Skip to main content

tripl eks

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Juubeliõnnitlused Kuldar Toomlale #33095
    tripl eks
    Member

15-see on varsti juba täismees ! 3 aastat ja saab bensukast õlut juba osta!Ei noo midagi pildil niuke beebipõsk aga ise 15. Edu sulle,sul on parimad aastad veel ees. Loodan et lööd veel oma juubeliõnnitlustega vend Vähi troonilt…

in reply to: Aidake metaanipanijatele ära teha! #33001
    tripl eks
    Member

sa ei jaga teemat… vist ,aga

Tark on see kes teab ,tugev on see kes teeb trenni.

Kivipallur Jürto

in reply to: saun #33075
    tripl eks
    Member

Enda kogemuse kohaselt,enne jõusaali-kurnab,pärast-lõõgastab

in reply to: kui palju #32929
    tripl eks
    Member

sa oled palju lugenud ,mul on “Kulturism kõigile “kapsaks loetud ,internetis ka surfatud.See ei lähe teemaga kokku kuid kust hankida kirjandust kulturismi kohta?mul on selles osas põud

in reply to: kui palju #32923
    tripl eks
    Member

Kas räägid metandrostelonist ?Või äkki täpsustad , mis preparaate .Teooriat jagad küll muidu hästi .

in reply to: Lihaste treenimine elektronimpulssidega ?! #33058
    tripl eks
    Member

Ei aita teleturu kaubad Chuck Norrist ei aita need ka sind . Need sigakallid vidinad on sigalollidele idiootidele . Keretõsted ,jalgade tõstmine – ära proovitud värk , aga loll oled ikka ,et sellise teemaga foorumisse tuled, loodan et saad elektrilöögi ja lõpetad intensiivs koomas.

in reply to: sugudevaheline võrdsus! #33036
    tripl eks
    Member

Silhvakad tibid hoiaksid sinusugusest kiimas k***ikust kaugelt eemale… sa ei oska pealkirja sõnastada:sugudevaheline võrdsus kujutab endast seda et need toredad tädid tulevad sinuga koos du”ssi alla,koos oma lapikestega…

Aga see on probleem ka mina olen nende” tädide” poolt kasti võetud ja ega mutikesi ei kõlba ka kolme tähe peale saata….

in reply to: Aidake metaanipanijatele ära teha! #32992
    tripl eks
    Member

Saada mulle oma kuulus püramiid ,Rusikas.Mu meiliaadress on:Taavi.xxx.001@mail.ee.Selle püramiidiga on kahe otsaga asi see ei pruugi kõigile sobida,igaüks peab oma leidma…

Tuttav(u 10 a jõusaalis käinud vend)andis niukse:püramiidis on 10 seeriat 1. meses seerias on 10 kordust,2.ses seerias 9 kordust ja raskust tõstad 2,5 kg jne 10.es läheb umbes 80-90% maximumist ja üks kordus .

Kes suudab tehku järgi ,aga sõber on “Schwarz 2” ka….

in reply to: Shokiteraapiast lihastele #32954
    tripl eks
    Member

Selline asi on välistatud.NO KAS KEEGI POLE LIHASELE SHOKKI TEINUD?

in reply to: Shokiteraapiast lihastele #32952
    tripl eks
    Member

tra rrebus kui sul endal lihast pole ja on ainult ajud nagu sa siin mainid siis sul pole küll jõusaali asja-sa oled ju IT mees ehk pika patsiga arvutifriik, nii et topi ise oma klaverinäpud kontakti kuradi aff

in reply to: Shokiteraapiast lihastele #32951
    tripl eks
    Member

Kui pole rahu lihase arenemisega!Get the point !

in reply to: tydimus #32911
    tripl eks
    Member

Võta natukeseks aeg maha , võta uus treeningkava suurenda raskusi ,proovi uusi asju peamine on et võta aeg maha

in reply to: Võtta või mitte #32894
    tripl eks
    Member

Otsi korralik treeningkava ja varu Tai Kanet ja kui alles nüüd treenima asud ehk järgmine suvi toob sulle juba midagi

in reply to: kreatiini toime #32899
    tripl eks
    Member

Mul oli sama häda ,kui sulgi… Enne sissevõtmist tuleb põis tühjaks väänata .Jõudu sulle ,krea.st on võimalik rääkida vaid ülivõrdes,hea kraam.

in reply to: Palju keegi rinnalt surub #32755
    tripl eks
    Member

Aga kui sind huvitab siis 75-ga teen trenni ja max on90.Kuule no,ütle siis palju surud!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)