tripl eks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tripl eks
Member15-see on varsti juba täismees ! 3 aastat ja saab bensukast õlut juba osta!Ei noo midagi pildil niuke beebipõsk aga ise 15. Edu sulle,sul on parimad aastad veel ees. Loodan et lööd veel oma juubeliõnnitlustega vend Vähi troonilt…
tripl eks
Membersa ei jaga teemat… vist ,aga
Tark on see kes teab ,tugev on see kes teeb trenni.
Kivipallur Jürto
tripl eks
MemberEnda kogemuse kohaselt,enne jõusaali-kurnab,pärast-lõõgastab
tripl eks
Membersa oled palju lugenud ,mul on “Kulturism kõigile “kapsaks loetud ,internetis ka surfatud.See ei lähe teemaga kokku kuid kust hankida kirjandust kulturismi kohta?mul on selles osas põud
tripl eks
MemberKas räägid metandrostelonist ?Või äkki täpsustad , mis preparaate .Teooriat jagad küll muidu hästi .
tripl eks
MemberEi aita teleturu kaubad Chuck Norrist ei aita need ka sind . Need sigakallid vidinad on sigalollidele idiootidele . Keretõsted ,jalgade tõstmine – ära proovitud värk , aga loll oled ikka ,et sellise teemaga foorumisse tuled, loodan et saad elektrilöögi ja lõpetad intensiivs koomas.
tripl eks
MemberSilhvakad tibid hoiaksid sinusugusest kiimas k***ikust kaugelt eemale… sa ei oska pealkirja sõnastada:sugudevaheline võrdsus kujutab endast seda et need toredad tädid tulevad sinuga koos du”ssi alla,koos oma lapikestega…
Aga see on probleem ka mina olen nende” tädide” poolt kasti võetud ja ega mutikesi ei kõlba ka kolme tähe peale saata….
tripl eks
MemberSaada mulle oma kuulus püramiid ,Rusikas.Mu meiliaadress on:Taavi.xxx.001@mail.ee.Selle püramiidiga on kahe otsaga asi see ei pruugi kõigile sobida,igaüks peab oma leidma…
Tuttav(u 10 a jõusaalis käinud vend)andis niukse:püramiidis on 10 seeriat 1. meses seerias on 10 kordust,2.ses seerias 9 kordust ja raskust tõstad 2,5 kg jne 10.es läheb umbes 80-90% maximumist ja üks kordus .
Kes suudab tehku järgi ,aga sõber on “Schwarz 2” ka….
tripl eks
MemberSelline asi on välistatud.NO KAS KEEGI POLE LIHASELE SHOKKI TEINUD?
tripl eks
Membertra rrebus kui sul endal lihast pole ja on ainult ajud nagu sa siin mainid siis sul pole küll jõusaali asja-sa oled ju IT mees ehk pika patsiga arvutifriik, nii et topi ise oma klaverinäpud kontakti kuradi aff
tripl eks
MemberKui pole rahu lihase arenemisega!Get the point !
tripl eks
MemberVõta natukeseks aeg maha , võta uus treeningkava suurenda raskusi ,proovi uusi asju peamine on et võta aeg maha
tripl eks
MemberOtsi korralik treeningkava ja varu Tai Kanet ja kui alles nüüd treenima asud ehk järgmine suvi toob sulle juba midagi
tripl eks
MemberMul oli sama häda ,kui sulgi… Enne sissevõtmist tuleb põis tühjaks väänata .Jõudu sulle ,krea.st on võimalik rääkida vaid ülivõrdes,hea kraam.
tripl eks
MemberAga kui sind huvitab siis 75-ga teen trenni ja max on90.Kuule no,ütle siis palju surud!
-
AutorPostitused