Trixu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Trixu
MemberOlen Tallinna inimene, niiet mingi hetk võiks ühendust küll võtta
“>Trixu
Memberaga kui tihti ma siis fatburnerit tohin juua? on kellegil kogemusi- on see aidanud ja millal tulemused ilmnesid?
Trixu
Memberkolm korda nädalas rühmatreeningutest teen Bodypumpi,step-body ja spinningut(vastavalt treeningute graafiku järgi).Muul ajal kiirkõndi,rahulik sörk ja kodus ajan näpuga järge Jõu,Ilu ja anatoomia raamatust…
kas spinningut rohkem teha oleks liig? see koormab korralikult jala ja tuharalihaseid.Mõnel päeval ei sobi mulle töö tõttu mõne rühmatreeningu aeg aga saan teha hiljem spinningut iseseivsalt.
Trixu
Membera) taastaks jõuvarud ? b ) põletaks rasva ? c) taastaks veevarud? d) oleks proteiinirikas?
kas kõike korraga ühes pudelis poleks võimalik saada ?

mis aja jooksul näiteks fat burner mõjuma hakkab? Kui tihti seda peaks jooma(trenni teen kolm korda nädalas)?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trixu
MemberAitäh sulle!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trixu
MemberOk
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole hea anna endapoolne arvamus toitumisel- mida ja kui tihti. Üritan küll korralikult süüa aga kindluse mõttes küsin veel üle.
Trixu
MemberNiiet kaks korda rahulikku ujumist rinnulibrassi,seliliujumise ja krooliga vahelduseks sörk metsa all ning kolm korda nädalas jõusaali.Ok!
Aga mis ma kodus veel teha võiks- hantlitega näiteks? kummilindiga?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trixu
MemberAga mida ma täpselt teen jõusaalis? Ja mis näiteks on aeroobne treening? Kas ujumine sobib selleks (aeroobseks) kaheks korraks? Ujun ma nagu kala vees- ikka niikaua kuni enam tõesti ei jaksa,rahulikult mitu otsa. Jõusaalis aga olen algaja- ei ole kindel, mis asi milleks mõeldud on, mitu korda ühte või teist harjutust teha.
-
AutorPostitused