast ära minema.. …. Ma tegin neid harjutusi pea pool aastat ja mitte mingit tulemust.. Käisin veel taastusravis ja endiselt midagit.. Ja nüüd eelmisel nädalal käisin Aavo Ütsi juures. Ütles et ta tõesti tunneb et selg on haige ning tegi mulle sessiooni ning ütles, et 3-4 päeva ta veel valutab ning siis peaks valu kaduma ning tasapisi paranema hakkama.. KUID ENDISELT POLE MITTE MIDAGIT MUUTUNUD. Ma ei saa ette kummardada ilma et valus oleks, ma ei saa istuda korralikult ilma et valus oleks, kooli kotti ei saa ka tõstetud ilma valuta.. Ma ei tea enam mida teha kuna see kogu värk tundub nii lootusetu.. Kas keegi on sarnase asjaga kokku puutunud, et lihtsalt miski ei aita, kuid lõpuks kuidagi sellest välja tulnud? Hetkel olen 17, 10 päeva pärast saan 18 ja ma tõsiselt ei soovi TERVE ELU seda seljavalu kannatada. Palun keegi, aidake.
Ettetänades, Tanel