triinum
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
triinum
Memberno, ma kasutan seda praegu ja…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no midagi vist aitab. Ta v6tab n2ljatunde 2ra, maitseb h2sti, sisaldab proteiini. Hea, kui selline toode kodus on, kuid ta ei tee imesid…triinum
MemberQUOTE(triinum @ 24 Jun 2007, 21:14) *
kreatiini ei tohi ju esimeseks toidulisandiks tarvitada… unsure.gif
eeeee…mis reegel see selline on? huh.gif
No lihtsalt, et kui ma kylastasin Robocopi poodi, siis mainiti mulle, et kohe ei maksa kreatiini tarvitama hakata… ma ei m2leta, miks see nii oli, aga helistades poodi, nad vastavad meeleldi
triinum
Memberkreatiini ei tohi ju esimeseks toidulisandiks tarvitada…
triinum
Memberkent kle, ma heameelega tuleks haljastustööliseks. Ma just viimasel ajal olen otsinud selliseid pakkumisi, nii, et väga täppi läks su postitus. Tugev, ilus ja tore olen. kirjuta mulle triinum@hotmail.com
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>triinum
MemberTTY spordihoone- ilus ja tore, kuukaart 450.-
triinum
MemberMulle jääb arusaamatuks, et kusagil foorumi teemas räägiti, et rasvapõletus peaks olema pulsiga 120, nii, et saad sõbraga juttu ajada. Samas artiklis “kuidas rikkuda vorm ja kahjustada tervist” räägiti, et see on kõige kahjulikum. Veel räägitakse seal sellest, et üle kahe korra nädalas ei maksa aeroobset teha
triinum
MemberNeid demonstratsioone on ikka päris palju:
triinum
MemberKas lihtsalt nii ei ole, et teed sporti rõõmuga ja kõik tuleb iseenesest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu puhul on töötanudtriinum
MemberUjulas valvetreener. Kusjuures, Zerocool, kuskohas sa rannavalvur oled, kas Tallinnas? Ise olin eelmine aasta Pirital ja Pikakaril…
triinum
MemberNeed 2 kirjeldavad kõige paremini, mida saab Photoshopiga teha: http://shoutfile.com/v/TJEcLY7k/Playboy_Mo…_With_Photoshop
triinum
MemberToidulisanditest on inimesed ära ka surnud… minuteada 254 inimest lausa.
triinum
MemberOsad seal kommenteerisid, et nad maksaksid lihtsalt selle pärast, et öelda: “Olen söönud maailma kallimat võileiba.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “triinum
MemberNo väga kift! Enda üle peab kah naerda oskama…
triinum
Memberkooliõpilased tassivad rasket koolikotti, siis aeg-ajalt veel spets. kaelaharjutusi harjutusepangast ja peaks kasvama küll ju…
triinum
MemberVõiks ikka emme kõrvale võtta, kui veel kirjtuada ei oska. Jogurt on tugeva t-ga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused